Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, wojtal24 napisał:

oglądasz na yt: " stalowe hobby" lub "nietypowe rozwiazania"

te drugie oglądałem trochę ale chłop na jakimś lepszym etacie chyba pracuje jako mechanik smartów czy jako tak bo dość dużo tego sie przewineło u niego

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Marcin dobrze że twarz zamazałeś żonie bo oni już mokre sny mają  na podstawie zdjęcia w sportowym stroju i z zamazaną twarzą już tu historie tworzą 

O co biega , czyżby mi coś umknęło 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, Buszmen11 napisał:

Kolegi ojciec opitolil po pijaku puszkę dla kota co była w lodówce i stwierdził że małżonka dobrą konserwę kupiła

Taki gość opowiadał że kiedyś na zachód jak pojechali do roboty to to zarli żeby więcej hajsu do domu przywieźć. To ma mniej tych "e" od ludzkiego żarcia to może I nawet zdrowsze 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Marcin dobrze że twarz zamazałeś żonie bo oni już mokre sny mają  na podstawie zdjęcia w sportowym stroju i z zamazaną twarzą już tu historie tworzą 

ja po twarzy i cerze się zastanawiam czy z jakąś tapetą do zdjęcia nie pozowała

Opublikowano
marcin19071980 napisał:

Przed chwilą, wojtal24 napisał:

Marcin to córka?

CO?Żona.

pogratulować młodej żony. myślałem że córka 😆😆😆 A tak na poważnie jak u mnie w pracy poznali moja żonę to stwierdzili ze mam żonę 8-10lat młodsza, ale to przez to że ja staro wyglądam 😆😆😆😆😆

Opublikowano
Skowron16 napisał:

24 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Niby śmieszna ale jak nieraz spojrzeć na to żarcie dla kota czy pas to wygląda smakowiciej niż połowa produktów mięsnych dla ludzi w sklepach

Kuzyn jeździ tirem po całym świecie i czasami zdarza mu się przewozić mięso dla ludzi i podroby przeznaczone na karmę dla zwierząt. Kiedyś opowiadał że produkty dla zwierząt są bardziej kontrolowane niż mięso przeznaczone do spożycia dla ludzi  

niech kuzyn pije połowę 🤭🤭🤭🤭 w Ameryce TIRem był już?

Opublikowano (edytowane)

Broni ci ktoś wziąc się za handel? Też się dorobisz.

2 minuty temu, tomek222 napisał:

Jaaa zabłysnąć? Gdzie mi do takiej gwiazdy jak ty.🤭

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
marcin19071980 napisał:

4 minuty temu, Strongman napisał:

Nie chodzi oto tyko kopara opadła jakąś masz zonę co nie którym i tyle.

A wy się wstydzicie swoje pokazać czy co?Zamalujcie twarzy i pokazujcie.Ja nie mam się czego wstydzić.To chyba nagroda z góry za to co za młodego przeszedłem.Wszystkiego sam się dorobiłem nikogo nie okradłem.Jakie to jest głupie stwierdzenie dobrze wygląda jak na tyle.To Ja ją wziąłem żeby w polu nią orać? Już wy się nie martwcie rąk ubrudzić się nie boi.

Marcin Pań Bóg Ci w życiu wynagrodził życie piękna żona i córka

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, wojtal24 napisał:

Czemu mi nie chce wynagrodzić 😐

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, wojtal24 napisał:

.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
13 minut temu, wojtal24 napisał:

pogratulować młodej żony. myślałem że córka 😆😆😆 A tak na poważnie jak u mnie w pracy poznali moja żonę to stwierdzili ze mam żonę 8-10lat młodsza, ale to przez to że ja staro wyglądam 😆😆😆😆😆

W moim przypadku podobnie to wygląda. 

Większość ludzi mówi że ona młodsza z 3 -4 lata, a ledwo dwa miesiące różnicy tylko 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v