John deere 6150 r autopower błędy
Przez
Mariusz0492, w John Deere 3x10-8x10
-
Podobna zawartość
-
Przez szopen
Jaka może być przyczyna zapalania się kontrolki ciśnienia oleju w skrzyni w 6610?
Najpierw zapalała się po kilku godzinach pracy ale wystarczyło zgasić ciągnik na 5-10 sekund i problem znikał. Po wymianie filtrów hydrauliki (donaldsona jak zawsze) problem zniknął na 30 mth i znowu zaczęła się zapalać kontrolka ale po zgaszeniu i zapaleniu ciągnika gasła. Dzisiaj na drodze zapaliła się i nie chciała zgasnąć, po pół godziny postoju i zapaleniu zgasła ale po 30s zapaliła się znowu. Jaka może być przyczyna? Pompa jaka i gdzie (hydraulika pracuje bez zarzutów), a może raczej czujnik czy może coś innego?
-
Przez seba08121979
Witam czy ktoś może wie jaka może być przyczyna że w moim jelonku 3130 wyrzuca uszczelniacz górny z kolumny kierowniczej
-
Przez endrju
Witam. Mam problem, ciągnik pracuje w rozrzutniku z posuwem hydraulicznym i jedna sekcja rozdzielacza jest ustawiona w pozycji zębatek ( ciagle podawanie oleju) do tej pory było ok a teraz przestał się blokować w pozycji posuwu dźwigni do przodu . Gdy zamienię węże i ustawiam dźwignie do tyłu to blokuje dobrze i daje cisnienie bez trzymania dźwigni. Czy to oznaka końca jednej sekcji rozdzielacza ?
-
Przez bartek879
Cześć,
w moim John Deere 6910 z pompą wtryskową LUCAS CAV DP200 brakuje trochę mocy i chciałbym podnieść dawkę paliwa. Która śruba służy do regulacji? Próbowałem wykręcić śrubę zaznaczoną na czerwono o pół obrotu, ale nie widzę różnicy. Ktoś z z Was regulował taką pompę? Będę wdzięczny za podpowiedzi.
-
Przez maniek6414
Witam.
To mój pierwszy post bo nie mogę nic znaleźć w necie konkretnego. Mam poważny problem z JD 6910 2000 r. skrzynia AutoQuad II, gdyż nagle przestał jeździć. Po wybraniu biegu i ustawieniu rewersu do jazdy w przód lub do jazdy w tył ciągnik nawet nie drgnie, brzęczek piszczy i miga "N" na rewersie jakby był załączony postój. Bezpieczniki sprawdzone, znajomy elektryk nie wie co to może być. Sytuacja powstała nagle po tygodniowym postoju ciągnika. Pomocy bo czas ruszać w pole a tu nie ma jak.
-