Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, sumek666 napisał:

Jest w tym kraju jakaś firma co dorabia mieszki gumowe według wymiaru? Lub znacie jakiś sklep gdzie sobie coś wybiorę?

Wagum Rzeszów dorabia elementy gumowe lub dorabiało. 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Nie każdemu się ułoży w życiu z partnerem to loteria. Dzieci też nie zawsze na dobrą drogę wyjdą.

bo to nie jest pisane dla wszystkich by za wszelką cenę próbować się z kimś wiązać 

Opublikowano
10 minut temu, Pafnucy12 napisał:

no ale taki zawór lepiej niż te falowniki? reguluję zaworem, ale tak się zastanawiam co zdrowsze dla pompy.

Dla pompy najzdrowiej nie produkować żadnego ciśnienia. Sterować nią elektrycznie nie jest prosto bo musiał byś mieć tzw. sprzężenie zwrotne czyli np. czujnik ciśnienia. 

54 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jan Chryzostom Pasek🤦‍♂️To ich taki anżej z plutycz tylko bogatszy.

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, gregor1284 napisał:

A u nas bmw przegrał podobno 🙄

Nasz z kolegami zarzygali basen  w Uniejowie 

I dlatego na kościół na inwestycje daje a dziadowi na tace 2 zety 

No witam witam siemanko 🙋‍♂️

1NA MINUSIE 👍

Edytowane przez Łolek
Opublikowano (edytowane)

🙋 -2°C. Skoro u Marka cieplej to ochłodzenie przyszło od zachodu🤔. Znowu nie mam ochoty do roboty. Gregor mierzysz temperaturę?🤭

Edytowane przez Qwazi
  • Haha 1
Opublikowano

Etam ciekawy. Po prostu się zastanawiam, czy Gregor dzisiaj będzie dłużej kołdrował czy do krów polezie. Ale pewno kołdruje, bo się nie odzywa🤔. A faktycznie masz rację, nie mam chęci do pracy. Robotę to ja lubię więc i z chęciami ni ma problemu🤭. Źle żem się wyraził od rana 🤦

Opublikowano (edytowane)

A Tomek to już kilometry robi?

Jak tam dziś za oknem? 

Dzień Dobry dla tych co już nie śpią 🙋‍♂️.

No tak się zastanawiam. Którą by tu nogą dzisiaj wstać?

Ech te codziennie trudne decyzje....

Edytowane przez Gość
Opublikowano

🤝🏻🙋🏻‍♂️

+2°, ☁

34 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Taką co byś niechodził co pół roku w gosci tylko siedział na dvpie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Nasz z kolegami zarzygali basen  w Uniejowie 

I dlatego na kościół na inwestycje daje a dziadowi na tace 2 zety 

No witam witam siemanko 🙋‍♂️

1NA MINUSIE 👍

U mnie za poprzedniego taca byla głośna. Nic nie robil w parafii a tak go uwielbiali. Ja trafilem tylko na koncowke jego kadencji bo jak na zapowiedzi dawalismy to juz nowy był. Ale ten to jest proboszcz nad proboszczami. Taca cicha i idzie wszystko na konto parafialne. On kazdy otrzymany grosz uważa za ofiare na kościół a nie zaplata za wykonane obrzędy i do portfela. Chcieli go od nas zabrac,nie dalismy,ale powoli czas sie zbliza i pewnie juz ostatnia kadencja. 

A z dzisiejszych informacji pogodowych,przyjemnie na dworze +2, chlodniej niz wczoraj bedzie ale wiatr dwa razy mniejszy wiec pewnie dzisiaj sprzatanie na sali chowu i hodowli.

Opublikowano
58 minut temu, Pafnucy12 napisał:

A Tomek to już kilometry robi?

Jak tam dziś za oknem? 

Dzień Dobry dla tych co już nie śpią 🙋‍♂️.

Ryzykuj na dwie ,kiedyś spadłem nie na nogi a na tyłek ,nie polecam 😐    [

• Haha 1
Opublikowano
46 minut temu, Qwazi napisał:

Nie wstawaj. Po co Ci to😉

Za późno na to wpadłem....

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Zraniony zostałem z rana... "stoimusiał się smakiem obejść 🙄

Po co szyfrem Mieciu?🤔 Wprost trzeba było, żeś dzisiaj pomiarów nie wykonywał🤭

4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Za późno na to wpadłem....

Pamiętaj jutro😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v