Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

O mycie mnie chodzi 

Kurna jak bym po całym dniu pod prysznic nie wszedł vto bym chyba nie mógł zasnąć, nawet po mocnym spożyciu pod prysznic , tylko jak już natrąbiony ostro to zębów nie umyje bo bym mógł nie utrzymać 

A to nieraz jakiś dzień - dwa przerwy. 

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

To drogie rzeczy są, jednorazówkę używam kilka razy, zwłaszcza jak kudły nieco krótsze to na 3 razy spokojnie. Paczkę 12 sztuk to mam i mam. Wkłady do tego później kosztują oryginały tyle co 24 jednorazówki... A 24 jednorazówki to u mnie jest pół roku.

2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Brodę niech zapuszcza, ja już będzie z 5 lat jak się do gołej skóry ogoliłem teraz minimum 5mm   

To g*wno wymaga większej pielęgnacji a jak z myciem człowiek ma nawet nie po drodze to jak to utrzymać. 

Opublikowano
8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

To g*wno wymaga większej pielęgnacji a jak z myciem człowiek ma nawet nie po drodze to jak to utrzymać. 

Ale jak brody nie czyścisz to o jedzenie w podróży się nie prosisz, bo masz swoje xD 

Opublikowano
16 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Czyli jest jeszcze podział na smrody.

Odzwierzęce i odgówienno-potne?

Zgadza się, odzwierzęce można podciągnąć pod chwilowe niedomycie, natomiast odgówienno-potne już tylko pod nie mycie się w ogóle lub sporadycznie, jak pchły tak jebią że spać nie idzie.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Na zimę jako ocieplacz może?

Szalik jest ale nieużywany od dawna. W zimie to w chałupie siedzę, tyle co odśnieżyć i przeskoczyć parę metrów do zwierzów. Jak się tyłek gdzieś rusza to w kurtce wysoki kołnierz.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Okład z młodych piersi...

Nie pomógł... Chyba że już za stare są...

41 minut temu, Łolek napisał:

Całowałeś wiesz co i pewnie naświetliłeś 🤭

Ponoć ten kwas najlepszy na rany a tu by zaszkodził 🤔

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Ponoć ten kwas najlepszy na rany a tu by zaszkodził 🤔

No dobry ale pewno światło nie zgaszone i blask cię olsnił 🤷‍♂️

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
1 minutę temu, JarekBazydlo napisał:

1580zl

Mi obiecał po około 1500, ale ile to około i czy jeszcze dostępny to się okaże.

A i sam nie wiem czy akurat na tym nie zaoszczędzić 

Opublikowano
7 minut temu, szymon09875 napisał:

🤔

Mówisz??? Trza byłoby to sprawdzić

I mnie coś oczy pieką, przyślij, zobaczymy czy mi pomoże, czy jednak już faktycznie za stare 😉

Opublikowano
3 godziny temu, Agrest napisał:

Taa, o 9tej były 2 składy. Zdjęcie z rana

O 15 kolejne dwa. Jedno auto 90m³.

To nabrałeś kasy 🙂

Opublikowano
16 minut temu, Desperado napisał:

Zgadza się, odzwierzęce można podciągnąć pod chwilowe niedomycie, natomiast odgówienno-potne już tylko pod nie mycie się w ogóle lub sporadycznie, jak pchły tak jebią że spać nie idzie.

Świński odór jest jedyny w swoim rodzaju ale można się przyzwyczaić🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v