Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

tak często?

Boje się żeby się nie rozdupcył , bo tak straszą tutaj . Tyle tych smarowniczek do niektórych ciężko się dostać

co Ty bredzisz

stempos1980 napisał:

2 godziny temu, DANDYS napisał:

no nie lubię nią orac bo to porażka,ale mam i 2klase gliniastą i nigdy nie stanęła

nie , nie ma nic

Są tylko tyłek trzeba ruszyć 😁 

https://m.olx.pl/d/oferta/plug-niemeyer-3-1-CID757-IDSWJSz.html?reason=hp|cf_rescored

no fajny , kuriera trzeba wysłać żeby odebrał 😄

Opublikowano
5 godzin temu, szymon09875 napisał:

Noo

1212 pchasz od razu dalej ?

Opublikowano
marulekk napisał:

12 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

Wjater

Trociny wieje w oczy

Nie ma co dziś ciąć 

a ja pojechał do lasu, grabka jednego ściął i piła zaczęła się dławić, na wolnych obrotach  chodziła, a na wysokich dławiła , zacząłem regulowąć gażnik itd.. teraz wogóle nieodpala :/  trza tą husqvarne za stodołe wy***ać i chińczyków ze 2 kupić :D 

moja makita u ,,lekarza,, dzisiaj wraca ....

MonteChristo napisał:

44 minuty temu, slawek74 napisał:

maż z czymś problem 🤔

czy ty nie widzisz co on ogląda 🤦‍♂️

No już się przyzwyczaiłem, niech kupuje co chce

przepaść technologiczna pomiędzy zachodem a ursusami jest nie do opisania nie mówiąc już o jakości materiałów 🤦‍♂️

Aktywnyrolnik7245 napisał:

4 minuty temu, mf362 napisał:

Lepiej przesmarpax parę kalamitek niż co rusz chodzić po linke / pomoc 

Gwarantuje że nie będe , 60 to nie pamiętam żebyśmy którąś wyciągali 

i co z tego jak nigdy nie nadąrzysz z robotą....

hubertb napisał:

Rozróżniasz zawsze typ do małego i większego oraz do serii. Generalnie 70 od 72 różnił się przede wszystkim zwolnicami. Od 77 zaczyna się ewolucja w przełożeniu tylnego mostu. Tak dochodzimy do najsłabszej proxy, która ma wiele z 73 i zostaje sparowana z silnikiem rodem z serii ciężkiej. 

to 5341 ma silnik z ciężkiej seri 🤔

Opublikowano
stempos1980 napisał:

19 minut temu, DANDYS napisał:

co Ty bredzisz

d*pę w auto i jedziesz😁 

Dzień Dobry 

+2 brak wnętrzu i jakichkolwiek opadów atmosferycznych 

https://youtu.be/wJaU_q1o09Q

no nie głupi, zobaczymy za tydzień mam urlop to może może 🤣

Opublikowano
8 godzin temu, marulekk napisał:

a ja pojechał do lasu, grabka jednego ściął i piła zaczęła się dławić, na wolnych obrotach  chodziła, a na wysokich dławiła , zacząłem regulowąć gażnik itd.. teraz wogóle nieodpala :/  trza tą husqvarne za stodołe wy***ać i chińczyków ze 2 kupić :D 

U mnie w makicie było to samo .

Wyjęcie gaźnika i przeczyszczenie uleczyło ten problem i teraz idzie jak burza 

Opublikowano
5 minut temu, DANDYS napisał:

O widzisz kurier sam się odedzwał👆 

2 minuty temu, soltys48 napisał:

Ile chcesz za niego dacy u siebie na placu?

Polecam usługi tego jego mości 👍

• Like 2
Opublikowano
soltys48 napisał:

43 minuty temu, DANDYS napisał:

co Ty bredzisz

może być u Ciebie na placu ,aby już był i miał kłopot z głowy, a ja se odbiorę najwyżej

stempos1980 napisał:

5 minut temu, DANDYS napisał:

O widzisz kurier sam się odedzwał👆 

2 minuty temu, soltys48 napisał:

Polecam usługi tego jego mości 👍

przecież od razu myślałem o Przemku 🤣

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Musi Mańka. Jak tam chłopie?!  Wstałeś już? Przyjdz pomóż ryby skrobać 

Maniek to pewno okrakiem chodzi dzisiaj, albo siły z wyrka nie ma zejść, tak panie walentynkował 

• Haha 2
Opublikowano
stempos1980 napisał:

4 minuty temu, DANDYS napisał:

może być u Ciebie na placu ,aby już był i miał kłopot z głowy, a ja se odbiorę najwyżej

przecież od razu myślałem o Przemku 🤣

Nasz forumowy pseudo Patriota  @Rolnik1973orze tą marką i sobie chwali😁

z tego co widzę elementy ładne , a zaraz niech dotrę do wozidla i zobaczę filmiki

Opublikowano
7 godzin temu, hubertb napisał:

Zgadza się, tylko Marcin lubi nasz krajowy wyrób, po za tym jeszcze rok temu ceny były zachęcające. Zresztą podobnie wygląda sytuacja z ciągnikami serię ciężką można kupić ale to musi być odpowiednia cena to co w tej chwili się odprawia jest co najmniej dziwne. 

Hubercie to ile można dać za taką 4 bez napędu powyżej 90 roku ? 

34 minuty temu, slawek74 napisał:

moja makita u ,,lekarza,, dzisiaj wraca ....

przepaść technologiczna pomiędzy zachodem a ursusami jest nie do opisania nie mówiąc już o jakości materiałów 🤦‍♂️

i co z tego jak nigdy nie nadąrzysz z robotą....

5341 to nie jest Proxima 

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Kombinował bym w inny sposób, masz smykałkę szukał bym taniego uszkodzonego ciągnika. 

Opublikowano
9 minut temu, Łolek napisał:

Maniek to pewno okrakiem chodzi dzisiaj, albo siły z wyrka nie ma zejść, tak panie walentynkował 

A krowy ryczą... Pafnucy zaś nie dotarł on zamiast motoru to powinien lepszy rower sobie kupić 

16764404421886886178092228408334.jpg

• Like 1
Opublikowano
38 minut temu, slawek74 napisał:

No niby gdzie tak napisałem? 

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

A krowy ryczą... Pafnucy zaś nie dotarł on zamiast motoru to powinien lepszy rower sobie kupić 

16764404421886886178092228408334.jpg

Czekają na wędzarnie? 

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

Kombinował bym w inny sposób, masz smykałkę szukał bym taniego uszkodzonego ciągnika. 

Ale mimo wszystko ile na ten czas są rzeczywiście warte?

Opublikowano
8 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

5341 to nie jest Proxima 

Marcin rób co chcesz tylko powiem co zaobserwowałem że 60tka po mokrym przejdzie a seria ciężka bez napędu za***ie się po uszy 

Wszyscy ci tu mówią że popełniasz błąd a ty z uporem maniaka brniesz dalej, jak brakuje kasy to nie zmieniaj poczekaj bo kupić tylko po to żeby duży był bez sensu 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v