Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, tytanowyJanusz napisał:

Widzisz Panie Zbyszku pomidorowej 3ka dzieci nie przeszkadza.

A Daruś nie ma sobie nic do zarzucenia 🤯

w czym trojka dzieci moglaby przeszkadzac ?? ja mam tyle i w kazdej chwili moge jakas panne przyjac.. dorosle sa ,poradza sobie bez tatusia,

Opublikowano

Na kanwie ostatniego odcinka postanowiłem zwiększyć swoje wymagania do co najmniej 50 ha. Jest duże  ryzyko, że nie wyjdzie i  jak podzielić "jej" 30 ha to żadne nie przeżyje

• Haha 1
Opublikowano

Po uj to oglądacie 🤮😡ja tego nie oglądam już wolę rolników podlasie. 

Opublikowano
43 minuty temu, jacus napisał:

a nie myslales na slowacji szukac jakiejs panny , w polsce ci nie wychodzi wiec moze w ojczyznie by ci sie udalo ??

Ty jak będziesz szukał tej swojej starzystki, to w swoim wieku. Bo to, że masz dzieci dorosłe nie znaczy, że nie będziesz musiał płacić na jej narybek😂

Opublikowano
9 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Ty jak będziesz szukał tej swojej starzystki, to w swoim wieku. Bo to, że masz dzieci dorosłe nie znaczy, że nie będziesz musiał płacić na jej narybek😂

ja to moge sobie swoje zrobic z jakas stazystka.. w odroznieniu od ciebie nie tylko pisze o seksie ale i go uprawiam..

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, GRZES1545 napisał:

Hajs pewnie tez jakiś jest z tego. 

Czytałem regulamin programu i według niego uczestnicy nie otrzymują wynagrodzenia za udział w programie. Każdy uczestnik podpisuje oświadczenie, że zapoznał się z regulaminem. Dodatkowo z każdym uczestnikiem podpisywana jest idiwidualna umowa, a co jest w niej zapisane, tego się tak szybko nie dowiemy. Może za lokowanie produktów jakaś kasa wpada?

Edytowane przez bergman31
  • Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

ja to moge sobie swoje zrobic z jakas stazystka.. w odroznieniu od ciebie nie tylko pisze o seksie ale i go uprawiam..

Jak możesz tak bezczelnie kłamać. Gdzie ja piszę o seksie?😬

Opublikowano
1 godzinę temu, Luki99 napisał:

Po uj to oglądacie 🤮😡ja tego nie oglądam już wolę rolników podlasie. 

A ja wręcz odwrotnie. Rzygam Podlasiakami, a szczególnie całą ekipą z Plutycz.

2 godziny temu, jacus napisał:

w czym trojka dzieci moglaby przeszkadzac ?? ja mam tyle i w kazdej chwili moge jakas panne przyjac.. dorosle sa ,poradza sobie bez tatusia,

Niektórym osobom znacząco przeszkadza. Kubuś ma małe berbecie te dzieci i jeszcze chce robić z pomidorówką

Opublikowano

male dzieci to maly problem duze dzieci to duzy..

nie ogladam wiec nie znam szczegolowow ,ale te dzieci to z jedna czy iloma ma ?? ile alimentow placi, utzymuje kontakty, ma spotkania ,moze opieke naprzemienna ??

rodziny paczworkowe to zawsze jest problem do kwadratu.

2 godziny temu, Kowalsky30 napisał:

Jak możesz tak bezczelnie kłamać. Gdzie ja piszę o seksie?😬

masz racje ty i seks to dwa zbiory rozlaczne..

gdy mezczyzna skonczy zseksem wtedy zostaje albo motocyklista,albo mysliwym albo wedkarzem  ewentualnie alkoholikiem ..

gdy ktos kupuje motocykl to mozna na 100 % zakladac ze  na wiagre nie musi wydawac bo juz nie pomaga  😂

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

gdy mezczyzna skonczy zseksem wtedy zostaje albo motocyklista,albo mysliwym albo wedkarzem  ewentualnie alkoholikiem ..

gdy ktos kupuje motocykl to mozna na 100 % zakladac ze  na wiagre nie musi wydawac bo juz nie pomaga  😂

Eeeee.

Zważaj se...

Ja to widzę że sam masz z tym mocne problemy.

Ciągle o tym piszesz, a wiadomo jest że krowa, która dużo....

Nie masz pojęcia po co są motocykle..

Po za tym sporo kobiet się ogląda za motocyklami...

• Like 1
Opublikowano

ile ja sam sie naogladam motocykli- w czestochowie to zamiast na msze do klasztoru to po bloniach chodzilem -ja nie motocyklista- wiec z zona i dziecmi .. harleje,trojki, indiany ogladalem...gdy mamy pauze na stacji to, jesli motocykle stoja to podziwiam  -w sumie motocyklisci to fajni ludzie.. samotni ale fajni.. no czasami zdarzy sie jakis z kobieta ..

oczywiscie ze mialem ryzys w zwiazku-kto go nie mial ale to juz przeszlosc, teraz zyjemy lepiej niz po slubie, nawet na 25-lecie w podroz poslubna sie wybralismy..

dlatego nie kupuje motocykla bo wszedzie z zona jezdze..ja mam chory kregoslup ona tez wiec taka jazda nie wchodzi w gre.

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Po za tym sporo kobiet się ogląda za motocyklami...

Nawet Agnieszka z RSŻ była zachwycona/zaskoczona jak Ireneusz przyjechał do niej na motocyklu niczym książę na białym koniu.

Opublikowano
Przed chwilą, bergman31 napisał:

Nawet Agnieszka z RSŻ była zachwycona/zaskoczona jak Ireneusz przyjechał do niej na motocyklu niczym książę na białym koniu.

Że tak powiem ..

Się nie dziwię.,😊

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Kowalsky30 napisał:

No bo ty Wiesiu znasz życie. Nie to co Pafnucy- on zawsze ma jakieś wątpliwości

no znam, jeszcze u tej pani pomidor ale to tylko kwestia czasu jak to się rozwali ale prędzej ją zapyli.

Ogólnie widać ze oni mają inne poza programem,widocznie nie miastowe pracowite znające prace na roli i kto wie może z polem, bo nie ukrywajmy dziewczyny byli bardzo ładne i fajne i bardzo w nich zakochani a oni byli tacy zimni jakby wiedzieli ze osoba na której im zależy będzie to oglądała i musieli dlatego tacy być bez uczuciowi.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
17 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Że tak powiem ..

Się nie dziwię.,😊

Zbyszek czyżbyś coś wyhaczył na boku 😛

Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Zbyszek czyżbyś coś wyhaczył na boku 😛

Nie.

Wystarcza mi moją osobista żona...

Jednak miło jak jakaś się obejrzy....dopóki kasku nie zdejmę...😆

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v