Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Na igiełki pisałeś się już bo coś tam  słyszałem od Mariusza 

Dzwoniłem w zeszła sobotę ale Panie nie odbierały, muszę spróbować bo coś ostatnio dokuczają plecy. 

Opublikowano
3 minuty temu, szwagier24 napisał:

Dzwoniłem w zeszła sobotę ale Panie nie odbierały, muszę spróbować bo coś ostatnio dokuczają plecy. 

One tylko bod pn do pt 

Mam to samo 🤬

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

One tylko bod pn do pt 

Mam to samo 🤬

Ja od Listopada do formy dojść nie mogę, ale pocieszam się tym że im więcej słońca tym lepiej. 

9 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Czlowieki do pszenicy paszowej też pisda

💰🤗

Trzeba awatar zmienić na pis

Da

Każdemu? 

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, szwagier24 napisał:

Ja od Listopada do formy dojść nie mogę, ale pocieszam się tym że im więcej słońca tym lepiej. 

Każdemu? 

Szkoda gadać mnie też napierd 🤬

Ale teraz ciut lepiej choć jeszcze nie dobrze 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
11 minut temu, Łolek napisał:

Szkoda gadać mnie też napierd 🤬

Ale teraz ciut lepiej choć jeszcze nie dobrze 

Mam dobrego specjalite, ale teraz do Francji wyjechał i wpada raz na 2-3 miesiące, to ludzi ma do oporu. 

Opublikowano
45 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Może by już PiSodDAł władzę i sobie grzecznie odszedł na śmietnik historii?? 

• Like 2
Opublikowano
Łolek napisał:

10 minut temu, PRIMO napisał:

To jest jedna z tych przypadłości na którą się nie narzeka.😁

No ale my nie postępowe 

Żona kiedyś jeździła na zjazdy klasowe spotykały się z koleżankami i po kilku zaprzestała pytam dlaczego, a bo nie mam się czym chwalić mąż mnie nie zdradza nie rozwodzę się, kochanka nie mam dzieci normalne nie ćpają nie mają konfliktów z prawem  ja tam nie pasuje 🤷‍♂️🤷‍♂️

I to mi się podoba i za to Cię szanuje. I tak powinno być a dziś świat podąża w złym kierunku

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

oj Tyyy. w znaczeniu reformowany!

no co pokazujesz?

@marulekk gwiazdorzy tylko... 🤭

Wychodzi Szydło z worka 😁

5 godzin temu, Belaruss820 napisał:

A propos stroju. Jutro ide na imprezę karnawałową z żoną do remizy. KGW organizuje wiec szkoda nie isc bo blisko a ma byc wypas. No i tak sie zastanawiam w co sie ubrac,czy kolory jednolite czy cos kolorowego np. koszula w kwiaty😀

To zależy jakie towarzystwo będzie bo jak dziadki i babcie to jako tako powinien być poważny strój A jak twoje towarzystwo to luźno i na swobodzie . Ps: domniemam że jesteś jeszcze w miarę młody 😝

2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

💰🤗

Trzeba awatar zmienić na pis

Da

Ty majster A ile zadeklarowane miałeś pszenicy we wniosku o dopłaty obszarowe??

Opublikowano
3 godziny temu, Baks00 napisał:

@Agrest ty jesteś spec od tych owocowych ...

Możliwe że facet mający sąd z Jabłonią wykona podczas sezonu 38 zabiegów opryskiwaczem🤔 

Tak jest to możliwe więc  .

To nie zboże że zrobisz dużego mixa  zbiornikowego   i jedziesz bo można płakać nad  stratą po zabiegu .

W zeszłym sezonie była duża i długa  presja mszycy do tego dochodzą inne owady i choroby grzybowe plus odżywki.

Na jesienie idzie dużo zabiegów odżywkami w celu poprawienia koloru jabłka plus ograniczenia chorów spowodowanymi zaburzeniami braku wapna

Dzień dobry 🙋 

+0.5 i wieje🙄

• Like 2
Opublikowano
9 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

no młode to bym nawet same jadł..

no a młode to tylko całe... i z taką skórką... mniaaaam.

I do tego taka mizeria z ogórków które kilka minut temu jeszcze były na krzaczku... 😋😋

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Baks00 napisał:

@Agrest ty jesteś spec od tych owocowych ...

Możliwe że facet mający sąd z Jabłonią wykona podczas sezonu 38 zabiegów opryskiwaczem🤔 

Tak.

Dlatego jest to współczesne niewolnictwo dla mnie.

Chrzanić jabłka i z nich pieniądze. Noc jest od spania i... , a nie ciągle na opryskiwaczu. W dzień podwiązywanie przerzedzanie, cięcie letnie cięcie zimowe, zimą handel...

7 godzin temu, gregor1284 napisał:

To wy motorynką jedziecie? 

W telewizji mnie pokazywali przed chwilą 😁 

Było wcześniej mówić to bym telewizor włączył.

Znaczy masz parcie na szkło i politykę.

Komu tam dłoń ściskałeś , decydentom czy oponentom?

Jakieś profity?

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
22 minuty temu, Agrest napisał:

Tak.

Dlatego jest to współczesne niewolnictwo dla mnie.

Chrzanić jabłka i z nich pieniądze. Noc jest od spania i... , a nie ciągle na opryskiwaczu. W dzień podwiązywanie przerzedzanie, cięcie letnie cięcie zimowe, zimą handel...

Było wcześniej mówić to bym telewizor włączył.

Znaczy masz parcie na szkło i politykę.

Komu tam dłoń ściskałeś , decydentom czy oponentom?

Jakieś profity?

Nie nie parcia nie mam. Nieodpowiednie miejsce i czas i tak wyszło 🙄

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v