Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, witejus napisał:

Zapewne wolałbyś cały czas ropę po 7,50 , rozumiem.

Oczywiście jak Tusk przed wyborami robił dokładnie to samo to oczywiście było w najlepszym porządku🤣, także jak widzisz pamięć mam dobrą i długą

Wcześniej miałbyś zamiast po 7.5 po 7. Resztę spłacisz po wyborach. 

Co mnie Tusk obchodzi? Czy ja coś o nim mówiłem? Tera rzekomo rządzi dobra zmiana. 

• Like 1
Opublikowano

wicia to zelazny elektorat sld pardon-to bylo dawno-teraz pis-u 😂, jemu nie wytlumaczysz..

juz zapomnaile sjak mowilize nie mog obnizzyc cen bo zle niemce kupuja ??

gdy ropa i dolar byly tanie to paliwa byly drogie-ale w calej europie bylo drogo,a nie moglo byc tanio bo by nasze wykupili.

teraz ropa i dolar drogie a paliwo tanie, a tym ze wykupuja nikt sie nie przejmuje..

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Zibifarmer napisał:

Wcześniej miałbyś zamiast po 7.5 po 7.

Skąd to wiesz Kołodziejczyk tak ci powiedział?

4 minuty temu, robert1226 napisał:

Wszyscy normalni widzą co się dzieje

Właśnie, normalni a nie zaślepieni nienawiścią

4 minuty temu, jacus napisał:

juz zapomnaile sjak mowilize nie mog obnizzyc cen bo zle niemce kupuja ??

A ty już przestań bełkotać, chyba się opiłeś tym piwem bezalkoholowym🤣

Edytowane przez witejus
Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

Skąd to wiesz Kołodziejczy tak ci powiedział?

Wystarczy trochę logicznego myślenia. 

Ta cena nie bierze się z nieba. Ropę kupują za dolary przeliczając z kursu baryłki. Sprawdź kurs dolara i baryłki jaki był jeszcze dwa miesiące temu a jaki teraz. 

Paliwo powinno drożeć a staniało. Czysta manipulacja. Tylko ślepy widz TVP tego nie zauważy. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Zibifarmer napisał:

Paliwo powinno drożeć a staniało.

Dopiero byś wrzeszczał, poza tym możesz mi wysłać różnicę między obecną ceną a 7,50 jak cię tak d*pa piecze że tanieje a nie drożeje🤣

Opublikowano
Przed chwilą, witejus napisał:

Dopiero byś wrzeszczał, poza tym możesz mi wysłać różnicę między obecną ceną a 7,50 jak cię tak d*pa piecze że tanieje a nie drożeje🤣

Już ja zapłaciłem gdy było drogo a powinno być tanio. Po socjal to do Jarosława. On na wybory co wszystko da. Nawet przypomniało mu się o zamknięciu rynku na zboże ukraińskie. Zobaczymy jak długo. 

https://www.agrofoto.pl/fakty/chlopi-sa-pazerni-i-za-pare-groszy-przed-wyborami-zaglosuja-na-pis,126170.html

Proszę przeczytaj co tak naprawdę o Tobie myśli. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Zibifarmer napisał:

Już ja zapłaciłem gdy było drogo a powinno być tanio.

🤣😂 nie od ciebie ani mnie zależy kiedy powinno być tanio a kiedy drogo, za miesiąc będziesz miał paliwo stosowne do cen ropy, po 7,50 to będziesz zadowolony.

Macie zryte w tych łbach, wściekać się że paliwo tanieje🤣😆

• Like 2
Opublikowano
21 minut temu, witejus napisał:

Właśnie, normalni a nie zaślepieni nienawiścią

Większej nienawiści nic ma pis do całego świata nikt nie widział normalny bo pisiory widzą wszystko po swojemu 

Opublikowano
6 minut temu, witejus napisał:

🤣😂 nie od ciebie ani mnie zależy kiedy powinno być tanio a kiedy drogo, za miesiąc będziesz miał paliwo stosowne do cen ropy, po 7,50 to będziesz zadowolony.

Macie zryte w tych łbach, wściekać się że paliwo tanieje🤣😆

Najważniejsze, że dajoo. Następstwa ich polityki w postaci inflacji zwali się na rezimowej TVP na Merkel Tuska i wojnę. 

Może przypomnę, że już przed wojną było 10% inflacji. Jak to się ma do forsowanej przez rząd putino inflacji. 

• Like 3
Opublikowano

Wiem, nakupiłeś drogiego paliwa i teraz skrzeczysz że się wychujałeś i paliwo staniało

3 minuty temu, Zibifarmer napisał:

Najważniejsze, że dajoo.

A ty chciałeś Jarosławowi cały czas dawać😂

3 minuty temu, slawek74 napisał:

weśta,, z tą polityką skończta

Sławciu, życie to polityka😆

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, witejus napisał:

Wiem, nakupiłeś drogiego paliwa i teraz skrzeczysz że się wychujałeś i paliwo staniało

A ty chciałeś Jarosławowi cały czas dawać😂

Kupiłem w dość dobrej cenie gdy baryłka jeszcze była wyjątkowo nisko. Ale co się działo wcześniej z kursami baryłki dolara i cenami na stacji to istny cyrk. 

Edytowane przez Zibifarmer
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, witejus napisał:

To zdecyduj się w końcu😂

Kupiłem w podobnej cenie do obecnej, ale przy najniższym kursie baryłki i dolara jaki był od dawna. 

Ja wiem co mówię. Ty nie masz pojęcia. 

Opublikowano

Już od jakiegoś czasu nie widzę cystern na ukraińskich blachach na S8.Wcześniej sporo ich jechało z paliwem na Ukrainę.Może Orlen ma teraz nadwyżki i stąd takie ceny.....

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Janusz napisał:

Już od jakiegoś czasu nie widzę cystern na ukraińskich blachach na S8.Wcześniej sporo ich jechało z paliwem na Ukrainę.Może Orlen ma teraz nadwyżki i stąd takie ceny.....

Ma nadwyżki dlatego możesz kupić max 100 litrów. 😂

Opublikowano
5 minut temu, Zibifarmer napisał:

Ty nie masz pojęcia. 

No ty to masz pojęcie, raz kupiłeś drogo by za dwadzieścia minut napisać że jednak kupiłeś w dobrej cenie czyli tanio😆

Miast nakupić teraz taniego paliwa lub jeszcze poczekać na dalszy spadek ceny i wykorzystać okazję bo następna może być za 4 lata, to pier...sz tutaj rzewne farmazony.

Opublikowano

Wolno mu.

Może nakupił drogiego paliwa w dobrej cenie... zabronisz mu?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, witejus napisał:

No ty to masz pojęcie, raz kupiłeś drogo by za dwadzieścia minut napisać że jednak kupiłeś w dobrej cenie czyli tanio😆

Miast nakupić teraz taniego paliwa lub jeszcze poczekać na dalszy spadek ceny i wykorzystać okazję bo następna może być za 4 lata, to pier...sz tutaj rzewne farmazony.

Jak baryłka była po 70$. A dolar po 4zl i cena paliwa była taka jak jest obecnie przy 95$ i 4.4kurs dolara no to można powiedzieć, że drogo kupiłem. Nie będę Ci więcej tłumaczyć bo jak grochem o ścianę. 

Ja mam zapas i mimo to jeszcze pewnie dokupię. Sledze rynek więc nie musisz mi radzić co robić. 

Opublikowano
12 minut temu, Zibifarmer napisał:

Kupiłem w podobnej cenie do obecnej,

A na stacji było po 7,50😅, chyba Obajtek to twój szwagier i osobiście zadzwonił na stację Orlenu by ci sprzedali po5,70😂

3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Może nakupił drogiego paliwa w dobrej cenie..

No jak dla niego drogo to dobra cena to nie mam słów podziwu🤣

4 minuty temu, Zibifarmer napisał:

nie musisz mi radzić co robić. 

A ty nie musisz pieprzyć farmazonów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v