Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

O mycie mnie chodzi 

Kurna jak bym po całym dniu pod prysznic nie wszedł vto bym chyba nie mógł zasnąć, nawet po mocnym spożyciu pod prysznic , tylko jak już natrąbiony ostro to zębów nie umyje bo bym mógł nie utrzymać 

A to nieraz jakiś dzień - dwa przerwy. 

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

To drogie rzeczy są, jednorazówkę używam kilka razy, zwłaszcza jak kudły nieco krótsze to na 3 razy spokojnie. Paczkę 12 sztuk to mam i mam. Wkłady do tego później kosztują oryginały tyle co 24 jednorazówki... A 24 jednorazówki to u mnie jest pół roku.

2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Brodę niech zapuszcza, ja już będzie z 5 lat jak się do gołej skóry ogoliłem teraz minimum 5mm   

To g*wno wymaga większej pielęgnacji a jak z myciem człowiek ma nawet nie po drodze to jak to utrzymać. 

Opublikowano
8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

To g*wno wymaga większej pielęgnacji a jak z myciem człowiek ma nawet nie po drodze to jak to utrzymać. 

Ale jak brody nie czyścisz to o jedzenie w podróży się nie prosisz, bo masz swoje xD 

Opublikowano
16 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Czyli jest jeszcze podział na smrody.

Odzwierzęce i odgówienno-potne?

Zgadza się, odzwierzęce można podciągnąć pod chwilowe niedomycie, natomiast odgówienno-potne już tylko pod nie mycie się w ogóle lub sporadycznie, jak pchły tak jebią że spać nie idzie.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Na zimę jako ocieplacz może?

Szalik jest ale nieużywany od dawna. W zimie to w chałupie siedzę, tyle co odśnieżyć i przeskoczyć parę metrów do zwierzów. Jak się tyłek gdzieś rusza to w kurtce wysoki kołnierz.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Okład z młodych piersi...

Nie pomógł... Chyba że już za stare są...

41 minut temu, Łolek napisał:

Całowałeś wiesz co i pewnie naświetliłeś 🤭

Ponoć ten kwas najlepszy na rany a tu by zaszkodził 🤔

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Ponoć ten kwas najlepszy na rany a tu by zaszkodził 🤔

No dobry ale pewno światło nie zgaszone i blask cię olsnił 🤷‍♂️

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
1 minutę temu, JarekBazydlo napisał:

1580zl

Mi obiecał po około 1500, ale ile to około i czy jeszcze dostępny to się okaże.

A i sam nie wiem czy akurat na tym nie zaoszczędzić 

Opublikowano
7 minut temu, szymon09875 napisał:

🤔

Mówisz??? Trza byłoby to sprawdzić

I mnie coś oczy pieką, przyślij, zobaczymy czy mi pomoże, czy jednak już faktycznie za stare 😉

Opublikowano
3 godziny temu, Agrest napisał:

Taa, o 9tej były 2 składy. Zdjęcie z rana

O 15 kolejne dwa. Jedno auto 90m³.

To nabrałeś kasy 🙂

Opublikowano
16 minut temu, Desperado napisał:

Zgadza się, odzwierzęce można podciągnąć pod chwilowe niedomycie, natomiast odgówienno-potne już tylko pod nie mycie się w ogóle lub sporadycznie, jak pchły tak jebią że spać nie idzie.

Świński odór jest jedyny w swoim rodzaju ale można się przyzwyczaić🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v