Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

tak często?

Boje się żeby się nie rozdupcył , bo tak straszą tutaj . Tyle tych smarowniczek do niektórych ciężko się dostać

co Ty bredzisz

stempos1980 napisał:

2 godziny temu, DANDYS napisał:

no nie lubię nią orac bo to porażka,ale mam i 2klase gliniastą i nigdy nie stanęła

nie , nie ma nic

Są tylko tyłek trzeba ruszyć 😁 

https://m.olx.pl/d/oferta/plug-niemeyer-3-1-CID757-IDSWJSz.html?reason=hp|cf_rescored

no fajny , kuriera trzeba wysłać żeby odebrał 😄

Opublikowano
5 godzin temu, szymon09875 napisał:

Noo

1212 pchasz od razu dalej ?

Opublikowano
marulekk napisał:

12 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

Wjater

Trociny wieje w oczy

Nie ma co dziś ciąć 

a ja pojechał do lasu, grabka jednego ściął i piła zaczęła się dławić, na wolnych obrotach  chodziła, a na wysokich dławiła , zacząłem regulowąć gażnik itd.. teraz wogóle nieodpala :/  trza tą husqvarne za stodołe wy***ać i chińczyków ze 2 kupić :D 

moja makita u ,,lekarza,, dzisiaj wraca ....

MonteChristo napisał:

44 minuty temu, slawek74 napisał:

maż z czymś problem 🤔

czy ty nie widzisz co on ogląda 🤦‍♂️

No już się przyzwyczaiłem, niech kupuje co chce

przepaść technologiczna pomiędzy zachodem a ursusami jest nie do opisania nie mówiąc już o jakości materiałów 🤦‍♂️

Aktywnyrolnik7245 napisał:

4 minuty temu, mf362 napisał:

Lepiej przesmarpax parę kalamitek niż co rusz chodzić po linke / pomoc 

Gwarantuje że nie będe , 60 to nie pamiętam żebyśmy którąś wyciągali 

i co z tego jak nigdy nie nadąrzysz z robotą....

hubertb napisał:

Rozróżniasz zawsze typ do małego i większego oraz do serii. Generalnie 70 od 72 różnił się przede wszystkim zwolnicami. Od 77 zaczyna się ewolucja w przełożeniu tylnego mostu. Tak dochodzimy do najsłabszej proxy, która ma wiele z 73 i zostaje sparowana z silnikiem rodem z serii ciężkiej. 

to 5341 ma silnik z ciężkiej seri 🤔

Opublikowano
stempos1980 napisał:

19 minut temu, DANDYS napisał:

co Ty bredzisz

d*pę w auto i jedziesz😁 

Dzień Dobry 

+2 brak wnętrzu i jakichkolwiek opadów atmosferycznych 

https://youtu.be/wJaU_q1o09Q

no nie głupi, zobaczymy za tydzień mam urlop to może może 🤣

Opublikowano
8 godzin temu, marulekk napisał:

a ja pojechał do lasu, grabka jednego ściął i piła zaczęła się dławić, na wolnych obrotach  chodziła, a na wysokich dławiła , zacząłem regulowąć gażnik itd.. teraz wogóle nieodpala :/  trza tą husqvarne za stodołe wy***ać i chińczyków ze 2 kupić :D 

U mnie w makicie było to samo .

Wyjęcie gaźnika i przeczyszczenie uleczyło ten problem i teraz idzie jak burza 

Opublikowano
5 minut temu, DANDYS napisał:

O widzisz kurier sam się odedzwał👆 

2 minuty temu, soltys48 napisał:

Ile chcesz za niego dacy u siebie na placu?

Polecam usługi tego jego mości 👍

• Like 2
Opublikowano
soltys48 napisał:

43 minuty temu, DANDYS napisał:

co Ty bredzisz

może być u Ciebie na placu ,aby już był i miał kłopot z głowy, a ja se odbiorę najwyżej

stempos1980 napisał:

5 minut temu, DANDYS napisał:

O widzisz kurier sam się odedzwał👆 

2 minuty temu, soltys48 napisał:

Polecam usługi tego jego mości 👍

przecież od razu myślałem o Przemku 🤣

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Musi Mańka. Jak tam chłopie?!  Wstałeś już? Przyjdz pomóż ryby skrobać 

Maniek to pewno okrakiem chodzi dzisiaj, albo siły z wyrka nie ma zejść, tak panie walentynkował 

• Haha 2
Opublikowano
stempos1980 napisał:

4 minuty temu, DANDYS napisał:

może być u Ciebie na placu ,aby już był i miał kłopot z głowy, a ja se odbiorę najwyżej

przecież od razu myślałem o Przemku 🤣

Nasz forumowy pseudo Patriota  @Rolnik1973orze tą marką i sobie chwali😁

z tego co widzę elementy ładne , a zaraz niech dotrę do wozidla i zobaczę filmiki

Opublikowano
7 godzin temu, hubertb napisał:

Zgadza się, tylko Marcin lubi nasz krajowy wyrób, po za tym jeszcze rok temu ceny były zachęcające. Zresztą podobnie wygląda sytuacja z ciągnikami serię ciężką można kupić ale to musi być odpowiednia cena to co w tej chwili się odprawia jest co najmniej dziwne. 

Hubercie to ile można dać za taką 4 bez napędu powyżej 90 roku ? 

34 minuty temu, slawek74 napisał:

moja makita u ,,lekarza,, dzisiaj wraca ....

przepaść technologiczna pomiędzy zachodem a ursusami jest nie do opisania nie mówiąc już o jakości materiałów 🤦‍♂️

i co z tego jak nigdy nie nadąrzysz z robotą....

5341 to nie jest Proxima 

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Kombinował bym w inny sposób, masz smykałkę szukał bym taniego uszkodzonego ciągnika. 

Opublikowano
9 minut temu, Łolek napisał:

Maniek to pewno okrakiem chodzi dzisiaj, albo siły z wyrka nie ma zejść, tak panie walentynkował 

A krowy ryczą... Pafnucy zaś nie dotarł on zamiast motoru to powinien lepszy rower sobie kupić 

16764404421886886178092228408334.jpg

• Like 1
Opublikowano
38 minut temu, slawek74 napisał:

No niby gdzie tak napisałem? 

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

A krowy ryczą... Pafnucy zaś nie dotarł on zamiast motoru to powinien lepszy rower sobie kupić 

16764404421886886178092228408334.jpg

Czekają na wędzarnie? 

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

Kombinował bym w inny sposób, masz smykałkę szukał bym taniego uszkodzonego ciągnika. 

Ale mimo wszystko ile na ten czas są rzeczywiście warte?

Opublikowano
8 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

5341 to nie jest Proxima 

Marcin rób co chcesz tylko powiem co zaobserwowałem że 60tka po mokrym przejdzie a seria ciężka bez napędu za***ie się po uszy 

Wszyscy ci tu mówią że popełniasz błąd a ty z uporem maniaka brniesz dalej, jak brakuje kasy to nie zmieniaj poczekaj bo kupić tylko po to żeby duży był bez sensu 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v