Naprawa Hamulców TD90
-
Podobna zawartość
-
Przez crouzer
Witam
Potrzebuje instrukcji do td5030 z rewersem hydraulicznym. Posiada ktoś? Byłbym wdzięczny za udostępnienie.
-
Przez Moriss97
Witam
Mam problem na forum już się t ebledy przewijały ale nadal mam brak odp.
Mianowicie problem polega na komunikacie błędu 3727 - new holland td5.85 2020 rok
Zaraz po odpaleniu. Nie wiem co za przyczyna ? Gdzieś wyczytałem że ponoć lepkość oleju silnikowego. Słaba. Ale nawet jak wymieniłem filtry,i o na nowy nadal to samo.
A stalo się po tym jak przez parę minut miał większe spalanie i ciutke większe obory jakby dpdf dopalał ale nie było nic na komputerze widać. Etc. I po tym ten komunikat wyskoczył.
A teraz już nwm czy jakiś czujnik świruje czy tylko serwis..czeka.
Ktoś miał podobny problem.?
-
Przez MAVERICK232
Witam. Mam problem z moim N H TD90 z kierowcą. Mimo wymienienia siłownika gazowego na nowy, kierownica idzie ruszyć do góry i do dołu. Czy ktoś miał może taki problem?
Pozdrawiam
MAVERICK
-
Przez antrak
Witam wszystkich,
w moim nowym nabytku NH TD5 105 z 2016 roku zaświecił się bład 3141
jeżeli ktoś się z tym wcześniej spotkał to proszę o pomoc zanim zacznę wzywać serwisy
-
Przez jaro86
Witam. Jakiś miesiąc po wymianie filtrów zapowietrzyl mi się ciągnik. Po odpaleniu ok chodzi. Po pewnym czasie po dodaniu gazu słuchać jak z tych obrotów schodzi wolniej. Teraz znowu stał 2 dni i już miał ciężej odpalić. Tak jak by mu paliwa brakowało. Na obroty ciężej się wkręca i zaczynają te obroty lekko falować. Pomoże ktoś w tym temacie?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Przekładnia bezstopniowa czy powershift?
Czytaj dalej »
Ursus C-355