Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Nie jesteśmy aż tak blisko  :P

Ja uważam, że wręcz przeciwnie

3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie sądzę, że kiedykolwiek to nastąpi.

Zresztą w to też wątpię... 

Nastąpi nastąpi. Gdyby nie te hektary to już dawno by nastąpiło, a mnie małorolne nie interesują

• Haha 3
Opublikowano
30 minut temu, Łolek napisał:

Ale to musi być majster klasy światowej 😉

I tu pojawiam się ja...majster klepka...zepsuł wszystko co do ździebka🤭...

45 minut temu, Łolek napisał:

Wydaje ci się 

Ja bardzo dobry kupiec jestem @PRIMOczy @Qwazizapytaj 

Potwierdzam...dobry kupiec...zawsze daje pół 😉🤭...

23 minuty temu, jahooo napisał:

chyba że trafisz na poznaniaków, to będą targować się dalej, aż zaczniesz dopłacać

Ło Panie nie wszystkie...te spode Piły to nie targują🤗...

Opublikowano
5 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Wolę Piotrusiować. Fajne imię. Jak będę miał syna to będzie Piotruś. Po mnie będzie miał wysokie ip, po mamie hektary

Wszystkie Piotry to uparte zawzięte ludzie, syna mieć Piotra to jak dorośnie się nie dogadaćie.

• Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Po latach znajomości to dziwnie nawet mówić na "pan", tak jak Seniorowi czy jego żonie, mimo, że starsi o ponad 50 lat. Dziadek/babka albo po prostu na "ty" bo ileż można panować, zresztą to mówienie na "pan" to mi się źle kojarzy... 

Deszcz pada od południa ale wiele nie nakropiło. 4 sztuki w 1,5h poszły, śrutownik całe pół godziny popracował, na dziś fajrant, jutro coś drewna do parzoka naciąć. 

Ale od początku nie "panowałeś"🤷...Krzysiu też zaczął na "Pan", to mu powiedziałem, że tak ma nie mówić...i to jest w porządku...

Opublikowano
3 minuty temu, Strongman napisał:

Wszystkie Piotry to uparte zawzięte ludzie, syna mieć Piotra to jak dorośnie się nie dogadaćie.

Chodziłem do klasy z jednym. I jakoś się nie kumplowaliśmy, ale obiektywnie stwierdzam złoty chłopak

Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

Bo kilku znam ,i jeden jest tylko pracowity a reszta to lenie.

A ja znam dwóch Wieśków czyli twoich imienników - jeden to sierotka Marysia, który błądzi jak dziecko we mgle, nie pije, nie pali, siedzi pod kapciem i słucha potulnie tego co ksiądz mówi w kościele a drugi uwielbia a raczej uwielbiał alkohol, papierosy i lenistwo do momentu aż nie dostał udaru i teraz jest na wpół sparaliżowany. I jakie tu widzisz podobieństwa?

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

UJ nie robota.... Mokro 

IMG_20231110_171950.jpg

Co za ares

Przed chwilą, Kowalsky30 napisał:

Śmiejcie się. Ale nawet w milionerach grałem i hubert mi dłoń uścisnął i czek wypisał

To nie dobrze 

U nas ten co grał i wygrał 

Umarł na raka 

Pieniądze dobrze wtedy wydał 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Qwazi napisał:

Ja mam <50🤷...

To dużo, czy mało? Bo ja nie badałem. Ja po prostu wiem, że jestem inteligentny...  Ludzie też tak mówią. I wiesz co? Jak siedzę w urzędzie jako petent mylą mnie z urzędnikiem 

Edytowane przez Kowalsky30
  • Haha 3
Opublikowano
32 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Byłego właściciela mojego traktora, człowieka, który nauczył mnie obchodzić się z pszczołami i wiele innych rzeczy. 

Jednej rzeczy mógł cię jeszcze nauczyć, co z tą wnuczką zrobić 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Nooo... milion cały

Odejmij kilka zer, masz z czego ... Z jakieś 3 zera xD Gdybym miał wygrany milion to ostatnie co by mnie interesowało w kobiecie to jej majątek ...

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v