Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał:

bombka spadła https://tvrepublika.pl/Na-terytorium-Polski-spadla-rakieta-a-Tusk-i-ekipa-nadal-milcza,155056.html

wszystko co sie dzieje wygląda jak by Tuska testowali jak to powiedział za niego nic się nie przedostanie 🤣 pis szerzy strach ja się boje takiego ministra obrony

Wojciech Jaruzelski- to miał dobrze w 1981 roku , nie było internetu , telewizję mieliśmy . Ludzie mało wiedzieli co się dzieje w kraju .

Tusk ma teraz problem - jest internet i chwila i wszyscy wiedzą , stale jakiś problem . Tylko pozazdrościć Jaruzelskiemu .

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

aha ciekawe czemu dzisiaj za gotowy produkt mu nie zapłacił  ani nie chce kupić 

Adamczykowi od stycznia likwidator też już nie będzie płacił xD Może jak Danusia i Rachoń pójdzie do TV Republika, ale tam już się tyle zarabiać nie będzie xD 

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Adamczykowi od stycznia likwidator też już nie będzie płacił xD Może jak Danusia i Rachoń pójdzie do TV Republika, ale tam już się tyle zarabiać nie będzie xD 

republika ma 2 miejsce oglądalności ...  teraz jak piszesz jakaś aktorzyna zobacz ile zarabiała zona lisa nikt zero itp 500k miesięcznie  a Adamczyk prezes  

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

No sprawdz sobie. Gorsza męcząca ta polityka niż robota na kopalni 

on jest adwokatem , były czyszczyciel kamienic on ludzi wy***rdalał 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

Spokojnie, Trump ma tam wrócić, jak zapłacimy to nas obroni, a jak nie to skończymy jak w 39r ...

Trump będzie chciał abonament za rok z góry.

Opublikowano

I trochę tych milicjantów. 

nie mają biedni teraz zajęcia 🤭

Opublikowano

Spokojnie, Trump ma tam wrócić, jak zapłacimy to nas obroni, a jak nie to skończymy jak w 39r ...

z Tuskiem na pewno obniżył kasę na obronność 

halo premierze leci bomba na Polskę  ? na wawe ? nie gdzieś tu spadnie , dobra nie strzelajcie za drogie rakiety niech spadnie na wiocha  

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, mirro napisał:

Tak se wpadła, zobaczyć co słychać.

Nic nie wpadło , co za propaganda się sypie na Tuska . Przecie by powiedział w TVN .

Jedna sprawiedliwa stacja , zawsze prawdę przekazuje .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Roman176 napisał:

republika ma 2 miejsce oglądalności ... 

Oooooo Panie Kolego. jak ostatnio se włączyłem a tam Pan Kowalski ( oby Allach obdarzył go zdrowiem, bo na rozum już szans nie ma) zapienił sie na wizji, to od razu zmieniłem kanał.

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

To jak on się tam znalazl ?

tak jak komendant policji     zamieszany w tuszowanie czyścicieli kamienic gdy zrobiło o nim się głośno wysłali na przymusową emeryturę    

Edytowane przez Roman176
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v