Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, mf362 napisał:

Także tego mają ludzie wyobraźnie 

IMG_20230215_201332.jpg

Cyganskie Google. Klasyyyyka 

14 minut temu, Agrest napisał:

Widać z gołą lufą po wsi chodziłeś to komuś przeszkadzało😜

Nie mi zarekwirowali 😁

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Specjaliści od rsm, jak skrystalizowany z dołu naciagnie to tam powinno być więcej azotu dobrze kombinuje nie ? 

Bo ważyłem dziś i 3 razy wyszło mi że ma 33.5-34% litr odmierzany z dokładnością do 10ml. A nalewał z dołu beczki i jest bardzo ciemny. Takiego jeszcze nie miałem 

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
3 minuty temu, jahooo napisał:

Na egzaminie zapytali mnie ,jak odróżnić
krowę od byka?
-Powiedziałam ,że przy dojeniu byk się uśmiecha...
Nie zdałam...

Każdy się może pomylić... powiedział pedofil odstawiając karła

• Haha 2
Opublikowano

W kinie 4D trwa seans premierowy najnowszego filmu akcji.
Sala wypełniona po brzegi.
Jeden z widzów cierpi niemiłosiernie, bo przed wejściem do kina najadł się w barze fasolki po bretońsku i go dosłownie rozsadza.
-Co robić?-myśli wpadając w panikę.
Nagle przychodzi rozwiązanie.
Na ekranie pojawia się pociąg towarowy ,który z wielkim hukiem przetacza się koło głównych bohaterów.
Facet wykorzystuje nadążającą się okazję i w tym zgiełku puszcza bąka z całą swobodą.
Po chwili siedzący obok widz klepie go po ramieniu I szeptem mówi :
-Czy panu też się wydaje ,że w dwóch ostatnich wagonach szambo wieźli?

• Haha 3
Opublikowano

Nagi mężczyzna spotyka słonia. 

Słoń patrzy się naraz  tego męszczyznę raz na jego interes i tak kilka razy. 

Nagle słoń pyta się tego męszczyzny.

Jak tym jesz?

Opublikowano

Ksiądz po kolędzie puka do drzwi, otwiera mu rozbawiony facet.
- Ooo, ksiądz Stanisław! Zapraszamy do środka!
Z tyłu słychać śmiechy i ksiądz zauważa panienkę z zawiązanymi oczami wkładającą rękę w majtki facetom stojącym w kółko, zgadującą po rozmiarze i kształcie ich imiona. Ksiądz zgorszony mówi:
- Drogi panie, ja tu jestem po kolędzie i do takiej imprezy nie pasuję...
- Nonsens - mówi gospodarz domu - gramy dopiero 15 minut, a imię "ksiądz Stanisław" padło już cztery razy.

• Haha 7
Opublikowano
radekz200 napisał:

11 minut temu, slawek74 napisał:

to jaką masz tą cenę Radziu że sie tak wychwalasz 🤔

tak Tobie dokuczam bo 2 miesiące temu się ze mnie śmiałeś 😛

paa https://youtu.be/TPWM567utj0 😛

Opublikowano

@aktywnyrolnik7245 coś dla Ciebie i w niezłej cenie pal brykę i jutro jedz oglądać https://www.olx.pl/d/oferta/zetor-crystal-12045-import-oryginal-CID757-IDT9PWK.html

atu masz jeszcze bliżej https://www.olx.pl/d/oferta/zetor-8045-8145-lub-ursus-914-CID757-IDTa8Ky.html

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

Pocięte drzewa

A teraz co 3 info wichury na weekend nadają 

No jak nałamie w lesie to się wkvrwię. 

Czesiek nie łam się, daj znac pomoge ci, moja husqvarna pokaże gdzie Twoje chińczyki w kolejce sa :D 

Pafnucy podjedzie motórem kłody ściągać jakby co , Twój problem to obfity obiad zrobić 

4 godziny temu, Agrest napisał:

A To ch*je.

Róża na jednym kawałku zakończyła żywot.

Kasy za owoc nadal brak. Było by na beton na halę😤

20230215_100525.jpg

w pryzme walisz ? :P 

a poczytałem co poźniej piszą i niechce mi sie edytować :D :D 

Agrest dasz rade bo jak nie ty to kto 

Edytowane przez marulekk
Opublikowano
9 godzin temu, malaczarna napisał:

Wy i wasz terytorializm. 

zdziwiona ? rodzinnym domu ojca takie było wychowanie że to moje a tamto twoje i nie było nic wspólnego , ojciec tak się zachowywał i ja jakoś też inaczej nie potrafię 

Opublikowano (edytowane)

@Pafnucy12 czyje to krowy ryczą?

7 godzin temu, wojtal24 napisał:

@aktywnyrolnik7245 coś dla Ciebie i w niezłej cenie pal brykę i jutro jedz oglądać https://www.olx.pl/d/oferta/zetor-crystal-12045-import-oryginal-CID757-IDT9PWK.html

atu masz jeszcze bliżej https://www.olx.pl/d/oferta/zetor-8045-8145-lub-ursus-914-CID757-IDTa8Ky.html

On nie chce z przednim napędem bo twierdzi że to tylko przeszkadza. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano

Jedna Łolkowa, a druga to chyba Qwazjiego.

Czekają na cmyranie po cycuszkach🤭

Opublikowano

🙋-1°, znowu mi ktoś krowy pobudził🤷

1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

Jedna Łolkowa, a druga to chyba Qwazjiego.

Czekają na cmyranie po cycuszkach🤭

O dzisiaj jeszcze i u Marka w oborze pobudki żeś przeprowadzał🤔.

@Łolek Marek on wczoraj tylko krowy budził, dzisiaj już o cyckach wspomina...aż strach pomyśleć, do czego się jutro może posunąć 🤭

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Mariusz image.png.e22d429500580ab0f2ca2ff62a4b66a7.png

Edytowane przez Pafnucy12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v