Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, szwagier24 napisał:

Podziwiam i współczuję. 

PS jak kogoś,, oznaczyc" w wiadomości? 

Ale pw bo  tak ogólnie  to @ i nick

A co do wstawania to był czas przywyknąć choć nie chce się jak cholera 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

W wiadomościach nie działa. Bo na logikę jak miałoby działać, skoro nie ma dostępu do prywatnej korespondencji. Tak samo nie da się w wiadomości załącznika wrzucić.

A to o prywatę chodzi. A to po co tam kogoś podświetlać🤔

Przed chwilą, Bananek napisał:

Pewno piany. 😉

E to paczki śle lepsze jak ciotki 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

@Pafnucy12 dowiedziałeś się już wszystkiego, czy potrzebujesz kroniki AD 11.02.2023 z pogody🤔

no nic nie wiem... jeszcze bardziej. chrześniak na wesele mnie prosił i znowu przerwa na af...

Opublikowano

Paczka nie doszła 

3 minuty temu, soltys48 napisał:

O widzisz a mnie też dziś Chrześniak prosił

Muszę wam powiedzieć ze nie mam żadnego chrześniaka ani chrześniaczki Dziwne  

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

no nic nie wiem... jeszcze bardziej. chrześniak na wesele mnie prosił i znowu przerwa na af...

Nie wiem czy gratulować🤔...asa pogratuluję, przecież tańcował będziesz 🤗

A skoro nie wiesz, to krótko streszczę: od rana Szymon z Marulkiem się witali z bolącymi głowami, co w przypadku tego drugiego ewidentnie wskazywało, że popił, a tego pierwszego, że równie dobrze mógł lanie dostać. Obaj przyznali się do spożywania % , jednak Szymon w Polskę wyruszył, co podważa prawdziwość jego wyznania i sugeruje, że jednak ktoś mógł mu miskę oklepać. Na i jak już wyjechał i całkiem blisko mnie się znalazł, a do tego, do Marka był zapraszany, to żem Markowi gościa podebrał i do siebie ściągnął. Nie wiem jaki Szymek miał w tym cel, ale zanim do mnie dotarł to do fryzjera zajechał, żeby się na bóstwo zrobić. I strzelił sobie trwałą ondulację. Domniemuję, że chciał Karola w zalotach prześcignąć, ale nie przewidział, że tak zacny wygląd całą płeć piękną u mnie w domu onieśmieli bądź zdenerwuje, skutkiem czego niewiasty się pochowały włącznie z najmłodszą 🤷. W każdym razie moglim se spokojnie pogadać. Poza tym to Belarus koszule hawajską prasował i do garnituru i krawata ją montował ze względu na dystyngowaną imprezę w miejscowym OSP, na której zapewne obecnie przebywa. Ktoś jakichś zdjęciów jakiemuś dojcykowi z dwiema cycepkami narobił i domniemanie powstało, że to Radka zestaw, ale ten zaprzeczył, gdyż znaku Batmana na masce i burtach nie było. No i do tej pory nie wiadomo, kto właściciel był. Z innych rzeczy to była też licytacja, kto ma jaką siekierę i które widły lepsze, a wiadomo, że ani widły ani siekiera same roboty nie zrobią. No i to tak w skrócie i pewno nie wszystko, bo moja pamięć cóś mogła nie zarejestrować🤔...jakby się mi przypomniało, to niechybnie dopiszę 

• Haha 6
Opublikowano
10 minut temu, debrzyna napisał:

Dziwne  

no nie całkiem to dziwne. bywa. a jeszcze zależy czy sam chrzczony.. ;)

Przed chwilą, Qwazi napisał:

.asa pogratuluję,

jasne że tak. fajny Gość... ale to widać rodzinne... :$

Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

A skoro nie wiesz, to krótko streszczę: od rana Szymon z Marulkiem się witali z bolącymi głowami, co w przypadku tego drugiego ewidentnie wskazywało, że popił, a tego pierwszego, że równie dobrze mógł lanie dostać. Obaj przyznali się do spożywania % , jednak Szymon w Polskę wyruszył, co podważa prawdziwość jego wyznania i sugeruje, że jednak ktoś mógł mu miskę oklepać. Na i jak już wyjechał i całkiem blisko mnie się znalazł, a do tego, do Marka był zapraszany, to żem Markowi gościa podebrał i do siebie ściągnął. Nie wiem jaki Szymek miał w tym cel, ale zanim do mnie dotarł to do fryzjera zajechał, żeby się na bóstwo zrobić. I strzelił sobie trwałą ondulację. Domniemuję, że chciał Karola w zalotach prześcignąć, ale nie przewidział, że tak zacny wygląd całą płeć piękną u mnie w domu onieśmieli bądź zdenerwuje, skutkiem czego niewiasty się pochowały włącznie z najmłodszą 🤷. W każdym razie moglim se spokojnie pogadać. Poza tym to Belarus koszule hawajską prasował i do garnituru i krawata ją montował ze względu na dystyngowaną imprezę w miejscowym OSP, na której zapewne obecnie przebywa. Ktoś jakichś zdjęciów jakiemuś dojcykowi z dwiema cycepkami narobił i domniemanie powstało, że to Radka zestaw, ale ten zaprzeczył, gdyż znaku Batmana na masce i burtach nie było. No i do tej pory nie wiadomo, kto właściciel był. Z innych rzeczy to była też licytacja, kto ma jaką siekierę i które widły lepsze, a wiadomo, że ani widły ani siekiera same roboty nie zrobią. No i to tak w skrócie i pewno nie wszystko, bo moja pamięć cóś mogła nie zarejestrować🤔...jakby się mi przypomniało, to niechybnie dopiszę 

no człowieku.... pełen podziwu jestem za tak zwięzła i zrozumiałą... nawet dla mnie, treść przekazu... 👍

Opublikowano
11 minut temu, Qwazi napisał:

Co by nie było niedomówień, przed wyjazdem wydmuchalem 0.0 także nie byłem potencjalnym morderca na drodze ;)

• Like 1
Opublikowano

no nie. fakt.

1 minutę temu, debrzyna napisał:

niechrzczonego narodowości naszej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v