Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

Ze 2-3 ale pewnie wczoraj odpalana? Ciekawe jak by 3 tygodnie postała 

Jeden, nawet niepełny. Codziennie ok pół godziny chodzi. Nieraz więcej. Nie wiem, jak by odpaliła po dłuższym postoju, bo takich nie ma. 1868 mth po remoncie. Silnik był robiony cały...

1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Pan bo to porządny traktor z metalu a nie z plastiku😁

No ba🤗😉...

Opublikowano
11 minut temu, Qwazi napisał:

Jeden, nawet niepełny. Codziennie ok pół godziny chodzi. Nieraz więcej. Nie wiem, jak by odpaliła po dłuższym postoju, bo takich nie ma. 1868 mth po remoncie. Silnik był robiony cały...

No ba🤗😉...

U mnie siuntka na szybkoobrotowymi też 2-3 obroty i chodzi, i też po remoncie. Druga narazie odpala ładnie ale trzeba będzie do wtrysków i zapłonu zajęć ale narazie to niech się dobrze rozchodzi. Mtz po miesięcznym postoju o dziwo też szybko łapie bez żadnego grzania 

Opublikowano
28 minut temu, toooomaszewski napisał:

Przy zjednoczonej koalicji przychylnej polityce eu na pewno. Po co mamy robić konkurencje zachodowi.

miałem jechać tym jednym z miliona polskich aut elektrycznych zobaczyć te cpk, po drodze miałem kupić trochę kewlaru z fabryki, a potem z polskich stoczni wielkim statkiem chciałem sobie popłynąć do starej uni po studentów by ich z rekrutować żeby u Marcina kapustę sadzili, a później u Pafnucego truskawki zbierali. 

Opublikowano
1 minutę temu, marulekk napisał:

I ty wierzysz że oni rozmawiają z księżmi itp, że prowadzą jakieś wywiady, chodzą po parafiach? 🤦‍♂️

To pisze dziennikarzyna na zamówienie, zmyśla jakieś dane z d*py aby oczrnić kościół i instytucje kościoła. Skopiuj ten artykuł i zobacz jaki będzie za rok tylko ze zmienionymi imionami i poprzestawianymi zdaniami.

Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Może ktoś tu lepiej ogarnia, bo google nic nie widzi jak wbijam te numery ? 

W katalogu mam tylko że to hydromotor i żadnych parametrów, a potrzebowałbym określić jego moc. 

IMG_20231205_203544.jpg

Skanowałeś?

11 minut temu, HF86 napisał:

miałem jechać tym jednym z miliona polskich aut elektrycznych zobaczyć te cpk, po drodze miałem kupić trochę kewlaru z fabryki, a potem z polskich stoczni wielkim statkiem chciałem sobie popłynąć do starej uni po studentów by ich z rekrutować żeby u Marcina kapustę sadzili, a później u Pafnucego truskawki zbierali. 

Dziś w radiu coś mówili że elektryki od gma zagrażają tym iserom naszym

Opublikowano
12 minut temu, superfarmer02 napisał:

U mnie siuntka na szybkoobrotowymi też 2-3 obroty i chodzi, i też po remoncie. Druga narazie odpala ładnie ale trzeba będzie do wtrysków i zapłonu zajęć ale narazie to niech się dobrze rozchodzi. Mtz po miesięcznym postoju o dziwo też szybko łapie bez żadnego grzania 

Szybkoobrotowe dwa Ci mogę sprezentować. Jeden jest nowy. Wywaliłem dziadostwo, bo mi wieńce żarły 🤬

Opublikowano
14 minut temu, superfarmer02 napisał:

Wim, kto ma wtryski po regeneracji 🙄

Opublikowano
11 minut temu, HF86 napisał:

Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki paweł, i ja jechałem na rowerze i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody i po drodze wtedy już do domu wtedy pojechałem.

• Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, HF86 napisał:

Ty masz za tanią siłe roboczą robić i co najwyżej rowerem do arbajtu dojeżdżać w systemie 3 albo 4 -zmianowym. A nie elektrycznych aut się zachciało🤦‍♂️

Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Nie przejmuj się .

Szonuś jeszcze nie zrozumiał że koledzy potrafią też z siebie nawzajem żartować.

Jego już starość dopadła i nas młodych nie rozumie.

Może to przez to że się nie szczepił...😆

Ten co umar był szczepiony

2 godziny temu, Strongman napisał:

Wkurwiony dzisiaj jestem, mróz jest piwo trzeba wypić.

Co się stało Wiesiu?

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał:

Ty masz za tanią siłe roboczą robić i co najwyżej rowerem do arbajtu dojeżdżać w systemie 3 albo 4 -zmianowym. A nie elektrycznych aut się zachciało🤦‍♂️

Pięknie to opisałeś 😥

Opublikowano
15 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Być może. Wielu zdaje się nie dowierzać w naszą przyjaźń

Najpiękniejsza miłość rodzi się z przyjaźni 

Opublikowano
10 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Tak poważnie to bańka bańce nie równa.

niby tak ale benzyny pod kor weszło 36l  na auchanie a ON u prywaciarza 38,5l przy tym samym poziomie

30 minut temu, farmtrac8244 napisał:

Pierwszy raz od x czasu paliwo w ciągniku obmarzło

mi w sobote zgasł jak wróciłem z opałem ale polanie wrzątkiem po filtrze paliwa pomogło 

Opublikowano
1 godzinę temu, Kowalsky30 napisał:

Być może. Wielu zdaje się nie dowierzać w naszą przyjaźń

W przyjaźń? no cóż w necie trochę chyba za wielkie słowo   :D prędzej uwierzył bym w waszą miłość platoniczną.   :P

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Wywalić dziadostwo i zastąpić porządnym z przekładnią planetarną🤷...

Tamten nie ma bendixa? 🤔

Dejta spokój już jest dziś, alem zatańcowali. Ciekawe jak stara wstanie krowy doić 🙄

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v