Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

pokaz mi jak twoje dzieci piszą .......... ja to jestem najmądrzejszy 

lepsza bida i nędza z paroma ha ?  daj mi fb córki zobaczymy jak pisze 

Trzeba być analfabeta i niedoukiem by tak pisać 😄

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

pokaz mi jak twoje dzieci piszą .......... ja to jestem najmądrzejszy 

lepsza bida i nędza z paroma ha ?  daj mi fb córki zobaczymy jak pisze 

Nie wiem czy lepsza bo ty i jacuś macie jakieś mikro działeczki po parę morgów. Co do FB to już dawno wytłumaczyłem dzieciakom ze jest to narzędzie które powinni używać jedynie sporadycznie i używać głównie do czytania. Z resztą córka z pewnościa nie pisze o palących sie elektrykach, ursusie , FSO i sprzedanych PGRach więc pewnie byś sie nudził😂

Opublikowano
5 minut temu, Roman176 napisał:

wystarczy jak pan humanista w galerii tłumaczy jak pisać a jebią cię jak psa bezpańskiego 

To u was na sląsku jebiecie psy? O matko , co za degeneraciO.o

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

hehe twoja córka to by oszalała na moim punkcie 

Ale w jakim sensie, w amok by wpadła czy co?🤣

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

hehe twoja córka to by oszalała na moim punkcie 

miała by wielki świat przed sobą a nie pks i zadupie 

Masz równie przesadzone mniemanie o swojej inteligencji co i o swojej atrakcyjności. Myślisz że normalnej dziewczynie zaimponuje górnik, nieuk paranoik z zaburzeniami osobowosciowymi i na dodatek PISowski socjalista? 

Opublikowano

Słyszeliście o Bazyliszku? 

Się tera Roman zowie....😄

Opublikowano

jak ktos ma takiego ojca jak pasikonik, to kazdy w miare normalny jej zaimponuje 😂.

jesli ma jakies ambicje to i tak ucieknie  z zadupia..

na wschodzie jeszcze jedno-dwa pokolenia i mozna swiatlo zgasic 😂 

• Thanks 1
Opublikowano

Mieszkałem w Bazyliszku🤣

Ale nikt na niego Roman nie mówił😁

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

jak ktos ma takiego ojca jak pasikonik, to kazdy w miare normalny jej zaimponuje 😂.

jesli ma jakies ambicje to i tak ucieknie  z zadupia..

A pod Krakowem dołki kopać, bo się od tego smogu zadusicie xD 

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Słyszeliście o Bazyliszku? 

Się tera Roman zowie....😄

Romek jest niegłupi tylko spełnia definicję  według sentencji M. Twaina - To nie niewiedza pakuje nas w kłopoty, tylko to, co błędnie przyjmujemy za prawdę.

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

Przynajmniej gasić co mamy....ty najwyżej szczać na ognisko możesz....

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

U was jeszcze chwila i przy żarówce nadal ciemno będzie.  Jedynie wiatr że wschodu może ten smog przegoni🤣

1 minutę temu, v11 napisał:

kużwa co to jest - sport ekstremalny czy brak zajęcia?

W uja cięcie też zajęcie😜

Opublikowano

No proszę. Przekaz idzie jak proponowałem.:lol:

https://wiadomosci.wp.pl/wagnerowcy-przy-granicy-nie-ma-opcji-by-radykalnie-wtargneli-do-polski-bo-zostana-zmieceni-6925575732214400a

" Nauseda zapowiedział, że jeżeli będzie taka potrzeba, to wzmocni pograniczników wojskiem. Polska już to zrobiła. Mamy tam żołnierzy z Międzyrzecza i ze Szczecina.
To są najbardziej doświadczone formacje, jeśli chodzi o misje zagraniczne. Mają za sobą Irak i Afganistan. Brygada z Międzyrzecza zasłynęła m.in. obroną ratusza w Karbali, więc oni wiedzą, jak się bronić przed formacjami nieregularnymi. To nie jest tak, że Polska jest bezbronna wobec tego, co dzieje się na granicy. Dowództwo Generalne podało też informację, że żołnierze ze szczecińskiej dywizji są wyposażeni w karabiny snajperskie, więc najprawdopodobniej mają zielone światło do odstrzeliwania potencjalnych dywersantów."

Opublikowano

Dobra, dobra. Się wydało, szara eminencjo MON.

Sterujesz Błaszczakiem jak chcesz😁

Opublikowano

już ja widziałem te cud wojsko.

kuwa jak pokaz robią to niech chociaż nie odpalają tych z zarznietym silnikiem. 🤣

mało gapiów nie podusili na placu w tym dymie 😂

Opublikowano

"Doszło do naruszenia polskiej przestrzeni powietrznej" 

Łukaszenko nas testuje 

Opublikowano
11 minut temu, mirro napisał:

No proszę. Przekaz idzie jak proponowałem.:lol:

https://wiadomosci.wp.pl/wagnerowcy-przy-granicy-nie-ma-opcji-by-radykalnie-wtargneli-do-polski-bo-zostana-zmieceni-6925575732214400a

" Nauseda zapowiedział, że jeżeli będzie taka potrzeba, to wzmocni pograniczników wojskiem. Polska już to zrobiła. Mamy tam żołnierzy z Międzyrzecza i ze Szczecina.
To są najbardziej doświadczone formacje, jeśli chodzi o misje zagraniczne. Mają za sobą Irak i Afganistan. Brygada z Międzyrzecza zasłynęła m.in. obroną ratusza w Karbali, więc oni wiedzą, jak się bronić przed formacjami nieregularnymi. To nie jest tak, że Polska jest bezbronna wobec tego, co dzieje się na granicy. Dowództwo Generalne podało też informację, że żołnierze ze szczecińskiej dywizji są wyposażeni w karabiny snajperskie, więc najprawdopodobniej mają zielone światło do odstrzeliwania potencjalnych dywersantów."

1 października ogłoszą stan nadzwyczajny i po wyborach .

Będzie bardzo dobra okazja .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v