Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, marian7k napisał:

Przelew wyk przed chwilą a rono miał wysłać nie zdążyłem nawet wysłać adresu i ogłoszenie znikło i konto usunięte.

Wiertarka 380 zł

Zgłoś się do banku, może uda się jeszcze cofnąć przelew 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

E tam na pewno coś się znajdzie

no znaczy ja mam kawasaki, ale to chyba wiesz...

Opublikowano
1 minutę temu, marian7k napisał:

Przelew wyk przed chwilą a rono miał wysłać nie zdążyłem nawet wysłać adresu i ogłoszenie znikło i konto usunięte.

Olx możesz powiadomić, ale pofatyguj się do najbliższej jednostki policji i złóż zawiadomienie o przestępstwie (286kk). Są spełnione znamiona i możliwości wykrywacze istnieją, więc powinni wszcząć dochodzenie. Kwota, jaką straciłeś w tym przypadku nie ma znaczenia

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, hubertb napisał:

E tam na pewno coś się znajdzie. Chyba szczyt mody na motocykle już minął, coraz więc więcej będzie egzemplarzy na sprzedaż. 

A mi wydaje się że jest wręcz odwrotnie, motocykli przybywa, co raz więcej osób robi prawo jazdy kat. A 

10 lat temu japoński czy włoski motocykl to była fanaberia, coś co mógł mieć ktoś kto z groszem się nie liczył, teraz za miesięczną pensję można kupić coś do jazdy

4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

rozrzut w cenach w tych suzuki. Brat z którego roku Twój?

2008

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
4 godziny temu, hubertb napisał:

Kiedy ruszacie ze śwagrem po kumbajna ?

plan był w niedzielę ale nie wiem bo znalazł coś bliżej  

Opublikowano
marian7k napisał:

3 minuty temu, Qwazi napisał:

Jeszcze raz. Jakiś numer telefonu masz? Jaka kwota?

Nr. tel nie mam pisałem przez wiadomość olx. Mam nick sprzedawcy i ID ogłoszenia.

Jak masz nr konta tej osoby rano idź do banku jak go tylko otworzą zablokuj przelew bo na pewno jeszcze nie został zaksięgowany a sprawę zgłoś na policję i tyle. Jakiś typowy przekręt naciąga ludzi bo trochę taniej wystawia pewnie różne rzeczy.

• Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

A mi wydaje się że jest wręcz odwrotnie, motocykli przybywa, co raz więcej osób robi prawo jazdy kat. A 

Moi znajomi mechanicy motocyklowi mówią że szczyt popularności minął. 

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

Wiem, że masz już motór ale dasz sobie spokój dopiero na litrze ;) Po prostu charakterystyka silników jest zupełnie inna i przyjemniej się tym jeździ. 

oj chyba nie dorosłem do litra... i tak pewno mi zostanie...

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

Ja tam nigdy nie płacę na przód, tylko za pobraniem, co i tak nie zawsze chroni przed oszustami

Jeszcze dobrze jest otwierać paczkę w obecności kuriera, żeby nie było w niej przypadkiem np cegły

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

A tak mnie naszło że rębaka sobie kupię do gałęzi 🤔

jaki?

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Te z pełną owiewką jakoś mi nie podchodzą. Idealne połączenie dla mnie: owiewka jak w moim, pług pod silnikiem. A jak udałoby ci się trafić wersję S z kierownicą od wersji N, to już ideał

S ma niskie dwie połówki kierownicy, wersja N ma zwykłą prostą kierownicę, jeździ się bardziej wyprostowanym

Miałem u siebie zmieniac, ale jakoś już się przyzwyczaiłem i pewnie zostanie tak jak jest 

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Te z pełną owiewką jakoś mi nie podchodzą. Idealne połączenie dla mnie: owiewka jak w moim, pług pod silnikiem.

tak tylko wstawiłem.

no dokładnie też bym tak wolał jak napisałeś.

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Jeszcze dobrze jest otwierać paczkę w obecności kuriera, żeby nie było w niej przypadkiem np cegły

Kurde, a u nas wszyscy prawie wszystko do paczkomatu zamawiają... 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

No wisz co...dziadek nie powinien tak...nie powinien...nie🤔

oj tam oj tam.... :$

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v