Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Ja byłem w tygodniu. Fryzura fresh, kreseczka siedzi bam. Milion dolarów 

Z tą kreseczką coś innego miał na myśli 😊

Opublikowano
37 minut temu, Qwazi napisał:

Jak królika @Baks00 po meczu...

Witajcie...1°...troszeczkę przed siódmą popruszylo, ale delikatniutko...panienka z warkoczykami patrzy w okno i pyta "cemu jeśt tylko tloske biało...plawie nie ma śniegu"...ewidentnie zawiedziona jest...

I jak tam wieczór przeżyłeś 

2 minuty temu, szymon09875 napisał:

+- 100 kg będą miały. Z sierpnia są 

Tanie jak barszcz, albo jak zupka więzienna 

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Sąsiad ma 12, chyba faresin ale starsznie ciężko chodzi. Rusek 1025 nie mógł ukręcić. 

Ile ten rusek ma koni? Nie ponad 100? 

TD80 kręci nawet i ponad 4 t. jak mokrzejsza kiszonka. 

Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Sąsiad ma 12, chyba faresin ale starsznie ciężko chodzi. Rusek 1025 nie mógł ukręcić. 

W ruskach te walki na pasowało transmisyjnym. Smołą czy jak to tam się nazywało nie pociągnął i temu

Opublikowano
18 minut temu, Leszy napisał:

jak w ankiecie dla GUS się czuje :D 

Tu jest ankieta AF 😛 , dwaj , myślę ile muszę mieć ogonów żeby być w takiej czołówce

Opublikowano
37 minut temu, drobny napisał:

Panowie czy wyka ozima to roślina strączkowa i czy przysługuje jej dopłata jak do łubinu ??

Niższa dopłata, chyba jako pastewna.

Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Twoja ile wniosła?

Swoją osobę, pracowite ręce, charakter, chęć do roboty, wsparcie, miłość, ciepło domowe....

...więcej warte niż ze 100 hektarów 🤷...

• Like 2
Opublikowano
36 minut temu, szymon09875 napisał:

+- 100 kg będą miały. Z sierpnia są 

@Łolek

Moje robią 100 na pełnym mleku w 40-50 dni zależnie od sztuki.

Fajne sztuki bym wziął jedną kolorową gdyby było za miedzą. To monty? A czemu większość jest czarna?

Przed chwilą, Qwazi napisał:

Swoją osobę, pracowite ręce, charakter, chęć do roboty, wsparcie, miłość, ciepło domowe....

...więcej warte niż ze 100 hektarów 🤷...

Eee trochę mało. To już bym wolał strongmanową

Opublikowano
24 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Dziś to lulu najpóźniej w okolicach 20. Wieczór szybko będzie, ciemno, po co siedzieć i świecić.

Wczoraj dobrze ze się ulotniłem bo chłopaki dziś po 6 wracali dopiero 🙄

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v