Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

Świata nie zatrzymasz.

Możesz go zatrzymać u siebie i się w dużej mierze od niego odciąć.

obys się nie .... boooo🤦‍♂️

Chłoporobotnik napisał:

Nie tylko o to mi chodzi mówiąc o Tobie ale mniejsza o to. Wiesz dobrze co mi się nie podoba.

tylko tyle zostaje że coś może się nie podobać...

Opublikowano
31 minut temu, marcin19071980 napisał:

Po roku bendę mógł się do ciebie przeprowadzić.Tak się już nie da te czasy minęły bezpowrotnie.Ja miałem krowy świnie orałem 30stkom ziemniaki w kopcu trzymałem.Czy dziś bym do tego wrócił?Za cholere.

A ja bym się w życiu nie zamienił na takie życie jak masz Ty albo Sławuś. Nigdy. Ale na szczęście takim kimś już nie będę.

Opublikowano
8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A ja bym się w życiu nie zamienił na takie życie jak masz Ty albo Sławuś. Nigdy. Ale na szczęście takim kimś już nie będę.

No bo ty żyjesz jak ci wygodnie a oni dali się wtrybić w jakieś ramy schematy zwane normami społecznymi i wmawiają sobie że tak ma być. Rozumiesz obca kobieta którą nic nie robi tylko ma wymagania, wiecznie głodne bachory, czasem kochanka na boku itd itp

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Boście się zatracili we własnym pędzie. 

jak byś miał dzieci i rodzinę innaczej byś śpiewał....

Chłoporobotnik napisał:

31 minut temu, marcin19071980 napisał:

Po roku bendę mógł się do ciebie przeprowadzić.Tak się już nie da te czasy minęły bezpowrotnie.Ja miałem krowy świnie orałem 30stkom ziemniaki w kopcu trzymałem.Czy dziś bym do tego wrócił?Za cholere.

i vice versa...

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Mr_Rolas napisał:

No bo ty żyjesz jak ci wygodnie a oni dali się wtrybić w jakieś ramy schematy zwane normami społecznymi i wmawiają sobie że tak ma być. Rozumiesz obca kobieta którą nic nie robi tylko ma wymagania, wiecznie głodne bachory, czasem kochanka na boku itd itp

Z pierwszym zdaniem się zgadzam. W drugim przekloryzowałeś...

8 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Witajcie

Nadzieja umiera ostatnia

Wróciła🤔...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
JestemZeWsi napisał:

Po co pokazujecie jak jedziecie albo piwo w garści

kto co 🤔🤣

Mr_Rolas napisał:

8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

nie pij tyle....

Opublikowano
6 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Witajcie

Nadzieja umiera ostatnia

Aż tak źle z tobą?

Opublikowano
6 minut temu, slawek74 napisał:

No, jeszcze czego, robić dla kogoś. A potem by w tyłek kopnęli i by zostało tyle ile i bez tego a nawet mniej. Wieczne stęki, jak u matki - zrobić to trzeba, tamto trzeba, tego nie ma, tamtego nie ma, no i po cholerę to komu?

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

Wam się wydaje, że jesteście panami swego losu, a właściwie to biologia molekularna wami steruje Rozumiesz? DNA RNA białka i dlatego Piotruś ma u mnie szacunek bo potrafił okiełzać dzikie prawa natury

Opublikowano
11 minut temu, Qwazi napisał:

Wróciła🤔...

...po resztę rzeczy. 🤭

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

6 minut temu, slawek74 napisał:

No, jeszcze czego, robić dla kogoś. A potem by w tyłek kopnęli i by zostało tyle ile i bez tego a nawet mniej. Wieczne stęki, jak u matki - zrobić to trzeba, tamto trzeba, tego nie ma, tamtego nie ma, no i po cholerę to komu?

egoista...

Mr_Rolas napisał:

7 minut temu, Qwazi napisał:

Wam się wydaje, że jesteście panami swego losu, a właściwie to biologia molekularna wami steruje Rozumiesz? DNA RNA białka i dlatego Piotruś ma u mnie szacunek bo potrafił okiełzać dzikie prawa natury

ta potrafi 🤣🤣🤣🤣🤦‍♂️

młody a już alkocholik...

Opublikowano
9 minut temu, Mr_Rolas napisał:

I fajzery 

Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Co?! Kolejny zdjęcie pindola wysłał?!

Tam zaraz... Pewnie znowu jakąś zardzewianą wiertarkę

Opublikowano
29 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Witajcie

Nadzieja umiera ostatnia

Przestań pierdzielić, weź się w garść i tyle. Z tego co widziałem brzydki nie jesteś ( Nie jestem pedałem jakby co), znajdziesz se jakieś ruchadło. Z czasem może przyjdzie uczucie 🤣.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, slawek74 napisał:

od tego to patologia gorsza....

Najważniejsze to zdać sobie sprawę z problemów z jakimi się borykamy. Jeszcze może ludzie z Ciebie będą. Nie tylko się śmiać 

Edytowane przez gregor1284
  • Like 1
Opublikowano
50 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

ale może na bardziej dziki region może być się chciał zamienić. ;) U was to niedługo blokowiska wyrosną :D Boisko Ci pod oknem postawią, i dzieciaki będą cały dzień hałas robić 😜  

Opublikowano
15 minut temu, Mr_Rolas napisał:

Aleś tera poszedł🙆...a gdzie tu miejsce na moją...filozofię🤔...jak to Marcin określił...

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Przestań pierdzielić, weź się w garść i tyle. Z tego co widziałem brzydki nie jesteś ( Nie jestem pedałem jakby co), znajdziesz se jakieś ruchadło. Z czasem może przyjdzie uczucie 🤣.

Nie ten typ człowieka 🤷

Opublikowano
5 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Jak się wpierd..ą 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v