Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
malaczarna napisał:

6 minut temu, wojtal24 napisał:

zajmie się Tobą 😉😁😁😁

Tak źle mi życzysz?

to taki fajtulapa🤭🤭🤭😉😁😁 chyba tak źle by nie było. Tylko sama przyjemność dla Ciebie skoro jest Twoim mezem

Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

Sól w oku, kule u nogi i kajdany na rekach

aż mi Go szkoda... 😭

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

Cybex na bogato.

Moje bobasy chyba tez w cybexie jezdzily,tzn córka jeszcze jezdzi w samochodzie. Syn dostal niedawno nowy fotelik juz zapinany pasem ale do fotela na isofix(jakies najwyzsze standardy posiada bo ma zielony kolor plastikow,a sa fioletowe i jeszcze jakies). Tylko nie pamietam nazwy

Opublikowano
Przed chwilą, wojtal24 napisał:

to taki fajtulapa🤭🤭🤭😉😁😁 chyba tak źle by nie było. Tylko sama przyjemność dla Ciebie skoro jest Twoim mezem

Piszczy strasznie że dziecko by chciał.... Przyjemność przyjemnością ale konsekwencje na lata

Opublikowano
bratrolnika napisał:

1 minutę temu, hubertb napisał:

I to by się zgadzało ale do takich rzeczy używam migomatu. 

U mnie od półtora roku na półce leży z 10kg elektrod, i pewnie już ich nie wyrobię, spawarkę MMA wyciągnąłem ostatnio tylko na chwilę jak jednej fazy nie było, bo miga mam na 400V

a ja nie mogę nauczyć się spawać migomatem

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

No Ci co opryski wycofują. Unia kochana 

Masz rację, najgorzej że to co dobre to znika 

W tym roku u mnie już zaopatrzenie na grzybowke złożone 🤦Prochloraz -bay bay

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

U mnie jest póki co ajBaśka z funkcją mopowania. Z wad to cholernie dużo gada. 

mam podobny model... 😄

Opublikowano
malaczarna napisał:

Piszczy strasznie że dziecko by chciał.... Przyjemność przyjemnością ale konsekwencje na lata

zgódź się bo jeszcze z inną się postara 😉😆😆😆

Opublikowano
6 minut temu, jahooo napisał:

widzisz, niektórzy nie śpią po nocach jak ty, nie czają się, tylko ida do przodu

Janie narobię się przy tych gzubach , taczek trzeba się nadźwigać . To patrzę odpocząć w nocy 

Opublikowano
30 minut temu, Karol6130 napisał:

To jest 3 w jednym? 

Te 3 w jednym warte coś czy bezpieczniejsze i lepsze wszystko oddzielne 

Kurna Karol o15 jeszcze nic nie mówiłeś a teraz już wózek kupujesz to się nazywa tempo @Aktywnyrolnik7245bierz przykład z kolegi 

• Confused 1
Opublikowano
hubertb napisał:

A jaki masz migomat i co próbujesz ustawić? 

Magnuma 230 tylko kupiłem butle z CO a podobno z argonem lepiej się spawa. jakieś blaszki połapie migomatem ale grubsze profile czy blachy to jednak elektoda

Opublikowano
8 minut temu, jacor73 napisał:

łooo, a coś tam Marcinie zakupił? Teoretycznie jako ryczałtowiec jesteś zwolniony z PCC3

A praktycznie lepiej zapłacić dla świętego spokoju 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, wojtal24 napisał:

A ja jeszcze nigdy nie spawalem bo nie potrafie. Zastanawiam sie czy gdybym zakupil tą małą inwerterową to czy latwo poszłaby mi nauka🤔 w wielu rzeczach troche sie znam ale na spawaniu nic a nic bo nigdy mi nie bylo potrzebne(w sumie tak.jak gospodarzenie a musialem sie nauczyc)

Opublikowano
3 minuty temu, wojtal24 napisał:

Ja też jakoś na początku nie mogłem się przestawić, nie szło mi. Wkurwiony, bo ponad 2tysie wydane na sprzęt który mi nic nie polepszył, ale jak z czasem przyszło doświadczenie i praktyka, to już do elektrody nie chciałbym wracać

Opublikowano
39 minut temu, Karol6130 napisał:

A ja się tam znam.... Zobacz u mnie w galerii jako Pani wybrała 

20 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jak to jest z pcc3 , rolnika ryczałtowy musi płacić czy nie ? @soltys48 

Nie

39 minut temu, Karol6130 napisał:

A ja się tam znam.... Zobacz u mnie w galerii jako Pani wybrała 

20 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jak to jest z pcc3 , rolnika ryczałtowy musi płacić czy nie ? @soltys48 

Nie

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v