Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Koniec płaczu narzekania za 2 tygodnie nowy Sejm zacznie obradować . Ja powiadam poważnie wielu na to czekało aż 8 lat .

Wygrał Tusk i już Polska wróciła do Europy na salony wielkie gratulacje otrzymał  .

Będzie w Polsce się żyło jak w normalnym kraju jak Francja , Niemcy , Holandia , bogato i sprawiedliwie .

Więc już nie płakać na ,święta Bożego Narodzenia już będzie Polska oczyszczona ze złych ludzi , zapanuje radość , ludzie będą się lubić .

A na wiosnę słonce będzie cieplejsze , paliwa tańsze każdy kupi ile zechce będzie go stać .

Ja tam się z Galanem zgadzam. Dodam jeszcze, że jak Tusk zostanie premierem, to poza tą pełnią miłości i radości skończą się problemy z suszą, pszenica będzie plonować 10 ton bez nawozów, śnieg będzie zawsze padał w wigilię a Zenek zaśpiewa w TVN.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano
44 minuty temu, galan99 napisał:

Sam nim jesteś dobrze o tym wiesz .

Będziesz maił wreszcie upragnioną władzę co poczyni dobrze .

Będziesz w końcu szczęśliwy tak czy nie .

ty do mnie?O.o

Opublikowano
42 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Weź przestań. 

Co z tego wyniknie?

Weź takiego statystycznego wyborcę Donka, dajmy na to niech nazywa się Tomek by krócej pisać.

Więc Tomek zrobił zapasy po 6,2. Głosował na Tuska lub koalicjantów. Słyszał obiecaną cenę 5zł a po mimo to kupił po 6,2.

Co się stało?

1. Kupił bo wiedział że donek kłamie i będzie gorzej?

2. Nie wierzył w jego wygraną?

Jeżeli wiedział że kłamie to dlaczego na niego głosował?

Itd...

Wszelka zbieżność przypadkowa...😜🤭🤭🤭

Opublikowano
27 minut temu, Agrest napisał:

Weź przestań. 

Co z tego wyniknie?

Weź takiego statystycznego wyborcę Donka, dajmy na to niech nazywa się Tomek by krócej pisać.

Więc Tomek zrobił zapasy po 6,2. Głosował na Tuska lub koalicjantów. Słyszał obiecaną cenę 5zł a po mimo to kupił po 6,2.

Co się stało?

1. Kupił bo wiedział że donek kłamie i będzie gorzej?

2. Nie wierzył w jego wygraną?

Jeżeli wiedział że kłamie to dlaczego na niego głosował?

Itd...

Wszelka zbieżność przypadkowa...😜🤭🤭🤭

No co ty? Statystyczny wyborca Donka to geniusz intelektu. Od razu wiedział, że to przenośnia😆                                                                                                                                       

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Będą Tuska jeb🔨ć o te 5 zł

4 lata będzie mu śmierdziało to co P0wiedział

LEJĘ NA NICH CZY TO z prawej czy  z lewej.  JA MAM MIEĆ DOBRZE a uj z politykami

Opublikowano
8 godzin temu, bezbarwny napisał:

Karmić ich lepiej niż w szpitalu pacjenta też nie ma obowiązku. Pracuje, to dobrze je. Nie chce pracować, to na dzień pół bochenka czerstwego chleba, trzy łyżeczki cukru i wody dowoli. 

Każdy osadzony powinien być pozbawiony praw publicznych, chlebek i woda, a jak będzie grzeczny to po miesiącu odrobinę margaryny. Jak będzie niegrzeczny, to aby dostać posiłek ma przerzucić tira piachu 10m dalej. Przy normalnej pracy trzeba jeszcze to tałatajstwo pilnować.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Agrest napisał:

Co się stało?

Wypraszam sobie, ja na Tuska nie głosowałem xD A czy dalej by PiS rządził, czy PO to nie ma znaczenia, paliwo i tak zdrożeje ;) Jedni wierzyli Tuskowi, że będzie po 5zł, inni Obajtkowi, że po wyborach nie zdrożeje xD Zdrowo myślący wiedzą, że obaj Ci panowie kłamali ...

Tak samo można się spytać dlaczego wyborcy PiSu robili zapasy przed wyborami, skoro Obajtek obiecał im, że po wyborach nie zdrożeje, jak na razie na razie pewne jest jedno, Obajtek kłamał ... od wyborów +47gr netto ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
  • Thanks 3
Opublikowano

Wielu tu pisało  ceny hurtowe na ogół hurt w wiekszosci droższy, ponoc hurt był kilka lat temu . PS czy  potwierdzacie gdzies "odbiór paliwa " w rejestrze , bo ponoć cysterna jest monitorowana do kogo jedzie

Opublikowano (edytowane)

Podpisuję tylko WZ-tke kierowcy, na podstawie której następnego dnia dostaję fakturę na e-mail.

5 minut temu, GABBER85 napisał:

Wielu tu pisało  ceny hurtowe na ogół hurt w wiekszosci droższy, ponoc hurt był kilka lat temu . 

Jeszcze kilka miesięcy temu hurt był tańszy niż Orlen na pylonie ... B0 było tańsze o 15-25gr niż B7 na pylonie u Obajtka ...

Opublikowano (edytowane)

Ostatnio tak było, że hurt był droższy, B7 najtańszą ofertę miałem 6,03 a B0 najtańsze jakoś 6,18 czy 6,19. Ale pół roku temu, w czasie wakacyjnej promocji u Obajtka miałem w tej samej cenie B0 bez ograniczeń ilości litrów ...

Nie pamiętam dokładnie cen, ale dla przykładu, u Obajtka 200l w wakacyjnej promocji po odliczeniu rabatu 6,90 a dostawa na podwórko 2000l B0 po 6,91 ...

Opublikowano (edytowane)

Liczy się wygoda, jeden pojechał na stację i kupił x litrów i do zbiornika dwuplaszczowego łał wiadrem 🤣🤣, drugi przelał w kilka minut pompą a kolejny zamówił po 6,4 bo było go na to stać aby dla komfortu zapłacić drożej (czas po paliwo też kosztuje).

Każdy robi jak uważa i nikomu nic do tego.

Edytowane przez Sadek
Edycja
  • Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

Będą Tuska jeb🔨ć o te 5 zł

4 lata będzie mu śmierdziało to co P0wiedział

A on tak jak każdy polityk leje na to. Swoje przez 4 lata zalatwi.  Nie zapisałem  tego mama ale napisze co było.  Babcia się  pyta Tuska  głosowałam na Pana bo obiecywał pan że będzie żyło się  lepiej.  A odpowiedź Tuska żyje się lepiej mi mojej żonie  córce i synowi

• Like 2
Opublikowano
8 godzin temu, GABBER85 napisał:

Wielu tu pisało  ceny hurtowe na ogół hurt w wiekszosci droższy, ponoc hurt był kilka lat temu . PS czy  potwierdzacie gdzies "odbiór paliwa " w rejestrze , bo ponoć cysterna jest monitorowana do kogo jedzie

Oczywiście, każda wysyłka paliwa powyżej 400 litrów jest monitorowana. Jak zamawiam na firmę to dostaję klucz i kod do zamknięcia sent-a. Mam na to 24 godziny. Jak przyjeżdża na rolnictwo - podpisuję odbiór, a sent-a zamyka dostawca.

• Like 2
Opublikowano
9 godzin temu, GABBER85 napisał:

Tu pisali że brali "hurtem" b7 po 6,4 jak u obajta było po 5,99... co to za hurt

Czy ty naprawdę nie rozumiesz czy tylko głupa palisz? Orlen sprzedawał "hurt" hurtownikom drożej niż u siebie na stacji paliw. Tak trudno pojąć?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v