Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Tak wyśle ci później o jakie mi chodzi 

Do ciasnych miejsc średnio się nadają. Muszą to być naprawdę drobne grzechotki. Po za tym dalej musisz mieć płasko-oczkowe bo grzechotki nie służą do "luzowania" śrub. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Do ciasnych miejsc średnio się nadają. Muszą to być naprawdę drobne grzechotki. Po za tym dalej musisz mieć płasko-oczkowe bo grzechotki nie służą do "luzowania" śrub. 

Uratowaly mi już często ostatnie włosy w kolorze bo przez brak możliwości założenia grzechotki kręcenie płaskim wpędziło by do grobu... 

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Uratowaly mi już często ostatnie włosy w kolorze bo przez brak możliwości założenia grzechotki kręcenie płaskim wpędziło by do grobu... 

Nie przesadzaj dobrze się trzymasz to gdzie do grobu, ale fakt jak dobry dopasowany klucz  to i czas zaoszczędzony i nerwy spokojne 

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Nie przesadzaj dobrze się trzymasz to gdzie do grobu, ale fakt jak dobry dopasowany klucz  to i czas zaoszczędzony i nerwy spokojne 

No ale włosy blade jakieś takie się porobiły 🤭 byś mnie na koniec września zobaczył to wyglądałem jak śmierć 🙄

https://zychar.pl/sklep/zestaw-kluczy-plaskooczkowych-z-grzechotka-standard-w-pokrowcu-19-szt-rozmiary-od-6-24-w-standardzie-asme-b107-2010---warynski @Pafnucy12 ale cena skoczyła 😳 dwa lata temu coś koło 400 kosztowały. 

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

No ale włosy blade jakieś takie się porobiły 🤭 byś mnie na koniec września zobaczył to wyglądałem jak śmierć 🙄

https://zychar.pl/sklep/zestaw-kluczy-plaskooczkowych-z-grzechotka-standard-w-pokrowcu-19-szt-rozmiary-od-6-24-w-standardzie-asme-b107-2010---warynski @Pafnucy12 ale cena skoczyła 😳 dwa lata temu coś koło 400 kosztowały. 

gdzie tyle za klucze... no i tu grzechotka tylko w oczku chyba...

Opublikowano

No też w szoku jestem skąd ta cena... A gdzie masz w płaskim grzechotke ?

Przed chwilą, Qwazi napisał:

@Łolek no u mnie też błoto. Skądś się wzięło i wkurza

Za zdrowie wszystkich babć, dziadków @Pafnucy12 oraz tych, którzy się czują dziadkami (czasem lub nie czasem) @Agrest, @Łolek i kto tam się jeszcze nie przyznał. Pite trunkiem stosownym do wieku😉

IMG_20230101_001218_558.jpg

Zwierzyniec mi znajomy 🤣 krowy maja siano z igieł choinki ? 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Qwazi napisał:

@Łolek no u mnie też błoto. Skądś się wzięło i wkurza

Za zdrowie wszystkich babć, dziadków @Pafnucy12 oraz tych, którzy się czują dziadkami (czasem lub nie czasem) @Agrest, @Łolek i kto tam się jeszcze nie przyznał. Pite trunkiem stosownym do wieku😉

IMG_20230101_001218_558.jpg

wnusia? 👍

wzajemnie...dziadku...

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

No też w szoku jestem skąd ta cena... A gdzie masz w płaskim grzechotke ?

te co Yacenty pokazał. w sumie to tylko taka zapadka chyba.

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

no i tu grzechotka tylko w oczku chyba...

Są tak zwane szybkie klucze które mają też inny kształt widełek ale trzeba ich umieć używać. Dla majsterkowiczów według mnie nadają się średnio. 

Co do grzechotek to mam taki klucz który noszę zawsze przy sobie w kieszeni: 

WURTH KLUCZ OCZKOWY Z GRZECHOTKA 4w1 8x10 12x13mm 0714257013 za 95 zł z Trzemeszno - Allegro.pl - (12486701120)

Opublikowano

4 w 1 ? czego to nie wymyślą...

1 minutę temu, hubertb napisał:

noszę zawsze przy sobie w kieszeni: 

3 minuty temu, Qwazi napisał:

Dzięki, ale póki co dziadkiem nie jestem...i nawet się tak nie czuję 🤠

a no tak...🤦‍♂️

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

te co Yacenty pokazał. w sumie to tylko taka zapadka chyba.

A już widzę :o no to działa na zasadzie żaby do rur że w jedną łapie a w drugą przepuszcza. Tylko że, nie zawsze płaskim podejdziesz jedna strona, nieraz wystarczy obrócić i wejdzie. A z takim już tego nie zrobisz.

Opublikowano

no właśnie. i po pierwszym zachwycie mi przeszła chęć zakupu. takie z oczkową grzechotką kilka sztuk mam., dwa takie markietowe zestawy kupiłem i używam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v