Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, soltys48 napisał:
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Kurna kolega mi zmarł wczoraj wieczorem, żona jego przed chwilą dzwoniła. Młoda wdowa się została 🤔

Mieniaj Merlin 

Nieee...haremik😎

Opublikowano
stempos1980 napisał:

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

A Ty nie? Temu się nie boję komuś hajsu pożyczyć 😂

Ale jak ty komuś możesz pożyczyć kasę🤔 

taki Robin co chódł 🤔🤪

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

A Ty nie? Temu się nie boję komuś hajsu pożyczyć 😂

To Po co tu podajesz sie za kogoś kim nie jesteś?.  A tam z takimi kolegami. 

• Like 4
Opublikowano
7 minut temu, PAN88 napisał:

Wychodzi na to że nie taki dziad jak pisze o sobie 😁.

Czemuś bogaty bo chytry czemuś chytry boś bogaty 🤣

Chytry to jestem ale i biedny

7 minut temu, stempos1980 napisał:

Z niego jest taki Dziad jak że mnie ksiądz 🤭

Ale jak ksiądz z rodziną? 

Opublikowano
7 minut temu, slawek74 napisał:

to Ty ,,ten,, dziad co maybachy rozdaje 🤔

Tamten byk bezdomny 

7 minut temu, stempos1980 napisał:

Za życzenia dziękuję 🤝 

Pamiętaj oddać! 

8 minut temu, konteno napisał:

dwa ursusy czy żone i kochanke ?

Żonę i c330, truskawek trochę miał i trochę pieczarkarni 

Opublikowano
10 minut temu, 6465 napisał:

To Po co tu podajesz sie za kogoś kim nie jesteś?.  A tam z takimi kolegami. 

Jestem dziad i tego się trzymajmy 

10 minut temu, soltys48 napisał:

To bierz jako drugą 

Nie nie nie 

8 minut temu, soltys48 napisał:

Czemuś biedny? Boś głupi, czemuś głupi? Boś biedny.....

Jeśli to poprawi sytuację to może Tak być 😁

Opublikowano
14 minut temu, Rolnik1973 napisał:

E 🌈🖕

Brum brum.   🏍️   🌙  🏡

Opublikowano
2 godziny temu, PAN88 napisał:

W 2010 ojciec za case jx 80 dał 120

Nie porównuj się w dzisiejszych czasach do księdza bo oni teraz więcej ruchają niż nie jeden aktor kina xxx

2009 na pokazach  Jx95 oddawali za 138 i nagle wzrosło na 142

Dobrze że wzrosło bo ojciec był za kupnem, ja byłem bardziej za Jx60 jx70 

W 11-12 roku był kłopot co wybrać 

Jx JXU czy farmtrac a może Zetor, i w końcu się trafił mf używany 

Jakby produkowali jd 5820 to był by nowy jd, ale to był czas 5r

Nowy massey miał już wtedy słaby silnik

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v