Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Peło to jednak squrłesyny dla rolnika

Rząd przyjął dodatkowe pieniądze dla rolników ale peło musiało zrobić debatę czy dać

Screenshot_20230923_091953_com.opera.browser.jpg

Polityka to inny temat. Tam wstawiaj 

Opublikowano (edytowane)

Tu się nie politykuje... Pan Pioter przez to wolne wziął....a bez niego jak bez ręki af...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano

I postrzeganie Ciebie przez innych, w tej Twojej...pazerności...

Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

Idzta politykować do polityki

Nie nie o polityce, tylko o Ryśkowym...charakterku🤷...

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Nie nie o polityce, tylko o Ryśkowym...charakterku🤷...

To nic nie da... co najwyżej Cię znienawidzi jak mnie...

To jedyny sprawiedliwy i mądry tego świata.

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

To dobrze

Bo już o tym bezbabiu nie dało się czytać

A ja tam lubię z nim pogadać. A że ma własne spojrzenie na różne sprawy.... warto znać podejście innych 

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

To nic nie da... co najwyżej Cię znienawidzi jak mnie...

To jedyny sprawiedliwy i mądry tego świata.

Trudno...słodził mu nie będę, że jest jakiś super...bo nie jest...a zwykłem pisać, co myślę🤷...

Opublikowano

i wlsanie przestalo padac..tylko kropi delikatnie

16 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ja tanie wchodzem

Bo tam prezesa gnembiom

tam jest paru ludzi ktorzy takim jak ty oczy otwieraja..gdzie masz okazzje poczytac o swiecie o ktorym nie masz zielonego pojecia ??

50 lat masz a jestes jak dziecko..

14 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Tu się nie politykuje... Pan Pioter przez to wolne wziął....a bez niego jak bez ręki af...

pogoda rolnicza i nie tylko.......chyba tak temat sie nazywa ???

jak ciekawi cie pogoda  w zachodniej malopolsce to ja tez ja opisuje ..

4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

A ja tam lubię z nim pogadać. A że ma własne spojrzenie na różne sprawy.... warto znać podejście innych 

temu wlasnie tu pisze-zebyscie wiedziele co mysla o was inni a boja sie glosno powiedziec..

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

temu wlasnie tu pisze-zebyscie wiedziele co mysla o was inni a boja sie glosno powiedziec..

Problem w tym, że Ty piszesz swoje własne spojrzenie, w dodatku chore... szczycisz się poczynaniami innych... samemu nie reprezentując kompletnie nic .. i to najczęściej prezentujesz z pozycji dna.

Opublikowano
3 godziny temu, Łolek napisał:

Witajcie Pany i Panie 

14* lekko mży idealnie na świeżo okrytą pryzme 

16954442152848286667487357953421.jpg

Za dużo tej ziemi później to odwalać to całymi dniami z tym robota. 😬😟

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

Jacuś proszę Cię...

Weź prześwietl mój mózg i napisz, co myślę np o @Belarus820...

Możesz sobie co najwyżej domniemywać, ale czy zgodnie z prawdą...

Opublikowano

@soltys48 wysłodki bierzesz ? Po ile auto teraz ?

11 minut temu, jacus napisał:

No Ty to jesteś inny, tu się z Toba zgodzę. Cieszę się, że masz te świadomość 👌

• Haha 3
Opublikowano
Qwazi napisał:

4 minuty temu, PRIMO napisał:

Ooo to z pod stołu możesz wyjść. 🤭

Ty wiesz, jak to...fajnie🤭

tylko możemy się domyślać co Ty tam pod tym stołem robisz tej swojej żonie 🤭🤫

bratrolnika napisał:

1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Do czego służy?

Przyklejasz na szynkę do kasku, i powinna przestać parować od środka 

a ja prosty chłop że wsi myślałem że to nalepka typu "patrz w lusterka motocykle mogą być wszedzie"😆😆😆

Opublikowano
5 minut temu, wojtal24 napisał:

tylko możemy się domyślać co Ty tam pod tym stołem robisz tej swojej żonie 🤭🤫

🤫...jak ja jej🤔🙆...toć ona mnie tam zagania... ciągle🤭...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v