Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Co Ty znowu insynuujesz? 

No jak insynuuję? to powiedz na co liczyłeś głosując, czy pomagając w dostaniu się do władzy ludzi którzy mają takie poglądy? że co że nie będą promować w telewizji LGBT?

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Liczyłem na to że nie będzie rządzić Kaczyński.

Pewno jak by zniknęły te zakazane mordy z PiS, ci starcy bez pojęcia, to by wygrali 

Przegrali na własne życzenie, a nie że ludzie chcą pedałów w tv.

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano

A mi się wydaje że póki co wieś jest na tyle konserwatywna, że każdy który by się zgłosił i powiedział że jest odmiennej orientacji, to byłby z tej wsi wyklęty, i naznaczony na całe życie

Także teraz trochę będzie burzy, pisania w mediach, a w programie będzie po staremu 

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

A mi się wydaje że póki co wieś jest na tyle konserwatywna, że każdy który by się zgłosił i powiedział że jest odmiennej orientacji, to byłby z tej wsi wyklęty, i naznaczony na całe życie

Czy ja wiem...

Wieś też się zmienia.

Zobacz nawet ostatnia edycję.

Rozwodnicy z pełnym bagażem przed ślubem, a już następne w drodze....

Widzisz gdzieś tu ten konserwatyzm????

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Także teraz trochę będzie burzy, pisania w mediach, a w programie będzie po staremu 

jak jest od górny nakaz na promocję tego to napewno jakiś się znajdzie 😛 a sam wiesz że niektórzy co występowali mieli mało wspólnego z rolnictwem, więc na potrzeby programu jakis pseudo rolnik wróci z miasta na wieś 

• Like 1
Opublikowano

No ok. nawet mam podobne poglądy że przegrali na własne życzenie i pewne osoby powinny dawno zniknąć, ale  trzeba było się z tym liczyć że zmiana jest jaka jest i do tego dojdzie że będą promować pedałów, będą próbowali zwalczać kościół, będą wprowadzać uchodźców itd. itp.

To było jasne jak słońce, tylko Ty liczyłeś, szczerze mówiąc to sam nie wiem na co, że to chyba tylko tak se gadali przed wyborami i tego nigdy nie wprowadzą.

8 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Liczyłem na to że nie będzie rządzić Kaczyński.

Pewno jak by zniknęły te zakazane mordy z PiS, ci starcy bez pojęcia, to by wygrali 

Przegrali na własne życzenie, a nie że ludzie chcą pedałów w tv.

Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

Już nie, może gdzieś coś , ale ogólnie na wsiach też mają już łby zryte, po czym to widać? ano coraz mniej ludzi chodzi do kościoła i w nic nie wierzy, a to rodzi zaraz patologię wszelaką.

Opublikowano

kurła pamiętam jak za dzieciaka oglądało się program muzyczny Viva na satelicie to już w niemczech pełno było tych gejow w teledyskach i paradach. i po tylu latach u nas też już będzie to norma 

Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Czy ja wiem...

Wieś też się zmienia.

Zobacz nawet ostatnia edycję.

Rozwodnicy z pełnym bagażem przed ślubem, a już następne w drodze....

Widzisz gdzieś tu ten konserwatyzm????

4 minuty temu, radekz200 napisał:

jak jest od górny nakaz na promocję tego to napewno jakiś się znajdzie 😛 a sam wiesz że niektórzy co występowali mieli mało wspólnego z rolnictwem, więc na potrzeby programu jakis pseudo rolnik wróci z miasta na wieś 

Wyrażam swoją opinię, która jest subiektywna

Może te zmiany są przez to że ten program już się opatrzył, przestał być atrakcyjny, dlatego trzeba wprowadzić trochę kontrowersji 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, bratrolnika napisał:

Może te zmiany są przez to że ten program już się opatrzył, przestał być atrakcyjny, dlatego trzeba wprowadzić trochę kontrowersji 

Raczej PiS by na takie kontrowersje nie pozwolił, to nie to. Ale pod przykrywkami kontrowersji takie coś będzie się rozprzestrzeniać powoli. Nie oszukujmy się, pedalstwo wyłazi z podziemia i ma się dobrze nieniepokojone przez nikogo.

6 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Z pewnością.

Już widać że jest odzew.

Oglądalność rośnie gdy są jakieś kontrowersje, nowości.

A zwłaszcza jak jest społeczne przyzwolenie, widać to nawet tu, niby beeee, ale już jakieś usprawiedliwienia.

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
Opublikowano
33 minuty temu, Desperado napisał:

Raczej PiS by na takie kontrowersje nie pozwolił, to nie to. Ale pod przykrywkami kontrowersji takie coś będzie się rozprzestrzeniać powoli. Nie oszukujmy się, pedalstwo wyłazi z podziemia i ma się dobrze nieniepokojone przez nikogo.

A zwłaszcza jak jest społeczne przyzwolenie, widać to nawet tu, niby beeee, ale już jakieś usprawiedliwienia.

Pedalstwo było jest i będzie i udawanie że go nie ma niczego nie zmieni...PiS to pozwalał na wiele czarnej mafi pedofilów itp ....efekty tego są znane i coraz bardziej spektakularne...🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

Gdybyś był innej orientacji to poszedł byś do tego programu z rodzicami?

No chyba że marka własną "JA" trzeba wybić, nie licząc się z rodziną 

Tylko na co 

Nawet nie wezmą do reklamy siatki do pras

Ten program jest już od paru lat nie potrzebny 

To samo to Podlasie 

A te rolniczki też są krzywdzone, zamiast kandydatek na żony podsyłają kandydatów na męża 

Swoją drogą że nik tego do tej pory nie zauważył

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v