Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

no właśnie chłopie dzieciaty, jako rodzice 13 14 letnich dziewczynek powinniście to też obejrzeć i zainteresować się kim są idole waszych nastolatek… 

Ale żeś ojca znalazł ....🤪😁🤪🤪on to gania cudze dzieci ,żeby miał swoje to by wiedział że to niedopuszczalne zachowanie ....ja kontrolowałem córkę na ile mogłem i syn mi w tym pomagał  ...nikt nie uchroni przed patologia tylko rodzina ...służby w tym kraju nie działają a wręcz przeciwnie kryją tych zbokow 🤪 

Generalnie to zgoda powinieneś wiedzieć jakie są tera idole i co się odwala w necie i jakie to jest zagrożenie ... Więc pilnuj swoich bo nikt tego nie zrobi a patusy są wszędzie .

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

Cześć 4 * bez wiatru i bez deszczu 

A co do tych afer to gdzie wszyscy byli do tej pory przecież to sprawa nie z przed tygodnia 

Yutubery , księża, aktorzy o tych się mówi mniej bo to są te lepsze patole 

Jakie społeczeństwo tacy idole, np Anzej z Plutycz kto normalny jedzie tam ten syf oglądać 

• Like 7
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, Łolek napisał:

A co do tych afer to gdzie wszyscy byli do tej pory przecież to sprawa nie z przed tygodnia 

Jakie społeczeństwo tacy idole, np Anzej z Plutycz kto normalny jedzie tam ten syf oglądać 

Też zależy od rodziców i samego dziecka. Jak chodziłem do podstawówki to też były takie zjeby na YT a ja nawet o nich nie wiedziałem. Nieraz coś mi tam wyskoczyło to wyłączyłem po kilku sekundach bo mi się to nie podobało i dalej oglądałem "tlaktolki"🤭

• Like 2
Opublikowano
27 minut temu, Łolek napisał:

Na YT jest wielka kasa, a jak lekko przyszły duże pieniądze to wiadomo jak to się często kończy. Pewnie tu było tak samo, ktoś komuś podpadł i karuzela ruszyła i wyszło to na jaw.

Chociaż po tym co wnioskuje po obejrzeniu obu materiałów to poprostu idioci którzy się tym chwalili i się znalazła jedna osoba której to nie pasowało. 

Jedna z ofiar przecież nagle zmieniła zeznania i twierdzi że już się dawno dogadali i nie ma urazy bo to tylko pisanie, a kilka dni wcześniej gadała że miała próby samobójcze. 

• Like 2
Opublikowano

Zauwazcie że kiedyś to dzieciaki chciały być strażakiem czy żołnierzem, chcieli być jak Rambo czy inny Bruce Lee  a teraz chce być yutuberem czy influchujwieco 

Mam dorosłych synów i myślę że to już po za mną, zawsze mogli przyjść pogadać o wszystkim, nigdy nie robiliśmy dramy jak któryś się ochlał czy fajki zapalił tylko normalna dorosła rozmowa mimo że to jeszcze smarki byli, ale zawsze była obawa żeby w jakieś gorsze gówno nie dali się wciągnąć 

Myślę że traktowanie nastolatków jako partnerów do rozmowy przynosi lepsze efekty niż zakazy i nakazy choć to jest prostsze 

• Like 7
  • Thanks 1
Opublikowano

Cywilizacja Zachodu Pany. 

Popatrzcie co dzieje się w Niczech, albo Belgii, jeden drugiego na smyczy prowadzą,  za psy przebieraja się albo inne gady, w szkolach sie lansuja i dzieciom sie wmawia że to norma🤦‍♂️ 

Opublikowano
9 godzin temu, pedro2 napisał:

Chłop żonaty, dzieciaty nie masz ciekawego życia żeby takie gówno patusow śledzić ? 

Byłem ze swoją w kinie na pile X. Picce wzielim, zjeść, poseksować się i spać. A nie żyć pedofilami, pedałami i narkomanami. 

W tej aferze też jest chłop dzieciaty i żonaty który sobie zapisywał fotki cycuszków małolat

Opublikowano
11 minut temu, Baks00 napisał:

🙋

Żona zaspała 🤷

Nie dałeś jej spać w nocy 😊

Opublikowano
1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

Też zależy od rodziców i samego dziecka. Jak chodziłem do podstawówki to też były takie zjeby na YT a ja nawet o nich nie wiedziałem. Nieraz coś mi tam wyskoczyło to wyłączyłem po kilku sekundach bo mi się to nie podobało i dalej oglądałem "tlaktolki"🤭

No i tymi zjebami okazali się też ci co uważali się za wzory moralne prąciaż i gargamel

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v