Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Na igiełki pisałeś się już bo coś tam  słyszałem od Mariusza 

Dzwoniłem w zeszła sobotę ale Panie nie odbierały, muszę spróbować bo coś ostatnio dokuczają plecy. 

Opublikowano
3 minuty temu, szwagier24 napisał:

Dzwoniłem w zeszła sobotę ale Panie nie odbierały, muszę spróbować bo coś ostatnio dokuczają plecy. 

One tylko bod pn do pt 

Mam to samo 🤬

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

One tylko bod pn do pt 

Mam to samo 🤬

Ja od Listopada do formy dojść nie mogę, ale pocieszam się tym że im więcej słońca tym lepiej. 

9 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Czlowieki do pszenicy paszowej też pisda

💰🤗

Trzeba awatar zmienić na pis

Da

Każdemu? 

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, szwagier24 napisał:

Ja od Listopada do formy dojść nie mogę, ale pocieszam się tym że im więcej słońca tym lepiej. 

Każdemu? 

Szkoda gadać mnie też napierd 🤬

Ale teraz ciut lepiej choć jeszcze nie dobrze 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
11 minut temu, Łolek napisał:

Szkoda gadać mnie też napierd 🤬

Ale teraz ciut lepiej choć jeszcze nie dobrze 

Mam dobrego specjalite, ale teraz do Francji wyjechał i wpada raz na 2-3 miesiące, to ludzi ma do oporu. 

Opublikowano
45 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Może by już PiSodDAł władzę i sobie grzecznie odszedł na śmietnik historii?? 

• Like 2
Opublikowano
Łolek napisał:

10 minut temu, PRIMO napisał:

To jest jedna z tych przypadłości na którą się nie narzeka.😁

No ale my nie postępowe 

Żona kiedyś jeździła na zjazdy klasowe spotykały się z koleżankami i po kilku zaprzestała pytam dlaczego, a bo nie mam się czym chwalić mąż mnie nie zdradza nie rozwodzę się, kochanka nie mam dzieci normalne nie ćpają nie mają konfliktów z prawem  ja tam nie pasuje 🤷‍♂️🤷‍♂️

I to mi się podoba i za to Cię szanuje. I tak powinno być a dziś świat podąża w złym kierunku

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

oj Tyyy. w znaczeniu reformowany!

no co pokazujesz?

@marulekk gwiazdorzy tylko... 🤭

Wychodzi Szydło z worka 😁

5 godzin temu, Belaruss820 napisał:

A propos stroju. Jutro ide na imprezę karnawałową z żoną do remizy. KGW organizuje wiec szkoda nie isc bo blisko a ma byc wypas. No i tak sie zastanawiam w co sie ubrac,czy kolory jednolite czy cos kolorowego np. koszula w kwiaty😀

To zależy jakie towarzystwo będzie bo jak dziadki i babcie to jako tako powinien być poważny strój A jak twoje towarzystwo to luźno i na swobodzie . Ps: domniemam że jesteś jeszcze w miarę młody 😝

2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

💰🤗

Trzeba awatar zmienić na pis

Da

Ty majster A ile zadeklarowane miałeś pszenicy we wniosku o dopłaty obszarowe??

Opublikowano
3 godziny temu, Baks00 napisał:

@Agrest ty jesteś spec od tych owocowych ...

Możliwe że facet mający sąd z Jabłonią wykona podczas sezonu 38 zabiegów opryskiwaczem🤔 

Tak jest to możliwe więc  .

To nie zboże że zrobisz dużego mixa  zbiornikowego   i jedziesz bo można płakać nad  stratą po zabiegu .

W zeszłym sezonie była duża i długa  presja mszycy do tego dochodzą inne owady i choroby grzybowe plus odżywki.

Na jesienie idzie dużo zabiegów odżywkami w celu poprawienia koloru jabłka plus ograniczenia chorów spowodowanymi zaburzeniami braku wapna

Dzień dobry 🙋 

+0.5 i wieje🙄

• Like 2
Opublikowano
9 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

no młode to bym nawet same jadł..

no a młode to tylko całe... i z taką skórką... mniaaaam.

I do tego taka mizeria z ogórków które kilka minut temu jeszcze były na krzaczku... 😋😋

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Baks00 napisał:

@Agrest ty jesteś spec od tych owocowych ...

Możliwe że facet mający sąd z Jabłonią wykona podczas sezonu 38 zabiegów opryskiwaczem🤔 

Tak.

Dlatego jest to współczesne niewolnictwo dla mnie.

Chrzanić jabłka i z nich pieniądze. Noc jest od spania i... , a nie ciągle na opryskiwaczu. W dzień podwiązywanie przerzedzanie, cięcie letnie cięcie zimowe, zimą handel...

7 godzin temu, gregor1284 napisał:

To wy motorynką jedziecie? 

W telewizji mnie pokazywali przed chwilą 😁 

Było wcześniej mówić to bym telewizor włączył.

Znaczy masz parcie na szkło i politykę.

Komu tam dłoń ściskałeś , decydentom czy oponentom?

Jakieś profity?

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
22 minuty temu, Agrest napisał:

Tak.

Dlatego jest to współczesne niewolnictwo dla mnie.

Chrzanić jabłka i z nich pieniądze. Noc jest od spania i... , a nie ciągle na opryskiwaczu. W dzień podwiązywanie przerzedzanie, cięcie letnie cięcie zimowe, zimą handel...

Było wcześniej mówić to bym telewizor włączył.

Znaczy masz parcie na szkło i politykę.

Komu tam dłoń ściskałeś , decydentom czy oponentom?

Jakieś profity?

Nie nie parcia nie mam. Nieodpowiednie miejsce i czas i tak wyszło 🙄

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v