Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A co popołudniami robić innego? Do tej 14-15 to mam zajęty dzień o ile nie wolne a tak to cóż więcej jak dzień krótki? Nakarmić, siebie nafutrować, pozabijać jak coś do zabicia jest i tyle. Ziemniaki przebrane już na jesień to szykowania wielkiego nie ma, jajka to codziennie parę minut. 

Toż czy ja coś źle na Ciebie mówię? Wypisz wymaluj człowiek sexu pieniędzy i sukcesu. 

Ja Cię za wzór stawiam 😉

Opublikowano
12 minut temu, soltys48 napisał:

Dlatego daaawno temu się pozbyłem tego cudownego ciągnika 

Masełko?

W porównaniu do 255 to smok w uj

6 minut temu, pedro2 napisał:

Ja tylko wędki bierem na wieczne użyczenie 🤭

No co, z moich ust to komplement. Wiesz jaki mam stosunek do zarabiania. 

Nie sztuką jest yebać całe życie pod krowiczym ogonem na dzierżawach. Sztuką jest zarobić, zachachmęcić, a się nie narobić. 

Odezwali się już coś od tych wędek?

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Jak Sławkowi to trzeba ponoć pomóc bo tam już ręce sąsiady zacierają... 

Ehh Aneta... 

Sławek sztywny finansowo😎...

A co do Anety, to od razu Ci mówię...zwrotów nie przyjmuję, ani reklamacji...wysyłanych spod...stołu 🤷🤭...

Opublikowano
5 godzin temu, konteno napisał:

ga5030 czy coś inne ? starsze lub marketowe ? przygarnąłbym chętnie tylko co/ile za nie ? 

wygląda na to ze od tego 

http://sprzety-budowlane.pl/wp-content/uploads/2018/09/20180723_143806.jpg

No chyba ta. 

Na razie nic nie obiecuję bo z ojcem to różnie. Ale jak tylko będzie rzucone w kat to wyślę. 

Zmowisz ze 3 zdrowaśki w mojej intencji, opłacisz koszt wysyłki i tyle. Co ja tu będę za złom od Ciebie brał.

Dobry chłopak jesteś, może akurat nareperujesz. 

• Like 2
Opublikowano
7 minut temu, malaczarna napisał:

Duszone na maśle 

😋😋😋😋😋😋😋

Pojadłbym

U mnie w tym roku wcale nie było 

3 minuty temu, szymon09875 napisał:

W porównaniu do wszystkiego 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Niczego z tego nie osiągam i nie mam. Toć ja dziad, Gregor dziad z Kurpi a ja z Małopolski.

A ja z Podlasia. Witam w klubie 🙋 do tego złodziej. 

Wędek 😁

Apropo pafnucego. Wydał jakieś oświadczenie po zniknięciu ze świata influenserów? 🤔 tera modne.

Edytowane przez pedro2
  • Haha 3
Opublikowano
16 minut temu, pedro2 napisał:

Ja tylko wędki bierem na wieczne użyczenie 🤭

No co, z moich ust to komplement. Wiesz jaki mam stosunek do zarabiania. 

Nie sztuką jest yebać całe życie pod krowiczym ogonem na dzierżawach. Sztuką jest zarobić, zachachmęcić, a się nie narobić. 

Nie zgłosił się nikt po te wędki? 😁 no to mamy podobnie z tym zarabianiem

13 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Gregor dziad z Kurpi 

No zgadza się 

Opublikowano
13 minut temu, szymon09875 napisał:

Odezwali się już coś od tych wędek?

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie zgłosił się nikt po te wędki? 😁 no to mamy podobnie z tym zarabianiem

No zgadza się 

Nie, gdzie tam. Już mnie trochę znają we wsi, wiedzą, że stary by po łypie za gówniaka zarobił jakby się zgłosił 😉

• Haha 3
Opublikowano
8 minut temu, pedro2 napisał:

Wędek 😁

Apropo pafnucego. Wydał jakieś oświadczenie po zniknięciu ze świata influenserów? 🤔 tera modne.

Mówisz że i on jest częścią tej gry? 🤭🤭

• Haha 2
Opublikowano

Wędek 😁

Myślisz że zamieszany w coś?🤔 Radek tam na bieżąco to trzeba by zapytac

Opublikowano
3 minuty temu, pedro2 napisał:

Nie, gdzie tam. Już mnie trochę znają we wsi, wiedzą, że stary by po łypie za gówniaka zarobił jakby się zgłosił 😉

U znajomego w zimę na stawię łowili i ten ich naszedł. Uciekali rowem i pękł lód pod nimi, złapał ich i z pól godziny albo i lepiej z nimi sobie spokojnie rozmawiał. "Panie puść pan nas bo nam zimno, my więcej nie przyjdziemy" a ten przedłużał 

Opublikowano

Ja nic nie mówię

. Ale już nie jeden zauważył całkiem podejrzaną zbieżność czasową tych zdarzeń.🤭 

I traktur od razu wystawił na sprzedaż. 

I po co? 

Papuga na drobniaki się nie połakomi 🙆

• Haha 2
Opublikowano
soltys48 napisał:

4 minuty temu, mf362 napisał:

Moj sąsiad twierdzi że c330 pali 8 l na ha w orce . A hektar musi męczyć 3.5-4 godz . Nie realne takie spalanie 

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

U mojego sąsiada tyle palił, tylko orka na 12cm xD 

Zadam Wam pytanie

Ile mógł mój szpetny IHC spalić na wykopanie 2.5ha pyry? Ziemia w większości lekka,pole bez zachwaszczenia 

a ile mógł wypalić fend na 7 mieszań wozu 🤔🤪🤭

Opublikowano

Łe tam Panie Kwasi zostało tylko się z tego pośmiać 😉 sumienie go dręczyło przez to i usunął konto 🤪

Wszystko trzeba brać na miękko i na klatę 👍...a Zbyszek chyba jakiś powód miał, ale wydaje mi się, że nie taki błahy🤔...

Opublikowano
5 minut temu, pedro2 napisał:

Ja nic nie mówię

. Ale już nie jeden zauważył całkiem podejrzaną zbieżność czasową tych zdarzeń.🤭 

I traktur od razu wystawił na sprzedaż. 

I po co? 

Papuga na drobniaki się nie połakomi 🙆

Może chciał pozbyć się śladów? Pisał z komputera pokładowego? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v