Oś resorowa do ursusa 330
Przez
rolnikgospodarny95, w Ursus C-325 do C-335
-
Podobna zawartość
-
Przez Gabrys05
Witam!
W 1998 kupiliśmy ciągnik c328/c330, została spisana umowa i mam do niego stary dowód i czarną tablice, ale go nie przerejstrowaliśmy. Czy jest szansa teraz jeszcze to zrobić ale żeby nie rejestrować go na zabytek bo to raczej nie możliwe? Tabliczek znamionowych nie ma.
Pozdrawiam!
-
Przez Szudy
Witam,na samym poczatku sie przedstwie,jestem marcin,i i próbuje uratowac od zapomnienia mojego ciapka,oraz moje,a raczej powiezone mi poletko o wymiarach 120x40.a teraz was troszke zszokuje,mam 15 lat i jak pewnie pomyslicie,pcha sie tam gdzie nie trza...pewnie tak jest,ale nie tym temat...
Wiec tak moje pytanie brzmi tak,jaki olej kupic do skrzyni biegów,gdyz luxa raczej nie moge dostac,jedynie lux-10,prosilbym o oleje z dolnej pólki,gdys raczej na ten olej moge przeznaczyc 250zl,a wchodzi go 23l.
Pytanie nr 2,czy ten silnik posiada odrzutnik oleju na wale czy uszczelniacz???rocznik 1981.
Pytanie nr3,jaki olej wlac do regulatora obrotów,pompy wtryskowej i do zwolnic???zalecany równiez lux ..
Pytanie pozatematem,wiem ze bedziecie mnie traktowac jak zwyklego dzieciaka,i mozliwie ze bedziecie mówic,zostaw to w spokoju,to nie dla dzieci,ale jakos nie moge zostawic i tak tego poletka odlogiem...aha,co do mechanika to jesli chodzi o 4t z zaplonem iskrowym to jestem dobrze obeznany,co prawda narazie na silniku z zuka i skutera swojego ucze sie,ale lepsze to nic nic.z góry dziekuje starszym kolegom za pomoc;
-
Przez Jamalek
Witam
Panowie proszę o pomoc jak podłączyć ładowacz czołowy w które miejsca w korpusie ursus 4514 mam rozdzielacz 1 sekcyjny dotychczas wpięty był w tylne wyjścia ale chciałbym to przerobić.
Dziękuję z góry za pomoc
-
Przez Mc3
Wiram, planuje kupić tura do C330. Mój typ to wol met 2b ładowność ok 700kg z podwójnymi siłownikami i joystickiem,łyżka widły, paleciak (koszt ok 9-9,5tys). Czy to dobry wybór, a może jakaś inna firma, może tańsza, sprawdzona?
Pozdrawiam.
-