Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
29 minut temu, slawek74 napisał:

https://abcv.pl/pl/p/Przetwornica-IPS-1000-12230V-7001000W/9674?gclid=CjwKCAiAioifBhAXEiwApzCztqYmP7NX7jX_UsE9fqVFwffgQfbONMg4xOYP28qNQu0aIcRem3VPbhoC1L4QAvD_BwE znajomy takie coś stosuje do pieca

w tej cenie kupię kompletny UPS do pompki co ma 60W

Opublikowano
26 minut temu, slawek74 napisał:

Broń Boże do pompki tej przetwornicy nie kupować, bo to modyfikowany sinus i pompka dziwnie brzęczeć zaczyna i spalić się może szybko, tylko i wyłącznie przetwornice z czystym sinusem i wtedy bez obaw można każdą elektronikę podłączyć 😉

20211130_111224.jpg

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Nie każdemu się podobają baby i lubi dzieci i wcale nie musi być homoseksualistą. Mi się ani chłopy ani baby nie podobają.

To twoje zdanie 

Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał:

Dzisiaj to krótka relacja. Marcin leczy krowę z ketozy poprzez wirtualne badanie na podstawie relacji w gabinecie weta i teleporadę. No i jeszcze co niektóre niedowiarki mu nie wierzą, że wogóle jego krowa jest chorą, a konkretnie jeden niedowiarek, czyli jo. A coś Ty porabiał cały dzień i jak się przy tym bawiłeś?

A niech leczy i niech mu mlyko daje 😁 

A ja buszował w lesie przy drewnie.

Do soboty trzeba popracować w lesie

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Nie no tylko i wyłącznie, wiadomo, oczywiście 

Żartowałem 😉 , nie chce bo i tak mnie nie lubicie 

Opublikowano
jahooo napisał:

29 minut temu, slawek74 napisał:

https://abcv.pl/pl/p/Przetwornica-IPS-1000-12230V-7001000W/9674?gclid=CjwKCAiAioifBhAXEiwApzCztqYmP7NX7jX_UsE9fqVFwffgQfbONMg4xOYP28qNQu0aIcRem3VPbhoC1L4QAvD_BwE znajomy takie coś stosuje do pieca

w tej cenie kupię kompletny UPS do pompki co ma 60W

nie wiem co to ten ups ale ten sam znajomy jeszcze coś tam tym oświetlał a ja tylko chciałem pomóc 🤔🤷‍♂️

• Like 1
Opublikowano
kris91 napisał:

26 minut temu, slawek74 napisał:

Broń Boże do pompki tej przetwornicy nie kupować, bo to modyfikowany sinus i pompka dziwnie brzęczeć zaczyna i spalić się może szybko, tylko i wyłącznie przetwornice z czystym sinusem i wtedy bez obaw można każdą elektronikę podłączyć 😉

20211130_111224.jpg

a nawet nie wiem czy to taka była wiem że z 12v na 220v

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

2 minuty temu, soltys48 napisał:

No, że nie każdy 

Nie każdemu się podobają baby i lubi dzieci i wcale nie musi być homoseksualistą. Mi się ani chłopy ani baby nie podobają.

czyli nie ,,wiadomo,, 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

A dlaczego tylko kawałek??? Całą byś mógł dać 😁

Jest a znaczy się było pięć smaków do wyboru. 😁😋

Została tylko gorzka. 😉

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Ktoś chce kawałek 🍫?😋

16757993867183256402847892437147.jpg

Krew oddałeś 🤔 

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Krew oddałeś 🤔 

Ja nie ale mój średni syn oddaje. 😃

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, soltys48 napisał:
9 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

😉 , nie chce bo i tak mnie nie lubicie 

Przestań pier**lić farmazony

W punkt Przemek. A Ty Marcin nie wytrzeszczaj oczu, bo wszystko napisałem jak było, łącznie z tym, że to ja Ci nie wierzę 

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Ja nie ale mój średni syn oddaje. 😃

No tak , ale czekoladę mu zeżresz 🤭

3 minuty temu, Qwazi napisał:

że to ja Ci nie wierzę 

Nie zależy mi na tym ,bo to moja krowa i mój problem 

Opublikowano
53 minuty temu, Mateusz1q napisał:

Nie kłam, każdy ma marzenie żeby brzdąc obok niego latał chyba że homo

może i tak ale nie każdy może liczyć że będzie miał zdrowe dzieci 

Opublikowano
5 minut temu, soltys48 napisał:

Już 6 lat nie oddałem ani kropli u chyba się to nie zmieni

Ja wczoraj po 23 latach mialem igłę w żyle. Ostatni zastrzyk na tężca jakies 3-4 lata temu.

Opublikowano
2 godziny temu, jahooo napisał:

Ku.... Jakiś kretyn drzewo przy ścinaniu położył na główną linie od zasilania, prądu brak, coś tam się grzebią słupy wymieniają, w domu zimno bo pompka nie działa. 

znajomy 2 wioski dalej tez taki numer odwalił , koszt wymiany gołych linek na warkocz na 2 przęsłach po jego stronie

3 minuty temu, soltys48 napisał:

Już 6 lat nie oddałem ani kropli u chyba się to nie zmieni

chciałem sobie iść ze 2 dni wolnego w zeszłym roku zrobić ale z łuszczycą nie można zostać krwiodawca więc niech kto zdrowszy się buja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v