Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

Motór dobry jest na to ...😄

albo kochanka

Opublikowano
soltys48 napisał:

12 minut temu, szymon09875 napisał:

Jakaś menda hektar łąki mi skosila... i zebrała to jest najgorsze, w sołtysowej wiosce 😲 chyba że wlasciel nowego dzierżawcę znalazł a zapomniał mnie poinformować 🤔

Mów która

Codziennie jeżdżę to na pewno widziałem 

TY ostatnio woziłem jakieś bele 😆😆😆😆😆🤫🤭

• Haha 3
Opublikowano
Przed chwilą, MonteChristo napisał:

Nie wiem ja młody to ci nie powiem

Zbyszek mowi że motor dobry 

Ale mnie do niego nie ciągnie 

Motoru znaczy

No i dalej nie wiem 

1 minutę temu, MonteChristo napisał:

albo kochanka

To żonę trzeba mieć 

No i wraz nie wiem

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

Też bym zjadł byle tam drobiu nie było 

W zeszłym roku jak zrobili kołowe prażone to jeść się tego nie dało - cebuli nawalili i tłustego boczku i zamiast najeść się jak król to na pół głodniaka do domu.

Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Czyjaś żonę 🤔-ta drogą to może nie idź

No kochanka w jego wieku to żona 😂

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

W zeszłym roku jak zrobili kołowe prażone to jeść się tego nie dało - cebuli nawalili i tłustego boczku i zamiast najeść się jak król to na pół głodniaka do domu.

Gulasz z takiego kociołka to mi się marzy

No mi może tamto by pasowało,mimo że nie widać to lubię takie tłuste zjeść 

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

A czego nie 

Jak ma maseya to ja 🥰😍

Materialista 🤦😉

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Gulasz z takiego kociołka to mi się marzy

No mi może tamto by pasowało,mimo że nie widać to lubię takie tłuste zjeść 

Ja gulasz w zasadzie tylko na wykopki - z indyka.

W tym roku prezes do głowy poszedł - 25kg ziemniaków daję, cebula jedna, góra dwie i mniej tych kiełbas, żeby tego nie zostało potem nie wiadomo ile.

Opublikowano
5 minut temu, Baks00 napisał:
6 minut temu, Karol6130 napisał:

A czego nie 

Jak ma maseya to ja 🥰😍

Materialista 🤦😉

Lepszy od Marcina...tamten to się chociaż zakochał w...kobiecie🤷

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja gulasz w zasadzie tylko na wykopki - z indyka.

W tym roku prezes do głowy poszedł - 25kg ziemniaków daję, cebula jedna, góra dwie i mniej tych kiełbas, żeby tego nie zostało potem nie wiadomo ile.

Cebula musi być 💪

Opublikowano

Wróciłem z zebrania sołeckiego. O dziwo nikt nie reflektował dłuższego posiedzenia przy alkoholu. Wróciłem po godzinie do domu. Z młodych było nas tylko dwóch a tylko 10 nas było...widać jak reszta wsi chce się udzielać. Ja to się dowiedziałem o zebraniu wracając z obrządku jak znajomy jechał na zebranie już. Ale decyzje podjęte i to się liczy. No i symbolicznie po perełce wypite z tym najmłodszym. A teraz...coś słodkiego

IMG20231001195307.jpg

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Fuj, jak tylko widzę jak to gdzieś pływa albo jest to od razu mi ochota na jedzenie przechodzi... Nie uprawiam tej rośliny do siebie i nie stosuję jej.

Z Taka swiezyzną w szybkowarze 🥰

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, wojtal24 napisał:

i co było przyczyną że zmieniła zdanie?

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Jeśli zlekceważyłeś lub zignorowałeś to nie jest wyłącznie Twoja wina...to ostatnie zdanie w tej kwestii ode mnie...żebyś się zaraz sam nie ukrzyżował...

Chłopaki w skrócie pod koniec lipca po ostatnim fochu pogadaliśmy szczerze,było wszystko oki i ustaliliśmy co robimy dalej , będzie chwila to na priv wytłumaczę wam . A tu nagle odwaliła 😐

42 minuty temu, mf362 napisał:

Może czuła się niedoceniana. Po czasie człowiek żałuję swoich decyzji.  

Są szanse że wrócicie do siebie czy to zamknięte rozdziały definitywnie? 

Może , co do rozdziału no ja jej nie przekreśliłem jeszcze , a z kobietami nigdy nie wiadomo ,🤷 pary często się schodzą po czasie

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tem smalec mi się nie widzi 

Ja nie daję bo nie jem u siebie niczego ze świni. Nawet kaszanki już.

7 minut temu, Qwazi napisał:

Piotrze napisz mi coś na temat nalewki propolisowej, bo ja zielony w tej kwestii. Robi się taką? Jeśli tak to jaka powinna być żeby była dobra?

No co tu pisać, zbierasz propolis, zalewasz spirytem, trzy tygodnie się musi odstać i mieszać codziennie trzeba. Potem cedzisz i przechowujesz, najlepiej w ciemnym miejscu i ciemnej butelce. Dawkowanie to od upodobań zależy.

Edytowane przez Chłoporobotnik
  • Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Chłopaki w skrócie pod koniec lipca po ostatnim fochu pogadaliśmy szczerze,było wszystko oki i ustaliliśmy co robimy dalej , będzie chwila to na priv wytłumaczę wam . A tu nagle odwaliła 😐

Może , co do rozdziału no ja jej nie przekreśliłem jeszcze , a z kobietami nigdy nie wiadomo ,🤷 pary często się schodzą po czasie

Ta moja była wyszła mąż to najbardziej szkoda mi tego chłopa nie wie chyba na co się pisze ... a może łatwiej mi jak tak sobie wmawiam . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v