Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał:

Ty się módl, żebym ja moderatorem nie został lepiej

A co swędzą Cię dziąsła? nieobiektywny modek kiedyś się może doigrać od kogoś

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

A w którym miejscu on coś prowokował?

W żadnym.

Opublikowano
9 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A mówiłem żeby mnie zrobili , to nie chcą 

Odżył bym troche wtedy 😅

To by tylko Ci użytkownicy zostali którzy by czytali o Twoich rozterkach 

24 minuty temu, Baks00 napisał:

No od samego rana szło ujowo....

A mnie czas poganiał bo wracam po niedzieli do roboty

Ale jak ,,się spieszy to se siądź ''

Gdy wciąż Cię pogania i wiecznie dogania czas poszukaj tych miejsc, białych plam, gdzie go zawsze brak...

Opublikowano
10 godzin temu, marcin19071980 napisał:

Co za pier..... Chyba na ziarenkach tak sobie można powiedzieć i pozwolić.Ile się produkowało 30lat temu a ile teraz.Co to porównywać 

Pierdoły to  sam  piszesz i  kilku  przytakiwaczy   skala  jest  dużo większa  ale nie zap....fizycznie jak  masz trochę  oleju we łbie  poza  tym  czytaj  ze  zrozumieniem , jak komuś  nie odpowiada to  popylasz do kogoś  i   tyle w  temacie  sam  próbowałem  różnych zajęć  w kraju i za  miedzą  , i wszędzie dobrze gdzie nas  nie  ma  , jest  gospodarka  rynkowa  i  o stabilnej cenie  można zapomnieć  sam  jestem  dostawcą  mleka , jest do  du.....py  ale  będzie  lepiej  , przez ponad  30  lat  gospodarzenia  przeżyłem  już  co najmniej kilka takich  załamań   mleka  , przeżyję  i  to . 

Opublikowano

Kurła, Morawietzki skrzynkę mailową zaśmieca,  poprzez ZUS chwali się że 800zł od stycznia daje😁

Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Gdy wciąż Cię pogania i wiecznie dogania czas poszukaj tych miejsc, białych plam, gdzie go zawsze brak...

18 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jakbyś miał roboty proporcjonalnie do tego co piszesz o swojej gospodarce to czasu na myślenie nie powinieneś mieć.

Był by dobrze ,już nie róbcie ze mnie niewiadomo kogo

Opublikowano
11 minut temu, Desperado napisał:

W żadnym.

Modek przeczytał wyrywkowo pewnie jeden post i  się wyrwał, a któren to taki szybki do karania 

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

To nie realne Grigori

Opublikowano
13 minut temu, Desperado napisał:

W żadnym.

mam doświadczenie, trudno byłoby ci podskoczyć, trzy dawki po 30 dni każdego postawią do pionu, zwłaszcza pod rząd

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Desperado napisał:

Dostał niesłusznie, prawdziwych moderatorów już nie ma.   :(

Moderatorzy jak belfry, jedni bardziej wymagający inni mniej. Najważniejsze aby traktowali równo wszystkich użytkowników. Różne traktowanie powoduje, że moderator zapędza się w ślepy róg, rości pretensje innych. Sam dostałem 20 dni za nazwanie durniem -nad czym bardzo ubolewam- innego usera więc nietaktem byłoby aby puścił płazem wyzwiska typu h*j osioł. Taka kara sprawia też, że człowiek potem bardziej się pilnuje. Natomiast puszczanie płazem powoduje, że  user niejako testuje moderatora, pozwala sobie na coraz więcej i więcej i robi się bałagan nad którym nie jest w stanie już zapanować. 

Naprawdę nie widzę powodów aby na jakimś forum z wirtualnymi nic nie znaczącymi problemami trzeba obrzucać się błotem zwłaszcza gdy po drugiej stronie ekranu siedzą dorośli ludzi, głowy rodzin mający fajną procesję jaką jest zawód rolnika. Pozdrawiam.

Edytowane przez suwada
  • Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Pablos_1970 napisał:

Pierdoły to  sam  piszesz i  kilku  przytakiwaczy   skala  jest  dużo większa  ale nie zap....fizycznie jak  masz trochę  oleju we łbie  poza  tym  czytaj  ze  zrozumieniem , jak komuś  nie odpowiada to  popylasz do kogoś  i   tyle w  temacie  sam  próbowałem  różnych zajęć  w kraju i za  miedzą  , i wszędzie dobrze gdzie nas  nie  ma  , jest  gospodarka  rynkowa  i  o stabilnej cenie  można zapomnieć  sam  jestem  dostawcą  mleka , jest do  du.....py  ale  będzie  lepiej  , przez ponad  30  lat  gospodarzenia  przeżyłem  już  co najmniej kilka takich  załamań   mleka  , przeżyję  i  to . 

Nie odpisze. Bana ma.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, MajsterMarian napisał:

Właśnie nie wiem, może ktoś miał styczność w praktyce i podpowie który wybrać 

Ja kupuję portlandzki z Działoszyna z cementowni Warta. Podobno idzie do budowy dróg i że jest dobry

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Kurła, Morawietzki skrzynkę mailową zaśmieca,  poprzez ZUS chwali się że 800zł od stycznia daje😁

Wszędzie ślą... 

Pomagają w decyzji przy urnie...

Opublikowano
2 minuty temu, Pablos_1970 napisał:

Dostawca mleka 30 lat gospodarzysz i jeszcze za granicę dorobić jeździsz to całkiem nie spójne się wydaje 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

A Rysiek gdzie? Zaginął na tych dzierżawach czy co?

On mało pisze ostatnio... mało fyndow się pali , to co będzie tu ...

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Nie znam człowieka, a co tam wyczaiłeś 

Ma mieć kilka renowek i zastanawiam czy się nie wybrać 

Ale już mam dość oglądania tych chrupkow

Ostatnio byl blisko crystal orion ale już sprzedany chodź czy warto w coś takiego się pchać 

4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie znam 

Posiałeś już ? 

Posiałem 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v