Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, mf362 napisał:

Także tego mają ludzie wyobraźnie 

IMG_20230215_201332.jpg

Cyganskie Google. Klasyyyyka 

14 minut temu, Agrest napisał:

Widać z gołą lufą po wsi chodziłeś to komuś przeszkadzało😜

Nie mi zarekwirowali 😁

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Specjaliści od rsm, jak skrystalizowany z dołu naciagnie to tam powinno być więcej azotu dobrze kombinuje nie ? 

Bo ważyłem dziś i 3 razy wyszło mi że ma 33.5-34% litr odmierzany z dokładnością do 10ml. A nalewał z dołu beczki i jest bardzo ciemny. Takiego jeszcze nie miałem 

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
3 minuty temu, jahooo napisał:

Na egzaminie zapytali mnie ,jak odróżnić
krowę od byka?
-Powiedziałam ,że przy dojeniu byk się uśmiecha...
Nie zdałam...

Każdy się może pomylić... powiedział pedofil odstawiając karła

• Haha 2
Opublikowano

W kinie 4D trwa seans premierowy najnowszego filmu akcji.
Sala wypełniona po brzegi.
Jeden z widzów cierpi niemiłosiernie, bo przed wejściem do kina najadł się w barze fasolki po bretońsku i go dosłownie rozsadza.
-Co robić?-myśli wpadając w panikę.
Nagle przychodzi rozwiązanie.
Na ekranie pojawia się pociąg towarowy ,który z wielkim hukiem przetacza się koło głównych bohaterów.
Facet wykorzystuje nadążającą się okazję i w tym zgiełku puszcza bąka z całą swobodą.
Po chwili siedzący obok widz klepie go po ramieniu I szeptem mówi :
-Czy panu też się wydaje ,że w dwóch ostatnich wagonach szambo wieźli?

• Haha 3
Opublikowano

Nagi mężczyzna spotyka słonia. 

Słoń patrzy się naraz  tego męszczyznę raz na jego interes i tak kilka razy. 

Nagle słoń pyta się tego męszczyzny.

Jak tym jesz?

Opublikowano

Ksiądz po kolędzie puka do drzwi, otwiera mu rozbawiony facet.
- Ooo, ksiądz Stanisław! Zapraszamy do środka!
Z tyłu słychać śmiechy i ksiądz zauważa panienkę z zawiązanymi oczami wkładającą rękę w majtki facetom stojącym w kółko, zgadującą po rozmiarze i kształcie ich imiona. Ksiądz zgorszony mówi:
- Drogi panie, ja tu jestem po kolędzie i do takiej imprezy nie pasuję...
- Nonsens - mówi gospodarz domu - gramy dopiero 15 minut, a imię "ksiądz Stanisław" padło już cztery razy.

• Haha 7
Opublikowano
radekz200 napisał:

11 minut temu, slawek74 napisał:

to jaką masz tą cenę Radziu że sie tak wychwalasz 🤔

tak Tobie dokuczam bo 2 miesiące temu się ze mnie śmiałeś 😛

paa https://youtu.be/TPWM567utj0 😛

Opublikowano

@aktywnyrolnik7245 coś dla Ciebie i w niezłej cenie pal brykę i jutro jedz oglądać https://www.olx.pl/d/oferta/zetor-crystal-12045-import-oryginal-CID757-IDT9PWK.html

atu masz jeszcze bliżej https://www.olx.pl/d/oferta/zetor-8045-8145-lub-ursus-914-CID757-IDTa8Ky.html

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

Pocięte drzewa

A teraz co 3 info wichury na weekend nadają 

No jak nałamie w lesie to się wkvrwię. 

Czesiek nie łam się, daj znac pomoge ci, moja husqvarna pokaże gdzie Twoje chińczyki w kolejce sa :D 

Pafnucy podjedzie motórem kłody ściągać jakby co , Twój problem to obfity obiad zrobić 

4 godziny temu, Agrest napisał:

A To ch*je.

Róża na jednym kawałku zakończyła żywot.

Kasy za owoc nadal brak. Było by na beton na halę😤

20230215_100525.jpg

w pryzme walisz ? :P 

a poczytałem co poźniej piszą i niechce mi sie edytować :D :D 

Agrest dasz rade bo jak nie ty to kto 

Edytowane przez marulekk
Opublikowano
9 godzin temu, malaczarna napisał:

Wy i wasz terytorializm. 

zdziwiona ? rodzinnym domu ojca takie było wychowanie że to moje a tamto twoje i nie było nic wspólnego , ojciec tak się zachowywał i ja jakoś też inaczej nie potrafię 

Opublikowano (edytowane)

@Pafnucy12 czyje to krowy ryczą?

7 godzin temu, wojtal24 napisał:

@aktywnyrolnik7245 coś dla Ciebie i w niezłej cenie pal brykę i jutro jedz oglądać https://www.olx.pl/d/oferta/zetor-crystal-12045-import-oryginal-CID757-IDT9PWK.html

atu masz jeszcze bliżej https://www.olx.pl/d/oferta/zetor-8045-8145-lub-ursus-914-CID757-IDTa8Ky.html

On nie chce z przednim napędem bo twierdzi że to tylko przeszkadza. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano

Jedna Łolkowa, a druga to chyba Qwazjiego.

Czekają na cmyranie po cycuszkach🤭

Opublikowano

🙋-1°, znowu mi ktoś krowy pobudził🤷

1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

Jedna Łolkowa, a druga to chyba Qwazjiego.

Czekają na cmyranie po cycuszkach🤭

O dzisiaj jeszcze i u Marka w oborze pobudki żeś przeprowadzał🤔.

@Łolek Marek on wczoraj tylko krowy budził, dzisiaj już o cyckach wspomina...aż strach pomyśleć, do czego się jutro może posunąć 🤭

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Mariusz image.png.e22d429500580ab0f2ca2ff62a4b66a7.png

Edytowane przez Pafnucy12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v