Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, mysza103 napisał:

A teraz drożeje nie politycznie, tylko dlatego że musi wrócić do tego co było , czyli do cen rynkowych , tak jak @Rolnik1973 najpierw było narzekanie że tanieje , a teraz jest narzekanie że drożeje . Skoro przedtem narzekałeś że tanieje to teraz powinieneś być zadowolony że cena idzie do góry , a ty znowu narzekasz

Gdzie i kiedy?🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, mf362 napisał:

Obiecali 2zl zwrotu a nad robią sobie to w przyszłości w postaci rosnącymi cenami ... 

Kiedy obiecali że te 2 zł będzie na stałe? To był dodatek jednorazowy.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, GABBER85 napisał:

Zapytajcie sie daniela narcyza czemu was okłamał

Z tego co słyszałem to mówił że dużych podwyżek nie przewiduje i faktycznie dużych nie ma bo po kilka groszy tylko szkoda że codziennie 🤣🤣.

@jaco512też tak to rozumiem ale niejeden myślałem że to na stałe będzie.

Edytowane przez Sadek
Edycja
Opublikowano
3 godziny temu, Sadek napisał:

Z tego co słyszałem to mówił że dużych podwyżek nie przewiduje i faktycznie dużych nie ma bo po kilka groszy tylko szkoda że codziennie 🤣🤣.

@jaco512też tak to rozumiem ale niejeden myślałem że to na stałe będzie.

No w ciągu 2 tyg od wyborów u nas ON z 5,99 na 6,37.

Opublikowano (edytowane)

Ty  @Rolnik1973 lepiej  sobie rosyjski przypomnij, bo rosyjskie dystrybutory będziesz musiał obsługiwać, jak Tusk odda wschodnią Polskę Putinowi jak w TVP INFO pokazywali xD Ciebie będą pylony na Lukoilu interesować a nie na Orlenie xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 6
Opublikowano (edytowane)

Bo od prawie dwóch tygodni PiSiorki wyją jak to źle za Tuska będzie ... A co ma się zmienić jak wg TVP rządził w Polsce przez ostatnie 8 lat ...

Jak przed wyborami do dobry Łobajtek i PiS ceny obniżyli, obiecywali, że po wyborach nie wzrosną, jak teraz Łobajtek ceny podnosi, to musi być wina Tuska ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 4
  • Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, MariuszDe napisał:

No w ciągu 2 tyg od wyborów u nas ON z 5,99 na 6,37.

W sumie podwyżka spora ale po kilka groszy żeby nie było wolałbym żeby nie drożało ale ja nie mam na to żadnego wpływu 😄.

W sumie paliwo finalnie na koszt produkcji 1 tony ziarna nie ma większego wpływu ale za paliwem pójdzie wszystko od 🍞 po nawozy, jak taniało to nikt tego w kosztach produkcji nie uwzględnił ale jak drożeje to każdy będzie miał pretekst do podwyżek 😡.

Opublikowano

Co niektórym to widać brakuje komuny kaczafiego. Mówcie co chcecie, ale za Tuska nie kłóciliście się przy jednym stole o poglądy polityczne. Nie staliście w kolejce do armiru, że komuś coś zabraknie jak baby w czwartek przed nową dostawą w ciuchu. Za te parę złotych socjalu jeden drugiemu pluje w oczy. Rolnicy, miejcie godność i szacunek sami do siebie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v