Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Nie znam cię, ale już mi cię szkoda  to najlepiej to kup kasztankę zimnokrwistą pasuje idealnie to opisu 🤦‍♂️jeszcze ci trochę gnoju narobi 

ty sam pracowałeś na gospodarstwie?

Opublikowano
7 minut temu, hubertb napisał:

Panowie dziewczyny/kobiety w XXI wieku mają ambicję i cenią sobie niezależność. Wątpię by jego kobiecie podobała się rola kury domowej czy kanarka w złotej klatce. Pisał tu o niej i  jeśli dobrze zrozumiałem jest to raczej typ "żadnej pracy się nie boje". 

Hubert kur domowych takich jak kiedyś to już nie ma chyba. Teraz pomimo że kobieta na gospodarstwie ale i do kosmetyczki czy fryzjerki wyskoczy, czarno za paznokciami nie ma a i nieraz lepiej w domu ogarnięte od tych ala miastowych 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Stodoła napisał:

Rubensowskie to nie gruba. 

Ale puszysta ;) 

8 minut temu, szymon09875 napisał:

może tesciowi dziś pomagam i to mfem a nie liczę na mfa

To na co tym razem dybiesz? Fendt? Kurde @szymon09875 pomyliłem cię z Karolem! Przepraszam ! 

Edytowane przez hubertb
Opublikowano
12 minut temu, hubertb napisał:

Panowie dziewczyny/kobiety w XXI wieku mają ambicję i cenią sobie niezależność. Wątpię by jego kobiecie podobała się rola kury domowej czy kanarka w złotej klatce. Pisał tu o niej i  jeśli dobrze zrozumiałem jest to raczej typ "żadnej pracy się nie boje". 

Mnie się zdaje, że tu problem nie w TEJ kobiecie jest🤔

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Hubert kur domowych takich jak kiedyś to już nie ma chyba. Teraz pomimo że kobieta na gospodarstwie ale i do kosmetyczki czy fryzjerki wyskoczy, czarno za paznokciami nie ma a i nieraz lepiej w domu ogarnięte od tych ala miastowych 

Być może zabrzmiało jak bym zaszufladkował, po prostu skoro @Aktywnyrolnik7245 ma swoje gospodarstwo i to jego praca, to ona nie musi być jego utrzymanką zresztą z tego co pamiętam ona pracuje. Pomoc a codzienna praca to dwie zupełnie różne rzeczy. 

Co do wyglądu to tylko i wyłącznie od kobiety zależy jak o siebie dba. Nie zależy natomiast od miejsca zamieszkania. 

Opublikowano
13 minut temu, Łolek napisał:

Nie znam cię, ale już mi cię szkoda  to najlepiej to kup kasztankę zimnokrwistą pasuje idealnie to opisu 🤦‍♂️jeszcze ci trochę gnoju narobi 

Wiesz co to pisanie z ,, przymrużeniem oka,, 

Nie chciałem nikogo obrazić ani nic 

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Zależy co rozumiemy przez ambicje może mistrzynie w robieniu paznokci?  Na tiktoki natknąłem się na profil 13 latki która chodzi na siłownię i marzy jej się fajna d*pa, niech się narazie edukacją zajmie, a nie zwiększaniem d*py, a później skowyt że chłop patrzy na nią jak na przemiot, bo one siebie same tak traktują

Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

Ale puszysta ;) 

To na co tym razem dybiesz? Fendt? 

Jak to mi Paulina ostatnio powiedziała:"Ty wcale mnie nie chcesz pocieszać, ty tylko myślisz jak przejąć ziemię od mojego tatusia 🤣🤣

Bo mówiłem że w leasing mu 3 krowy wstawię 🤣

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Dzwoniłeś pewnie i poganiałem jak Rysio przy suszowym🤭

No właśnie nie.

Się mocno zdziwiłem.

Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

Zależy co rozumiemy przez ambicje może mistrzynie w robieniu paznokci?  Na tiktoki natknąłem się na profil 13 latki która chodzi na siłownię i marzy jej się fajna d*pa, niech się narazie edukacją zajmie, a nie zwiększaniem d*py, a później skowyt że chłop patrzy na nią jak na przemiot, bo one siebie same tak traktują

Nieee będę zabierał głosu 😁

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Jak to mi Paulina ostatnio powiedziała:"Ty wcale mnie nie chcesz pocieszać, ty tylko myślisz jak przejąć ziemię od mojego tatusia 🤣🤣

Bo mówiłem że w leasing mu 3 krowy wstawię 🤣

Jedynaczka czy masz konkurencję? 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Nieee będę zabierał głosu 😁

No teraz każda chce otworzyć swój salon piękności, a co drugi facet to trener personalny

Opublikowano
2 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie miałeś tego malować ?

narazie silnik malowalem i poł skrzyni , a na akryl to zimno,na wiosne , blotniki wszystko na tył mam, i wtedy tył jeszcze do maluje ;)

2 godziny temu, konteno napisał:

na 2 kołach też umiesz jeździć ?

predzej koła z przodu odlecą albo tur sie urwie niż ja podniesie ;) 

Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

Blisko 250 koni. Oj to wydaje się zwrotne jak forszaj 

1 minutę temu, MonteChristo napisał:

No teraz każda chce otworzyć swój salon piękności, a co drugi facet to trener personalny

Ostatnio się śmiałem z kumplem ze po 10 wizycie na silowni już się zostaje trenerem personalnym. Mam znajomą trenerkę wcześniej w branży Agro pracowała 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, hubertb napisał:

Jedynaczka czy masz konkurencję? 

Najstarsza, 3 młodsze jeszcze, ale poza Paulina i  najmłodsza która ma 7 lat  zainteresowania nie wykazuje żadna. A że obie mnie kochają to zobaczę która na dziedziczkę będzie mianowana i sobie wybiorę ;) @Łolek widzisz dlatego z tym ślubem się tak ociagam 🤭

Edytowane przez szymon09875
  • Haha 5
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Blisko 250 koni. Oj to wydaje się zwrotne jak forszaj 

Ostatnio się śmiałem z kumplem ze po 10 wizycie na silowni już się zostaje trenerem personalnym. Mam znajomą trenerkę wcześniej w branży Agro pracowała 

a największe ambicje mają ci z hotelu paradise i warsa shore

Opublikowano
Dnia 23.01.2023 o 21:13, hubertb napisał:

Coś naszego @kizak nie widać długo....

Jakoś czasu brak , zbyt dużo się dzieje ,  ,ale  może raczej na plus, dzięki za pamięć 👍 ,pozdrawiam wszystkich 🔥 z bialej doliny Rospudy

• Like 4
Opublikowano
Przed chwilą, kizak napisał:

Jakoś czasu brak , zbyt dużo się dzieje ,  ,ale  może raczej na plus, dzięki za pamięć 👍 ,pozdrawiam wszystkich 🔥 z bialej doliny Rospudy

A miałem dzwonić co tam się dzieje u ciebie ;) Jak żyjesz to git ;)

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v