Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, Belaruss820 napisał:

....wolnego,nieważkości,nietrzeźwości czy któregoś w USA?😀

23 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Którego?  W USA ?

AR i żony 

Opublikowano (edytowane)

Oooo, drzwi do lasu... A te fotki to musi z passata...

Edytowane przez Gość
Opublikowano
38 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Na konfederatów pewnie 

Na tych co wybudowali elektorwnie w Ostrołęce

Opublikowano
47 minut temu, stempos1980 napisał:

Nikt nikogo za ręke nie złapał ale przy zapędach komunistycznych władzy wszystko możliwe😁

Kilku się roz... co w komisjach siedzieli

47 minut temu, Łolek napisał:

Na mnie

@gregor1284dogadamy się zrobię cię skretarzem stanu 

Nigdzie na widoku nie chce być 

44 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Na konfederatów pewnie 

Z konfą  jak będzie się działo to co teraz to pomimo że mają jakąś szanse przebicia bo ludzie którzy głosowali na pis w poprzednich wyborach chcą teraz głosować na nich się rozpadnie. Jak każda partia Korwina wsumie 

Opublikowano
15 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Z Pionek.

Największa jego zaletą to to że był najtańszy na rynku.

Da się nim robić. Ale ma np idiotyczną euroramkę. Jedynie u tych ładowaczy taka. 

Ciut lepszy od Wolmeta. Ale swoje zastrzeżenia mam. Nie obrażaj się Zbysiu

Opublikowano (edytowane)

A nie mam zamiaru. 

Napisałem że da się robić ale....

Na czym masz założony 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Mój pierwszy wybór padł na Hydrometal. Ale jak mi powiedzieli 10,9 tys za goły w 2016 roku to zacząłem szukać innego. No i kupiłem tego, który mam. Dałem 6,5 tys razem z widłami do obornika, montażem i przesunięciem adaptacji przez dluższą kabinę. Chciałem jeszcze jojstick, ale mi producent odradził, więc 500 zostało

8 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Na czym masz założony

Na c330. Zdjęcie wyżej 

Opublikowano
51 minut temu, Qwazi napisał:

Nawet nie przesunąłem na kolejne zdjęcie, bo na pierwszym pokazali to co go dyskwalifikuje. Uparli się Ci producenci na to rozwiązanie z poprzedniej epoki

Nic naprawdę nic nie znajdę sensownego oprócz hydrometal i art tur 🤔 a hydramet ? Wiem tyż drogi

48 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Z Pionek.

Największa jego zaletą to to że był najtańszy na rynku.

Da się nim robić. Ale ma np idiotyczną euroramkę. Jedynie u tych ładowaczy taka. 

Panie Zbyszku możesz dać zdjęcie 

Opublikowano
19 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nic naprawdę nic nie znajdę sensownego oprócz hydrometal i art tur 🤔 a hydramet ? Wiem tyż drogi

Hydramet do ciągników małej mocy ma ta samą wadę 

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Hydramet do ciągników małej mocy ma ta samą wadę 

Mariuszu .Cały czas słyszę wada wada wada , a ma ona jakąś nazwę 🤔

Opublikowano
10 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Mariuszu .Cały czas słyszę wada wada wada , a ma ona jakąś nazwę 🤔

No przecież już Ci opisałem. Nie ma wynoszenia. Lipna konstrukcja adaptacji i siłowników wynoszących 

Opublikowano
12 minut temu, Qwazi napisał:

No przecież już Ci opisałem. Nie ma wynoszenia. Lipna konstrukcja adaptacji i siłowników wynoszących 

Aaa to ,no było już 

Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Panie Zbyszku możesz dać zdjęcie 

Wpisz tur pionki i powinno pokazać na olx.

Pafnucy jam ci

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

to chyba brama z tych co to je jeszcze Tomek @6465 woził

Kiedyś zawiozłem bramę na działkę w lesie koło Wołomina. Za dwa tygodnie dzwoni gość do Rafała żeby mu zrobił taką samą bo za***ali. Zostało tylko to co wbetonowane 😁

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Gmina 24km2, ponad 4000 ludzi, prawie 1000 chałup a wszystko w jednej wsi.

U mnie gmina mniejsza ale sołtysa ma, a teraz stara się nawet o odzyskanie praw miejskich

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v