Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

o co oni płaczą o troche dopłaty do paliwa?

Podatek od samochodu 4 tyś Euro rocznie .

Naszym rolnikom obiecano zaznaczam obiecano 1 tyś do kuku . Podatek rolny nie będzie nie zdrożeje . TYM SIĘ ZADOWOLILI .

Zakończyli protest nie są wymagający .

Edytowane przez galan99
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Żeby nie była oskarżenie na mnie . Nie dobrze o tym mówić .

Czyli mam alibi to nie moje słowa .

Jak odniesiesz się na wypowiedz , Sławomir Mentzena ?. Dobrze powiada czy źle ?.

Rozczarowanie miało, być tak pięknie, a co wyszło to samo .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nie widać , jak  jest ,co robi . Ma dokładne dane Sławomir Mentzen. Przedstawia wiec jak jest teraz .A jak jest ta prawda..

Tak prosił by  mu wierzyć. nie zawiedzie ludzi , dotrzyma słowa .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
5 godzin temu, racyl napisał:

tvp to jest zupełnie inna bajka. tu nie może być takiego radykalizmu i szczucia bo to jest za pieniądze wszystkich podatników.

Nie róbmy z siebie idiotów

Pozwolisz, że jeszcze zacytuje Twój wpis.

To dzięki Tuskowi i Pisowi.

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/nieplacone-abonamenty-rtv-urzedy-skarbowe-sciagaja-majatek/74vsf60

Ponadto wszyscy skupiają się na informacjach w TVP bo to idzie z publicznej kasy ale gdy są robieni w balona tego nikt nie widzi.

Aby oglądać pełną ofertę TVP należy oprócz abo RTV opłacić abo u dowolnego operatora. Czyli de facto płacić 2 razy za to co powinno być za darmo z naziemnej telewizji. Jakoś nie widzę protestów z tego powodu :ph34r:.

2 godziny temu, v11 napisał:

Więc daj przykład na kogo i dlaczego mam głosować ? chętnie poznam te zalety których nie widzę 

polityk to taka k**wa  oszustka wszystkim obieca nikomu nie da i każe sobie odgórnie płacić 

Dawno już mówiłem na kogo głosowałem i nie jest to ani Lewica ani PSL czy Hołownia ani tym bardziej PO i Pis. Ciebie na tą partie nie namawiam. Dlaczego masz głosować ? Aby osłabić dwie główne partie. Tutaj przed wyborami dobrze o tym mówił jeden z użytkowników, nie pamiętam jednak loginu.

1 godzinę temu, galan99 napisał:

Ten skrabek ma uratować świat .

https://www.facebook.com/photo/?fbid=256233590107601&set=a.184047000659594

A moze Pan Grzegorz, wybralby sie na wycieczke do Brukseli. Tam przed budynkiem tzw.Rady Europejskiej, stoi cos takiego. Jak ktos do tej pory mial watpliwosci, kto w tym euroburdelu rozdaje karty, to juz ich miec nie powinien...

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba, świecznik i tekst

No tutaj Braun miał by problem. Musiał by zrobić zwarcie. :ph34r:

Z Braunem nie wolno już wywiadów robić.

https://plejada.pl/newsy/monika-jaruzelska-komentuje-zawiadomienie-do-prokuratury-pisze-o-kapusiu/x38703f

16 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nie koniecznie łykali.

Wielu miało dość rządów PiS po prostu.

To wystarczyło 

I wybrali dżumę zamiast cholery 🤣.

Ile dajesz czasu i zaczną kląć na Tuska, rok ?

Opublikowano
32 minuty temu, galan99 napisał:

Nie widać , jak  jest ,co robi . Ma dokładne dane Sławomir Mentzen. Przedstawia wiec jak jest teraz .A jak jest ta prawda..

Tak prosił by  mu wierzyć. nie zawiedzie ludzi , dotrzyma słowa .

Ta już pokazal z braunem jaki to ziomek. Wiem że z czym innym tez namieszal ale gadać nie mogę 

21 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nie koniecznie łykali.

Wielu miało dość rządów PiS po prostu.

To wystarczyło 

No ale jak ten pis gospodarkę rozpieprzył to nie mam słów...

Opublikowano

no cóż została konfederacja i to jedyna opcja gdyby był obowiązek głosowania- .cierpliwość  spokój i meritum wypowiedzi Bosaka mnie zaskakuje jak taka menda jak Braun czy Korwin tam się uchowała ?Gdyby nie te zgniłe jabłka można by pomyśleć 

Opublikowano
15 minut temu, dsbh napisał:

Ile dajesz czasu i zaczną kląć na Tuska, rok ?

Nikt tu na niego nie głosował, nikt go nie popiera, nikt go krytykował nie będzie🤭

Syndrom sztokholmski🤣

Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba, telewizor, newsroom i tekst

Przerzucanie się odpowiedzialnością i oskarżeniami jest zasłoną dymną przed tym, o co faktycznie chodzi. A o co faktycznie chodzi? Rozgrywka toczy się o kontrolę nad dysponującymi gigantycznymi pieniędzmi i gigantycznymi kadrami - mediami publicznymi. Mówimy nie tylko o TVP, mówimy o regionalnych spółkach Polskiego Radia, których jest także kilkanaście, mówimy o Polskiej Agencji Prasowej, mówimy o sprzęcie, studiach wartych setki milionów - o ile nie miliardy!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v