-
Podobna zawartość
-
Przez danielhaker
W związku z prośbą użytkowników założyłem ten temat. Tu możemy rozmawiać o wszystkim i o niczym, aby nie zaśmiecać tematu "ceny mleka"
-
Przez Wopl
Witam, mam problem z paszowozem sano 3,5m³. Mianowicie po jakimś czasie mieszania zaczyna wyć przekładnia a później olej się grzeje i kipi. Czego to może być przyczyna? Proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuję.
-
Przez latka890098
Witam, jaką polecacie firma z nasieniami? Zastanawiam się na Kisamen, ale nie słyszałam o nich żadnej opinii, może ktoś coś podpowie? I gdzie polecacie kupić pistolet do inseminacji?
-
Przez Sean_Layton
Witam szanownych forumowiczów , zastanawiam się nad hodowlą highlandów , czy ktoś może się wypowiedzieć nad opłacalnością takiej hodowli ? , bo o samej rasie przeczytałem sporo informacji , ogólnie na start chciałbym kupić ok. 8 krów plus byka rozpłodnika , w przyszłości chciałbym mieć kilkadziesiąt krów , zadzwoniłem do ludzi którzy skupują bydło na mięso lub dalszy chów i mówili że ceny za kg dali by takie same jak w przypadku innych ras mięsnych czy to jest w ogóle realne ?.
-