Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

O pobiciu księży na tym ,,przystanku w błocie" słyszałeś? o narkotykach i gorzale lejącej się strumieniami nie wspomnę. Poza tym ten ,,przystanek" powstał z inicjatywy bezpieki, który miał być ,,wentylem" do upuszczenia antypartyjnych nastrojów wśród młodzieży w latach osiemdziesiątych.

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

Wysłał byś dziecko na Bayer Fula czy na Poland Rock .

Nikim się nie brzydzę , każdy jest równy wobec Boga , upolitycznianie festiwali wg. to jest spoko ?

słuchałeś co Owsiak powiedział na początku, czy tak jak tv pokazała urywki wyrwane z kontekstu?

Opublikowano
2 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

hodzi mi o to że lewactwo , ćpuny i różne inne punki bawią się za ciężko uzbierane przez dzieci nieraz w mrozie pieniądze 

katolicka młodzież w tym czasie wiadomo gdzie jest , jedni pojechali do Portugali na ŚDM a reszta idzie na Jasną Górę

Oby Allach wyprostował twe  ścieżki albowiem błądzisz potwornie.:lol:

Opublikowano

Owsiak źle, ale miliony dotacji dla Tadzika i wszyscy dygnitarze pisia mu wypieci toto super 

pikniki 800 plus toto też chiba sami pisiowcy sponsory 🤔

Opublikowano
2 godziny temu, witejus napisał:

O pobiciu księży na tym ,,przystanku w błocie" słyszałeś? o narkotykach i gorzale lejącej się strumieniami nie wspomnę. Poza tym ten ,,przystanek" powstał z inicjatywy bezpieki, który miał być ,,wentylem" do upuszczenia antypartyjnych nastrojów wśród młodzieży w latach osiemdziesiątych.

cos ci sie pokickalo z historia.. 

narkotyki i gorzala to wszedzie jest norma. nawet na wsi zabitej dechami.

jednym z wiekszych dilerow u nas byl bratanek kanonika..

a o tym to chyba kazdy slyszal ?

https://tusochaczew.pl/pl/473_na-sygnale/68464_narkotykowa-afera-z-ksiedzem-piotrem-s-do-lipca-sluzyl-w-sochaczewskiej-parafii.html

1 godzinę temu, mirro napisał:

Oby Allach wyprostował twe  ścieżki albowiem błądzisz potwornie.:lol:

no nie do konca.

pierwszy wers jest niestety prawdziwy..kiedy byliscie ostatnio na jakiej sdyskotece ??

drugi tez duzo od prawdy nie odbiega.. na pielgrzymce goralskeij  wiekszosc to byli mlodzi, nawet paru szlo z malymi dziecmi

na koncercie bayer full bylem rok temu, nie jest to znowu jakies dno.....znam gorsze 🤣

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, jacus napisał:

cos ci sie pokickalo z historia.. 

a o tym to chyba kazdy slyszal ?

https://tusochaczew.pl/pl/473_na-sygnale/68464_narkotykowa-afera-z-ksiedzem-piotrem-s-do-lipca-sluzyl-w-sochaczewskiej-parafii.html

U nas w Sochaczewie księża się potrafią bawić, nie to co u was xD

A alkohol to na każdej imprezie plenerowej praktycznie jest, albo legalny, albo przerzucony przez płot, albo pity w samochodach xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, witejus napisał:

Trafiłeś w sedno tarczy, jeśli wiesz o czym mówię, charakteryzując siebie.

Wpierw na powrót do szkoły na j polski a później komentuj bo mieszasz jak betoniarka wypowiedzi różnych osób a przypisujesz mnie i to do udowodnienia ale tobie postawić jak krowie na rowie i tak niewiele to da  .A mógłbyś jakąś swoją złotą myśl czy obelgę dołączyć a nie tylko jak przedszkolak" a ty też"- dziecinada  weź przykład z "jacuś"  wprawdzie błąd na błędzie ale są złote myśli rzadko bo rzadko ale są 

9 godzin temu, jacus napisał:

jesli juz to w sedno sprawy i srodek tarczy.

wczoraj pisalem o niejakim ru68 i nagle wrocil w innym temacie.az sprawdze co sie stalo ze znowu wrocil v 11 .

piknika za panstwowe..

może było kilka słów prawdy za dużo dla małych płaczków i polecieli ze skargą 

Edytowane przez v11
Opublikowano

Atak na biuro poselskie posła PIS , guru Tusk do tego namawia a esbecja wykonuje licząc że wrócą im profity za komuny nadane .

Dobrze że JK ma ochronę bo bez tego byli działacze aparatu partyjnego PZPR by go zamordowali już dawno tym bardziej że odebrał in przywileje .

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Mariusz2903 napisał:

guru Tusk do tego namawia

Czemu tak kłamiesz?

3 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Błąd...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
13 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Dobrze że JK ma ochronę bo bez tego byli działacze aparatu partyjnego PZPR by go zamordowali już dawno tym bardziej że odebrał in przywileje .

Ty tak na serio czy robisz sobie jaja i prowokujesz?

Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał:

Błądzisz Synu, błądzisz...

Opublikowano
1 godzinę temu, v11 napisał:

mieszasz jak betoniarka wypowiedzi różnych osób a przypisujesz mnie

Pomieszało to się tobie w tej betoniarce na karku, zacytuj te wypowiedzi różnych osób które przypisałem tobie, słusznie się nazwałeś wieśniakiem, i to niedouczonym

1 godzinę temu, v11 napisał:

weź przykład z "jacuś"  wprawdzie błąd na błędzie ale są złote myśli rzadko bo rzadko ale są 

🤣nagle jacuś kolegą twoim?😂wsparcia szukasz u jacusia😆

Opublikowano (edytowane)

Kurna...

Naprawde 5%bezrobocie mamy i od 30 lat tak dobrze nie było? 

Włączyłem telewizor i akurat zapowiedź wiadomości była...

Opublikowano (edytowane)

Tak coś czułem...

Aż obejrzę dziś wiadomości.... Zobaczę co ten Tusk złego zrobił Polakom...

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Kurna...

Naprawde 5%bezrobocie mamy i od 30 lat tak dobrze nie było? 

Włączyłem telewizor i akurat zapowiedź wiadomości była...

oj trochę im definicja osoby bezrobotnej się zmieniła 🤭

Opublikowano

Jak pamięć?

Ciekaw jestem co znów, a nie wcześniej....

Ale masz ciężki tryb zrozumienia ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v