Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy wy nie pomyliliście się z powołaniem -te wpisy nadają się do kampanii wyborczej jak w pysk strzelił zakładajcie partię i do wyborów startować -I dziwicie się że rządzą nami takie dzoady 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, jacus napisał:

wiem ze ty nawet nie miales 50 gdy konar przestal plonac- na nie-posuwalszczyznie to norma.

kurna straciles okazje zeby dorobic sie wnukow -prigozyna zabili wiec przesmyku suwalskiego armia czerwona juz nie zajmie..chyab tylko in-vitro zostalo.albo przyslij synowa i corke  do mnie 😂🤣

Wiesz to po sobie zapewne .....no ja nie jestem kaleko jak ty ...co ty za wnuki będziesz miał po obcych ludziach ...😁

To ile lat babka miała jak ja gwalcili kolmuce 🤪😁😁😁😁

Co ciebie placek mój syn  i synowa obchodzi swoim się zajmij 😁😁😁😁😁😁😁😁

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
2 godziny temu, v11 napisał:

czy wy nie pomyliliście się z powołaniem -te wpisy nadają się do kampanii wyborczej

Przecież mówiłem że to walka na noże w gównie po kolana. A to widać nie okazjonalnie, tylko nasz narodowy sport,:lol:

I jeszcze wrzucanie gówna w wentylator.:kau:

A tu wybitny przykład, wybitnego debilizmu.

https://www.money.pl/gospodarka/kreatywna-ksiegowosc-zamiast-na-oze-pieniadze-poszly-na-transfery-socjalne-6933934920670112a.html

Opublikowano
15 godzin temu, mirro napisał:

No to PiS stracił przeciwnika i jak tu teraz straszyć Naród inwazją Wagnerowców?:lol:

co ty pleciesz aktywistami z list PO

Jana Shostak nie będzie kandydować do Sejmu z listy KO

zakaz mięsa zakaz hodowli zakaz sprzedaży mięsa 

nie obawiasz się co to bd czym bd się wódkę zagryzać ? 

Opublikowano

kurna to tworzymy wlasny komitet wyborczy ? v 11 troche za pozno sie zdecydowales na wejscie  w polityke.

3 godziny temu, witejus napisał:

Chcesz je nauczyć jak się gotuje pierogi z biedronki?🤣

zaczne od ciebie-moze i ty bys dal rade..

3 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

Wiesz to po sobie zapewne .....no ja nie jestem kaleko jak ty ...co ty za wnuki będziesz miał po obcych ludziach ...😁

To ile lat babka miała jak ja gwalcili kolmuce 🤪😁😁😁😁

Co ciebie placek mój syn  i synowa obchodzi swoim się zajmij 😁😁😁😁😁😁😁😁

masz jeszcze corke ?? juz zapomniales ?? 

Opublikowano
Dnia 23.08.2023 o 06:13, hubertuss napisał:

On nic mądrego nie napisze to pisowski trol który szuka zaczepki bo nie raz tu dostał ode mnie po uszach. I tak na swój nikczemny sposób próbuje się odegrać.

pisze to ten trolowski po 🤣 co jego argument na obrazkach się wychwala

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Dnia 23.08.2023 o 08:00, Ulman napisał:

Po co pokazujesz jakim bucem i prostakiem jesteś? Nie umiesz odpowiedzieć inteligentnie bo jesteś za prymitywny to nie odpowiadaj wcale. No ewentualnie niech ci ktoś mądrzejszy coś podpowie bo teksty takie ja twoj to zapodają dzieci w podstawówce.  Z tym to już w szkole średniej byłby obciach.

naprawdę ... chcesz widzieć dno ? poczytaj co piszesz po tyle 

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Roman176 napisał:

Są jeszcze śledziki, rybka w occie, ogóreczki, grzybki więc nie ma co się bać, będzie czym zagryzać xD 

Do piwka z zagryzką będzie gorzej, bo pod piwko to grill idealnie wchodzi, a tam już bez mięsa ciężko ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

język tu taki miłosierny 

Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Są jeszcze śledziki, rybka w occie, ogóreczki, grzybki więc nie ma co się bać, będzie czym zagryzać xD 

ale rybek też niewolno zostaną te drugie .. wiesz ze jak tłuste zjesz to więcej wypijesz  ....  teraz w lasach nie bd grzybów jak wygra po  bo wszystko wyzbierają 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Roman176 napisał:

ale rybek też niewolno zostaną te drugie .. wiesz ze jak tłuste zjesz to więcej wypijesz  ....  teraz w lasach nie bd grzybów jak wygra po  bo wszystko wyzbierają 

Eee tam, jakiegoś okonia się na szybko na nielegalu wyłowi i w ocet wpakuje xD Las niedaleko to też przed PO z rana zdążę, oni to z miasta to tak szybko jak ja w lesie nie będą, a i las miejscowy to się wie, gdzie grzyby zbierać żeby się nie nachodzić ;) Gorzej z dżemem ze świni, tu będzie problem rzeczywiście ... Ale zawsze dziki w lesie zostają, można zacząć żyć jak nasi przodkowie tysiące lat temu xD Albo jakiś bunkier pod ziemią do hodowli świniaków wykombinować xD 

Zresztą PiS i tak nas nie obroni, bo to chojraki na krajowym podwórku, a jak pojadą do Unii to wszyscy malutcy jak kaczorek xD 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Roman4321 napisał:

tylko on nie taki mały raczej średnia krajowa

No do mnie brakuje mu 20cm, więc jakiś wielki to on nie jest ...

Średnia u nas w kraju szacowana jest na około 177cm, a karakan ma podobno 167cm więc trochę mu brakuje xD 

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Eee tam, jakiegoś okonia się na szybko na nielegalu wyłowi i w ocet wpakuje xD Las niedaleko to też przed PO z rana zdążę, oni to z miasta to tak szybko jak ja w lesie nie będą, a i las miejscowy to się wie, gdzie grzyby zbierać żeby się nie nachodzić ;) Gorzej z dżemem ze świni, tu będzie problem rzeczywiście ... Ale zawsze dziki w lesie zostają, można zacząć żyć jak nasi przodkowie tysiące lat temu xD Albo jakiś bunkier pod ziemią do hodowli świniaków wykombinować xD 

no właśnie u mnie z grzybami bd problem wszystko wydeptane gęsto zaludniony teren ... a z polowanie to prosta sprawa kusza w Czechach można kupić legalnie myśliwską 

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

a z polowanie to prosta sprawa kusza w Czechach można kupić legalnie myśliwską 

Rękaw z kukurydzą postawić na polu pod lasem i na około rozstawić wnyki a nie jakieś kusze z Czech xD 

Opublikowano
19 minut temu, Roman176 napisał:

naprawdę ... chcesz widzieć dno ? poczytaj co piszesz po tyle 

Znowu chciałeś odpowiedzieć w miarę inteligentnie i kolejny raz ci się nie udało. Poczytaj w necie coś o błyskotliwych ripostach i spróbuj kilka zapamiętać, tylko nie szukaj takich materiałów na stronach dla buców i ciemnoty. Może coś z filozofów, Churchill a, lub choćby Marka Twaina.

Masz przykładowy z Churchilla o naszej narodowej głupocie Winston Churchill o Polsce (cytatybaza.pl)  

Opublikowano
36 minut temu, Roman176 napisał:

Ooooooo tu mnie przestraszyłeś faktycznie. To mnie osobiście dotknęłoby.

24 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Ale to nie prawdziwa zagrycha. A grzybki to już odpadają. Ogórek kiszony owszem. Śledzik ujdzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v