Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Kotłownia 🤣 on ostatnio ssily jest i nie placze

Dla mnie to ładnie rozegrał sprawę podziału głosów osób niezdecydowanych między po i pis. Ktoś go tam dobrze poprowadził, oczywiście z koalicji 4 grup. 

A na prezydenta mamy jeszcze trzaskowskiego, co mu sie planeta pali.

• Like 2
Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał:

Ani jedno ani drugie. Nie ma siły, żeby przy większej damskiej grupie, przynajmniej jedną nie rządziły hormony🤷...

Ty o jakiejś legalnej pracy myślałeś chyba a ja o sutenerstwie. W jednym przypadku niby się nie da a w tym drugim się da i jak najbardziej trzeba. Chociaż I w tym pierwszym powinienem dać sobie radę 

Opublikowano
5 minut temu, toooomaszewski napisał:

Dla mnie to ładnie rozegrał sprawę podziału głosów osób niezdecydowanych między po i pis. Ktoś go tam dobrze poprowadził, oczywiście z koalicji 4 grup. 

A na prezydenta mamy jeszcze trzaskowskiego, co mu sie planeta pali.

Dla niego taka sama kara jak i teraźniejsze stanowisko

Opublikowano
9 minut temu, Baks00 napisał:

Jak większość mandatów będzie miała partia Agrofoto🤭

Czyli partia knowań domysłów i kolesiostwa.

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Dlaczego się zwolnił?

No nie wyrobił

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ty o jakiejś legalnej pracy myślałeś chyba a ja o sutenerstwie. W jednym przypadku niby się nie da a w tym drugim się da i jak najbardziej trzeba. Chociaż I w tym pierwszym powinienem dać sobie radę 

Praca jest legalna...nielegalny jest proceder...tak nazywać mi nakazuje mój słownik 

9 minut temu, Baks00 napisał:

Jak większość mandatów będzie miała partia Agrofoto🤭

A kto prezesem tego bytu miałby zostać 🤔...

Opublikowano (edytowane)

Aha napewno.Chyba za worek.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
Przed chwilą, marcin19071980 napisał:

Aha napewno.Chyba za worek to już prędzej.

Pamiętasz rok z pietruszką czemu mógłby taki nie być dla kapusty-trzeba dbać o swoich

4 minuty temu, Qwazi napisał:

No nie wyrobił

Praca jest legalna...nielegalny jest proceder...tak nazywać mi nakazuje mój słownik 

A kto prezesem tego bytu miałby zostać 🤔...

Hmm🤔🤷

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

Pamiętasz rok z pietruszką czemu mógłby taki nie być dla kapusty-trzeba dbać o swoich

Pietruszka znowu szaleje tak samo jak marchew i pory 

10 minut temu, Karol6130 napisał:

Zawsze po właściwej

To pewnie jak jedna partia zawsze przy korycie obojętnie kto u władzy🤔🤭

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Myślę że z papryką też byśmy się dogadali 🤭

Opublikowano
9 minut temu, stempos1980 napisał:

Janusz a ty teraz w jakim obozie politycznym jesteś 🤔 

Tylko nie ściemniaj 

Dobre pytanie. Naprawdę czekałem aż ktoś mi je zada i pomimo że nie zawsze się dogadujemy i ostatnio byłeś dla mnie mało miły to odpowiem Ci na to pytanie. Mianowicie kolego Adamie bo chyba mogę się tak do Ciebie zwracać, biję się z myślami czy nadal pozostawać takim zwykłym dziadem ale jednak sobą czy wkoncu zostać kimś ale już sobą nie być. Pierwsze co to musiałbym się pozbyć pewnych umiejętności których to brak wiele razy użytkownikom tego forum zarzucałem czyli musiałbym pozbyć się umiejętności własnego myślenia. Czy tego chce?gdybym chciał to już bym powoli myślał o emeryturze będąc w mundurówce. Jest kilka możliwości ale co z tych ich obietnic? Już przed wyborami obiecywali i czy coś się zmieni? W samorządach pokładałem nadzieje i wiesz co? Ludzie którzy chcieli coś zmieniać poddali się temu co chcieli obalić i z pozycji w której teraz stoją to wszystko wygląda zupełnie inaczej i jednak nie jest źle. Z wszystkich wiodących parti politycznych żadna mi nie odpowiada. Z bezpartyjnymi może coś podziałam i to też do czasu kiedy nie nastapi różnica poglądów. Tu masz szczerą odpowiedź 

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Baks00 napisał:

No i jak to się skończyło.Tak że nikt tego nie chciał kupić bo sklepy narzuciły marże i było 2miesiace szaleństwa a później powrót do smutnej rzeczywistości.Za rok pietruszka była bezcenna bo wszyscy nasiali.Kapusta po 10zl kg to katastrofa gwarantowana bo wtedy w detalu wyjdzie że 30zl kg.Kto to kupi?Nie wspomnę już o tym że zboża bendą orać by kapustę sadzić.Zejdzmy na ziemię 

Opublikowano
8 minut temu, stempos1980 napisał:

Grunt to robić tak żeby być przy wszystkich 

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

A co z jawą kurła

No do pił to nakupiė że 2 kanistry przed nowym rokiem to starczy na rok

A motur tam nie ma membrana to może amelimium nie rozpuści. 

Do Jawy i pił to tylko 98 xD

Opublikowano

Drewno sprzedało by się biednym z fundacj biednych ludzi

Mariusz ostry jak jamnik bolca

Matka 4 dzieci w po 

Co ona do kościoła tylko chodziła że taka dzieciata?

Pewnie z 500+ na gumy nie starczało 

Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Drewno sprzedało by się biednym z fundacj biednych ludzi

Mariusz ostry jak jamnik bolca

Matka 4 dzieci w po 

Co ona do kościoła tylko chodziła że taka dzieciata?

Pewnie z 500+ na gumy nie starczało 

Ordo luris i wiernosc jest sexy 🤣

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v