Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, jacus napisał:

🤣

pogoda barowa.. kurna czekam na dostawe poplonu bo przynajmniej bym z talerzowka pojezdzil.

A to znajdziesz czas jechać w pole między gotowaniem obiadu dla baby a sprzątaniem w chałupie 🤣

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

A to znajdziesz czas jechać w pole między gotowaniem obiadu dla baby a sprzątaniem w chałupie 🤣

....no i pranie...😆

Opublikowano

dopiero dzisiaj skierowano wojskowe helikoptery nad granice..dziwne ze wczesniej nie byly.

18 minut temu, Tomasz0611 napisał:

najwiekszy ciemniak i mitoman powinie wiedziec ze nie cytuje sie poprzedniego posta-to podstawa netykiety..

obiad wczoraj ugotowany,pranie rozwieszone. nastepne za chwile.

ja mam dla kogo a ty ??? ty mozesz co najwyzej zakisic ogora a ja zrobic zupe ogorkowa 😂

• Haha 1
Opublikowano
11 godzin temu, jacus napisał:

jutro kolo 17 wam pomacham w tv na trasie wyscigu pokoju..

Kulami?przybij do nich zieloną tablicę ,,agrofoto"

4 minuty temu, jacus napisał:

a ja zrobic zupe ogorkowa 😂

No tak tylko to ci zostało

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, jacus napisał:

dopiero dzisiaj skierowano wojskowe helikoptery nad granice..dziwne ze wczesniej nie byly.

najwiekszy ciemniak i mitoman powinie wiedziec ze nie cytuje sie poprzedniego posta-to podstawa netykiety..

obiad wczoraj ugotowany,pranie rozwieszone. nastepne za chwile.

ja mam dla kogo a ty ??? ty mozesz co najwyzej zakisic ogora a ja zrobic zupe ogorkowa 😂

A ja tu nie opisuje życia prywatnego, bo to forum rolnicze a nie poradnia dla pantofli takich jak ty ... Mam kobietę, mam dzieci , myślę że to wszystko co powinni wiedzieć o mnie obcy ludzie z forum internetowego ...

Opublikowano

masz racje.. im mniej o sobie powiesz tym krocej bedziesz sobie przypominal co naklamales.. 

to tak jak onuca-nie moze sobie przypomniec ile ma hektarow albo dzieci.😂

gdy dorosniesz to bedzie wiedzial na czym polega prawdziwe partnerstwo w malzenstwie.

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, jacus napisał:

masz racje.. im mniej o sobie powiesz tym krocej bedziesz sobie przypominal co naklamales.. 

gdy dorosniesz to bedzie wiedzial na czym polega prawdziwe partnerstwo w malzenstwie.

I na tym właśnie cały dowcip polega - chciałbyś więcej o mnie wiedzieć a nadal gówno wiesz🤣 Nikt normalny nie będzie się na forum ze wszystkim opowiadał a już na pewno nie takiemu papudrakowi😆

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

Nie, po prostu uważam że nie muszę się spowiadać w internecie przed takim dziadem jak ty ...

Opublikowano

wlasnie sobie z zona obiad jem a wy ??

1 godzinę temu, Ulman napisał:

I na tym właśnie cały dowcip polega - chciałbyś więcej o mnie wiedzieć a nadal gówno wiesz🤣 Nikt normalny nie będzie się na forum ze wszystkim opowiadał a już na pewno nie takiemu papudrakowi😆

masz problem bo zapomniales co wypisywales 😂

45 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Nie, po prostu uważam że nie muszę się spowiadać w internecie przed takim dziadem jak ty ...

nie spinaj sie bo ci zylka peknie ..

42 minuty temu, witejus napisał:

Na tym że żona nosi spodnie i ma cohones?

masz jakas ? czy juz odeszla do normalnego mezczyzny ??

Opublikowano (edytowane)

To w końcu powinni zestrzelić lub strzelać do tych białoruskich samolotów czy nie ? opozycja krótko - zestrzelić .

Obraz

Tak PO PSL chroniło Polskie niebo . 

Edytowane przez Mariusz2903
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, jacus napisał:

masz jakas ? czy juz odeszla do normalnego mezczyzny ??

My już jadły

Martw się o swoją , moja jest i nie ma zamiaru odejść, co jej czasem proponowałem😝

Tymi kulami to kiedy będziesz wymachiwał w telewizorze?😆

Edytowane przez witejus
  • Haha 1
Opublikowano

No to szykuje się wp....ol i znowu go miesiąc nie będzie💪🤛 🤜🦶😂

23 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

To w końcu powinni zestrzelić lub strzelać do tych białoruskich samolotów czy nie ? opozycja krótko - zestrzelić .

Obraz

Tak PO PSL chroniło Polskie niebo . 

No i co się zmieniło?

• Haha 1
Opublikowano

chyba ty gotowales przesolone i temu yle po glowce dostawale..skutki widac..

26 minut temu, Ulman napisał:

Chyba cie Roman zaraził swoją logiką rodem z burdelu. Jak można zapomnieć coś czego się nie pisało?

wiem ze jedynu twoj kontakt z kobieta to w burdelu- nie musisz sie chwalic.

pisalo sie ,pisalo-tylko trzeba pamietac co

12 minut temu, witejus napisał:

My już jadły

Martw się o swoją , moja jest i nie ma zamiaru odejść, co jej czasem proponowałem😝

Tymi kulami to kiedy będziesz wymachiwał w telewizorze?😆

jakimi kulami-przazalem  w inne rece juz dawno..

kolo 17 -patrz na tvp-sport

6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

I co tam ugotowała nasza forumowa kuchareczka ?? xD

dzisiaj pierogi z borowkami, kupne oczywisice 

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

dzisiaj pierogi z borowkami, kupne oczywisice 

Tyle to i ja potrafię🤣

4 minuty temu, jacus napisał:

jakimi kulami

Dobrze by było byś się czym wyróżniał, takich machających to będzie od uja

Opublikowano
18 minut temu, Ulman napisał:

No to szykuje się wp....ol i znowu go miesiąc nie będzie💪🤛 🤜🦶😂

No i co się zmieniło?

PIS nie zwija jednostek to aż tak mało zauważalna zmiana dla ciebie .

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

No i co z tego, jak ruska rakieta czy białoruski helikopter sobie wlatuje bez problemu na teren naszego kraju ??? Jednostek 1000 a w każdej 10 żołnierzy, tak to wygląda rozwój armii wg PiS. Niedlugo 1 Abrams i 100 terytorialsow będą nazywać brygada pancerna xD Czolgow z Korei tez nie będzie, bo żółtki nie chcą im dać 80mld kredytu, a bez kredytu to PiS dla pancerniaków zestaw LEGO do złożenia kupi xD Albo T-34 z muzeum wyciągnie Blaszczu i będą dywizje pancerne xD

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

pisalo sie ,pisalo-tylko trzeba pamietac co

Nigdy nie pisałem wprost ani o rodzinie ani o tym co mam.  Będąc inteligentnym mógłbyś zebrać trochę informacji czytając między wierszami ale najwyraźniej nie jest ci to dane. 

58 minut temu, Mariusz2903 napisał:

I co z tego że nie zwija jak one są bezużyteczne? Rakieta leciała za szybko, balon za wolno, helikoptery za nisko  a nasze dzielne służby strzegące wschodniej granicy Polski i NATO nie zauważyły w biały dzień dwóch nisko lecących helikopterów łukaszenki.  Zaklęcia i opowieści o bezpieczeństwie są dobre dla  proletariatu na  PISowskich zlotach a realia są jakie są.   

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v