Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. On mi życzy przymrozków, to ja mu mogę wody do owsa nalać xD

Nie bądź taki miłosierny bo zamiast  4t będzie 6t i zarobi za dużo 

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

To u mnie by nie miała miejsca dla siebie jakby miała pracować zawodowo. 

Ale ty marudzisz na te kobiety.Nie jest tak źle.Wiekszosc nie narzeka.To niemowy sobie poszukaj, nie będzie truć.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
Przed chwilą, marcin19071980 napisał:

Ale ty marudzisz na te kobiety.Nie jest tak źle.Wiekszosc nie narzeka 

Nie życzę sobie kogokolwiek obok siebie. Nie będzie mi narzekać, się rządzić a już jakieś przymilania, wspólne wyjścia to na samą myśl czuję odrazę, że ktoś mnie może głaskać albo ciągnąć gdzieś poza chałupę. 

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Pioter, ale kobieta to też człowiek i podobno ma własną wolę i rozum...

To niech sobie ma i niech sobie jest ale nie u mnie.

Opublikowano

,,Ojciec Chrzestny,, oglądacie czy jak potentat półmlekowy w gre gracie 🤔

Chłoporobotnik napisał:

To u mnie by nie miała miejsca dla siebie jakby miała pracować zawodowo. 

jak sprytna to i etat i dom i ogródek ogarnie...

Chłoporobotnik napisał:

Bo jej miejsce jest w domu i nigdzie indziej. Jeszcze jakby narzekała jak moja matula całe życie to lepiej samemu siedzieć. 

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

A czemu? Sam wiele roboty w obejściu nie masz.

🤔🤔🤔🤔🤔 Ty chyba po tej matuli masz charakter 🤔🤭

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

Russia Todey.

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

sławciu byś sobie wykupił jakieś kanały premium np netflix i obejrzał coś nowszego 😂😂

• Haha 1
Opublikowano

Nie życzę sobie kogokolwiek obok siebie. Nie będzie mi narzekać, się rządzić a już jakieś przymilania, wspólne wyjścia to na samą myśl czuję odrazę, że ktoś mnie może głaskać

Żeby głaskać to pół biedy,   :P wentylkiem lubią się bawić nawet.   xD

Opublikowano

jak najbardziej...👍 takie hobby...😁

Desperado napisał:

Nie życzę sobie kogokolwiek obok siebie. Nie będzie mi narzekać, się rządzić a już jakieś przymilania, wspólne wyjścia to na samą myśl czuję odrazę, że ktoś mnie może głaskać

od roweru 🤔

Opublikowano
19 minut temu, slawek74 napisał:

🤔🤔🤔🤔🤔 Ty chyba po tej matuli masz charakter 🤔🤭

Tak, będzie sprytna jak wyjedzie z domu o 8 a wróci o 17 czy 18... To mam w nosie taką robotnicę.

16 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Pioter że nie chcesz to rozumiem. Ale nie pleć o kobietach tak jak by rozumu były pozbawione.

Może właśnie mają tego rozumu za dużo abym jakąś wpuścił do siebie?

10 minut temu, Desperado napisał:

A gdzie ten wentylek ma się znajdować?

Opublikowano (edytowane)

Przesadzasz.Twoje zdanie twoja sprawa.Ale uważanie że kobieta ma być głupsza od ciebie aby była cie godna to trochę nazizmem pachnie 

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

Przesadzasz.Twoje zdanie twoja sprawa.Ale uważanie że kobieta ma być głupsza od ciebie aby była cie godna to trochę nazizmem pachnie 

Mnie żadna nie jest godna. Dla dobra jej i swojego (a zwłaszcza swojego) to wolę sam siedzieć. 

1 minutę temu, Desperado napisał:

Zazwyczaj jest w rozporku, przynajmniej mi nic nie wiadomo o innym umiejscowieniu. :D

Nie noszę z reguły spodni, które posiadają taką część.

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Pjoter a co myślisz o poczynaniach pana posła biedronia?

275691879_2774141999549240_7029413558477180_n.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v