Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

Motór dobry jest na to ...😄

albo kochanka

Opublikowano
soltys48 napisał:

12 minut temu, szymon09875 napisał:

Jakaś menda hektar łąki mi skosila... i zebrała to jest najgorsze, w sołtysowej wiosce 😲 chyba że wlasciel nowego dzierżawcę znalazł a zapomniał mnie poinformować 🤔

Mów która

Codziennie jeżdżę to na pewno widziałem 

TY ostatnio woziłem jakieś bele 😆😆😆😆😆🤫🤭

• Haha 3
Opublikowano
Przed chwilą, MonteChristo napisał:

Nie wiem ja młody to ci nie powiem

Zbyszek mowi że motor dobry 

Ale mnie do niego nie ciągnie 

Motoru znaczy

No i dalej nie wiem 

1 minutę temu, MonteChristo napisał:

albo kochanka

To żonę trzeba mieć 

No i wraz nie wiem

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

Też bym zjadł byle tam drobiu nie było 

W zeszłym roku jak zrobili kołowe prażone to jeść się tego nie dało - cebuli nawalili i tłustego boczku i zamiast najeść się jak król to na pół głodniaka do domu.

Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Czyjaś żonę 🤔-ta drogą to może nie idź

No kochanka w jego wieku to żona 😂

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

W zeszłym roku jak zrobili kołowe prażone to jeść się tego nie dało - cebuli nawalili i tłustego boczku i zamiast najeść się jak król to na pół głodniaka do domu.

Gulasz z takiego kociołka to mi się marzy

No mi może tamto by pasowało,mimo że nie widać to lubię takie tłuste zjeść 

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

A czego nie 

Jak ma maseya to ja 🥰😍

Materialista 🤦😉

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Gulasz z takiego kociołka to mi się marzy

No mi może tamto by pasowało,mimo że nie widać to lubię takie tłuste zjeść 

Ja gulasz w zasadzie tylko na wykopki - z indyka.

W tym roku prezes do głowy poszedł - 25kg ziemniaków daję, cebula jedna, góra dwie i mniej tych kiełbas, żeby tego nie zostało potem nie wiadomo ile.

Opublikowano
5 minut temu, Baks00 napisał:
6 minut temu, Karol6130 napisał:

A czego nie 

Jak ma maseya to ja 🥰😍

Materialista 🤦😉

Lepszy od Marcina...tamten to się chociaż zakochał w...kobiecie🤷

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja gulasz w zasadzie tylko na wykopki - z indyka.

W tym roku prezes do głowy poszedł - 25kg ziemniaków daję, cebula jedna, góra dwie i mniej tych kiełbas, żeby tego nie zostało potem nie wiadomo ile.

Cebula musi być 💪

Opublikowano

Wróciłem z zebrania sołeckiego. O dziwo nikt nie reflektował dłuższego posiedzenia przy alkoholu. Wróciłem po godzinie do domu. Z młodych było nas tylko dwóch a tylko 10 nas było...widać jak reszta wsi chce się udzielać. Ja to się dowiedziałem o zebraniu wracając z obrządku jak znajomy jechał na zebranie już. Ale decyzje podjęte i to się liczy. No i symbolicznie po perełce wypite z tym najmłodszym. A teraz...coś słodkiego

IMG20231001195307.jpg

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Fuj, jak tylko widzę jak to gdzieś pływa albo jest to od razu mi ochota na jedzenie przechodzi... Nie uprawiam tej rośliny do siebie i nie stosuję jej.

Z Taka swiezyzną w szybkowarze 🥰

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, wojtal24 napisał:

i co było przyczyną że zmieniła zdanie?

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Jeśli zlekceważyłeś lub zignorowałeś to nie jest wyłącznie Twoja wina...to ostatnie zdanie w tej kwestii ode mnie...żebyś się zaraz sam nie ukrzyżował...

Chłopaki w skrócie pod koniec lipca po ostatnim fochu pogadaliśmy szczerze,było wszystko oki i ustaliliśmy co robimy dalej , będzie chwila to na priv wytłumaczę wam . A tu nagle odwaliła 😐

42 minuty temu, mf362 napisał:

Może czuła się niedoceniana. Po czasie człowiek żałuję swoich decyzji.  

Są szanse że wrócicie do siebie czy to zamknięte rozdziały definitywnie? 

Może , co do rozdziału no ja jej nie przekreśliłem jeszcze , a z kobietami nigdy nie wiadomo ,🤷 pary często się schodzą po czasie

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tem smalec mi się nie widzi 

Ja nie daję bo nie jem u siebie niczego ze świni. Nawet kaszanki już.

7 minut temu, Qwazi napisał:

Piotrze napisz mi coś na temat nalewki propolisowej, bo ja zielony w tej kwestii. Robi się taką? Jeśli tak to jaka powinna być żeby była dobra?

No co tu pisać, zbierasz propolis, zalewasz spirytem, trzy tygodnie się musi odstać i mieszać codziennie trzeba. Potem cedzisz i przechowujesz, najlepiej w ciemnym miejscu i ciemnej butelce. Dawkowanie to od upodobań zależy.

Edytowane przez Chłoporobotnik
  • Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Chłopaki w skrócie pod koniec lipca po ostatnim fochu pogadaliśmy szczerze,było wszystko oki i ustaliliśmy co robimy dalej , będzie chwila to na priv wytłumaczę wam . A tu nagle odwaliła 😐

Może , co do rozdziału no ja jej nie przekreśliłem jeszcze , a z kobietami nigdy nie wiadomo ,🤷 pary często się schodzą po czasie

Ta moja była wyszła mąż to najbardziej szkoda mi tego chłopa nie wie chyba na co się pisze ... a może łatwiej mi jak tak sobie wmawiam . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v