Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

🤝🏻🙋🏻‍♂️

2°,☁

Ale miałem sen

Byłem na strajku i każdemu dałem wpier🔨ol kto był przeviw pis

Aż sam prezes przyjechał zobaczyć co się dzieje.

Ja tio chyba nie mogę iść spać.

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
7 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ale miałem sen

Byłem w tym śnie i to Ty dostałeś 

wpier🔨dol....

Opublikowano
soltys48 napisał:

No to zaczynamy wiosnę+6

u mnie na jutro prognozują+8°C. Ciekawe czy się sprawdzi, jeśli tak, to trzeba będzie podczepić kultywator i porównać podwórko, bo można nogi pogubić na pozamarzanych koleinach

radekz200 napisał:

Siałby owies ale jeszcze las tam rośnie 😂😂

las Vegas?

• Haha 2
Opublikowano
52 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

🤝🏻🙋🏻‍♂️

2°,☁

Ale miałem sen

Aż sam prezes przyjechał zobaczyć co się dzieje.

Ja tio chyba nie mogę iść spać.

I już zatrudnienie byś miał 

2 minuty temu, szymon09875 napisał:

+4 ehh ale mi się nie chce...

Co Ty wiesz o niechceniu....

Opublikowano
33 minuty temu, DANDYS napisał:

azotem będzie można jechać na weekend 🥲

Nie śpieszy mi się z azotem. Wjadę jak co roku początkiem marca 

3 minuty temu, radekz200 napisał:

Siałby owies ale jeszcze las tam rośnie 😂😂

Po raz kolejny pokazujesz swoją inteligencję i to jak potrafisz czytać ze zrozumieniem 

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Nie śpieszy mi się z azotem. Wjadę jak co roku początkiem marca 

Po raz kolejny pokazujesz swoją inteligencję i to jak potrafisz czytać ze zrozumieniem 

Teraz to chyba ty przesadziłeś z ta inteligencja przez 20 lat mało widać mało już z niej zostało 😛 

Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

Teraz to chyba ty przesadziłeś z ta inteligencja przez 20 lat mało widać mało już z niej zostało 😛 

To mało to i tak za wiele na twoją percepcję 

Opublikowano
13 minut temu, Bananek napisał:

u mnie na jutro prognozują+8°C. Ciekawe czy się sprawdzi, jeśli tak, to trzeba będzie podczepić kultywator i porównać podwórko, bo można nogi pogubić na pozamarzanych koleinach

las Vegas?

u mnie na podwórku jak znajdę grudkę ziemi to z szacunkiem wynoszę i sucho [ale jaki spadek],abym troszkę ziemi zgubił za kołem to nogą zgarnięta . Po prostu nie ma prawa żadna ziemia znależdż się na podwórku i drodze ,takie skrzywienie zawodowe  ,.Od pryzmy qq wyjeżdżając  jak taka potrzeba zaistnieje ,to najpierw komin wyprostowany i rodeo po trawie co by,, buty ''wytrzepać ,. Pukają się po czołach jak widzą i słyszą ,ale błota ni hu hu . By to dopilnować to trochu uciążliwe ,ale co tam .

Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

I już łażą i budzą... Eeechch...

Byłem cichutko. Krowy też nie ryczały, bo im najpierw dałem papu. Kto śmiał szurać i Zbyszka obudził😡

🙋+4°,bez opadów...też się mnie nie chciało...ale już przeszło🤷

Opublikowano
17 minut temu, jacus napisał:

iwrocilem na ojczyzny łono,jak na razie na Śląsku coś padalo

Dwa dni w drodze dwa na miejscu  gdzie sens gdzie logika 

Jak na Śląsku jesteś węgla weź trochę 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, jacus napisał:

iwrocilem na ojczyzny łono,jak na razie na Śląsku coś padalo

Śląsk to nie jest część naszej ojczyzny. 😉

To tak jak łomża, która położona jest niefortunnie na Podlasiu, ale ani podlasie, ani mazowieckie się do tej miejscowości nie przyznaje. 😉 

Śląsk to Śląsk

10 minut temu, kizak napisał:

u mnie na podwórku jak znajdę grudkę ziemi to z szacunkiem wynoszę i sucho [ale jaki spadek],abym troszkę ziemi zgubił za kołem to nogą zgarnięta . Po prostu nie ma prawa żadna ziemia znależdż się na podwórku i drodze ,takie skrzywienie zawodowe  ,.Od pryzmy qq wyjeżdżając  jak taka potrzeba zaistnieje ,to najpierw komin wyprostowany i rodeo po trawie co by,, buty ''wytrzepać ,. Pukają się po czołach jak widzą i słyszą ,ale błota ni hu hu . By to dopilnować to trochu uciążliwe ,ale co tam .

U mnie pryzmy na podwórku.

Edytowane przez Bananek
  • Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Dwa dni w drodze dwa na miejscu  gdzie sens gdzie logika 

Jak na Śląsku jesteś węgla weź trochę 

Ale wypocząąął...😄

Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

Śląsk to Śląsk

Mam bardzo dużo znajomych z Wrocławia i Katowic. Oni wcale nie czują się odrębną częścią Polski, wręcz przeciwnie jak nie są miedzy swoimi mówią piękną polszczyzną. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v