Mariusz0492

John deere 6150 r autopower błędy

Polecane posty

Mariusz0492    0

Witam nie dawni zakupiłem john deera 6150 r wszystko śmiga niestety podczas wciśnięcia blokady kół wyskakuje mi taki błąd a nie mam pojęcia gdzie znajduje się czujnik 

20230324_095343.jpg

20230324_095718.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez szopen
      Jaka może być przyczyna zapalania się kontrolki ciśnienia oleju w skrzyni w 6610?
      Najpierw zapalała się po kilku godzinach pracy ale wystarczyło zgasić ciągnik na 5-10 sekund i problem znikał. Po wymianie filtrów hydrauliki (donaldsona jak zawsze) problem zniknął na 30 mth  i znowu zaczęła się zapalać kontrolka ale po zgaszeniu i zapaleniu ciągnika gasła. Dzisiaj na drodze zapaliła się i nie chciała zgasnąć, po pół godziny postoju  i zapaleniu zgasła ale po 30s zapaliła się znowu. Jaka może być przyczyna? Pompa jaka i gdzie (hydraulika pracuje bez zarzutów), a może raczej czujnik czy może coś innego?
    • Przez seba08121979
      Witam czy ktoś może wie jaka może być przyczyna że w moim jelonku 3130 wyrzuca uszczelniacz górny z kolumny kierowniczej 
    • Przez endrju
      Witam. Mam problem,  ciągnik pracuje w rozrzutniku  z posuwem hydraulicznym i jedna sekcja rozdzielacza jest ustawiona w pozycji zębatek ( ciagle podawanie oleju) do tej pory było ok a teraz przestał się blokować w pozycji posuwu dźwigni  do przodu . Gdy zamienię węże i ustawiam dźwignie do tyłu to blokuje dobrze i daje cisnienie bez trzymania dźwigni.  Czy to oznaka końca jednej sekcji rozdzielacza ?
    • Przez bartek879
      Cześć,
      w moim John Deere 6910 z pompą wtryskową LUCAS CAV DP200 brakuje trochę mocy i chciałbym podnieść dawkę paliwa. Która śruba służy do regulacji? Próbowałem wykręcić śrubę zaznaczoną na czerwono o pół obrotu, ale nie widzę różnicy. Ktoś z z Was regulował taką pompę? Będę wdzięczny za podpowiedzi.

• Przez maniek6414
      Witam.
      To mój pierwszy post bo nie mogę nic znaleźć w necie konkretnego. Mam poważny problem z JD 6910 2000 r. skrzynia  AutoQuad II, gdyż nagle przestał jeździć. Po wybraniu biegu i ustawieniu rewersu do jazdy w przód lub do jazdy w tył ciągnik nawet nie drgnie, brzęczek piszczy i miga "N" na rewersie jakby był załączony postój. Bezpieczniki sprawdzone, znajomy elektryk nie wie co to może być. Sytuacja powstała nagle po tygodniowym postoju ciągnika. Pomocy bo czas ruszać w pole a tu nie ma jak.
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj