Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Ale noża do gardła nikt mu nie przystawiał żeby się pozbył pieniędzy?

Nadal erystyka. Są inne metody oddziaływania. Nóż to ostateczność. Lekarz, zanim położy pacjenta na stole operacyjnym, przynajmniej rozważy możliwość leczenia farmakologicznego. Czasem i nie ma takiej możliwości, ale częściej jest

12 minut temu, gregor1284 napisał:

Dziękuję

Ależ nie ma za co. Proszę

12 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie nie, do niczego Tomka przekonywać nie mam zamiaru tylko sprawdzam czy jest "lepszy" i "gorszy" hazard czy sposób na utratę pieniędzy. Każda loteria czy gra jest po to żeby ktoś zarobił a nie ze uczestnik za jakiś mały wklad gromadę hajsu ogarnął

No to bym coś znalazł w kodeksie karnym🤷...

Opublikowano
jahooo napisał:

2 minuty temu, slawek74 napisał:

coś mącisz.... 🤔🤦

u mnie polonezy zaczęły ginąc między rokiem 2000 a 2005

w 2006 to ja kupiłem swojego jedynego poloneza 3 cielaki kosztował.... astrę w 2007 i był to jeszcze fajny samochód...

Opublikowano
3 minuty temu, jahooo napisał:

Jakby gościa podp... do odpowiednich urzędów, to jeszcze by bez domu został, że ekipy bez uprawnień robią

poza tym, jak się wieść rozeszła, to trzeba było sypnąć potem groszem na wykonawców z papierami i działalnością, niekoniecznie dobrych, ale za to drogich

Nic nie trzeba było. Domu mu nie zabiorą bo jam każdy szanujący się fachowiec nie ma go na siebie. Ich tylko interesowało czy on to robił a nie kto. 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

3 minuty temu, slawek74 napisał:

coś mącisz.... 🤔🤦

Jak polska weszła do Unii to te astry czy vectry zaczęły wypierać rodzimą motoryzację. Każdy szanujący się rolas taką miał. O pasacie nikt wtedy nawet nie pomyślał 

coś znowu pier...lisz 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Nic nie trzeba było. Domu mu nie zabiorą bo jam każdy szanujący się fachowiec nie ma go na siebie. Ich tylko interesowało czy on to robił a nie kto. 

chodziło o inwestora z budowy

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Nadal erystyka. Są inne metody oddziaływania. Nóż to ostateczność. Lekarz, zanim położy pacjenta na stole operacyjnym, przynajmniej rozważy możliwość leczenia farmakologicznego. Czasem i nie ma takiej możliwości, ale częściej jest

Ależ nie ma za co. Proszę

A co tu oddziaływać? Wizja łatwego pieniądza zgubiła ludzi i tyle. 

• Like 2
Opublikowano
17 minut temu, gregor1284 napisał:

Ale noża do gardła nikt mu nie przystawiał żeby się pozbył pieniędzy?

Nawet trochę później też. Astry dopiero wyparły polonezy, maluchy, duze fiaty jak ta niedobra unia zaczęła sponsorowac płyty gnojowe 

Dziękuję 

Ale zamysł jest taki sam. Czyli jak placi podatki to może ludzi w skarpetkach puszczać?

Nie nie, do niczego Tomka przekonywać nie mam zamiaru tylko sprawdzam czy jest "lepszy" i "gorszy" hazard czy sposób na utratę pieniędzy. Każda loteria czy gra jest po to żeby ktoś zarobił a nie ze uczestnik za jakiś mały wklad gromadę hajsu ogarnął

Tak jak w każdym rodzaju hazardu 

Dlatego dlatego ja zlikwidował bym wszelakiego rodzaju hazard. Bo to zerowanie na horych ludziach. Stary uzależniony hazardzista a dzieci w domu głodne płaczą. 

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Czekamy na kumulacje w lotto. Kupię los a jak nie wygram to się będziemy z nimi sądzić, bier ten kodeks w łapę. Dla mnie wystarczy z tego i 30% 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

coś znowu pier...lisz 🤔

Nawet pet wtedy nabył astrę f bo z płyty gnojowej hajsu zostało. Jeśli ktoś robił metodą gospodarczą

6 minut temu, slawek74 napisał:

w 2006 to ja kupiłem swojego jedynego poloneza 3 cielaki kosztował.... astrę w 2007 i był to jeszcze fajny samochód...

Ty miałeś tą jedynkę astrę chyba? Myślałem że nowe to kupowałeś 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Czekamy na kumulacje w lotto. Kupię los a jak nie wygram to się będziemy z nimi sądzić, bier ten kodeks w łapę. Dla mnie wystarczy z tego i 30% 

Kumulacja to chyba  jest non stop.

To o czymś świadczy.

Kiedyś szóstki padały regularnie. Ale teraz komputery i chybił nietrafił

Opublikowano
4 minuty temu, jahooo napisał:

chodziło o inwestora z budowy

Gdyby kij odwrócić i legitnie chcieć ją karać to będą mieli wszystko na widelcu. Spokojnie kara i tak ją spotka

3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

W kombi? 

Sedan limuzyna 

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Mam rozterkę.

Co się stało że austriacki trener rozłożył naszą kadrę narodową skoczków na łopatki?

Tego nie dałoby się aż tak popsuć bez szczerych chęci ze strony sztabu szkoleniowego. I zasadne jest pytanie , kto za szkolenie naszych płaci więcej. Wydaje mi się że nie jest to PZN.

co tu sie zastanawiać , każdy obcokrajowiec na jakimś wyższym kierowniczym stanowisku czy trenerskim itp działa na niekorzyść kraju który go zatrudnia

spójrz na takiego beenhakeera ,souze ,santosa czy tuska

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

To o czymś świadczy.

No To tylko pozostaje mi czekać aż Maniek się nastroi dowieść mojej wygranej i kupuje los. Spotkamy się wtedy na jakąś herbatę, po pączku wam kupię 

5 minut temu, 6465 napisał:

Dlatego dlatego ja zlikwidował bym wszelakiego rodzaju hazard. Bo to zerowanie na horych ludziach. Stary uzależniony hazardzista a dzieci w domu głodne płaczą. 

Grywasz w coś?

Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Wiesz może ile płacili 

Bo tu cena to jest bo jest

Nie mam pojęcia, ale wiem że jak brali od niego i vpo kilku latach coś robili chyba ślimak, to przywiózł im wóz na podmianę a ten zabrał  zrobił i przywiózł 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

A co tu oddziaływać? Wizja łatwego pieniądza zgubiła ludzi i tyle. 

Właśnie ta wizja jest oddziaływaniem...

6 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie napisałem, że znalazłbym przestępstwo popełnione, tylko jeden z jego elementów, który jest podstawowym dla udowodnienia winy, a jednocześnie najtrudniejszym do wykazania🤷...reszta pozostaje kwestią konkretnej sytuacji...

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

To o czymś świadczy.

teraz kulki zmieniają na cięższe i lżejsze a jesli nie to wystarczy czujnik zbliżeniowy przy szyberku wpuszczającym kulki i chip w kulce by wybrane wpuszczać , technologia poszła do przodu na tyle że i tym da się sterować , 

dziwnym trafem w Eurojackpot kazda jedna większa kumulacja rzędu 100 mln ojro jest w okolicach świąt 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v