Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

To mogło dać odwrotny skutek...

@6465, w sumie to w zeszła niedzielę byłem w okolicach Ryśka jak z Włodawy wracałem.. no z 10 km i ju...

Pewnie i daj go nie było w domu tylko u teściowej bigos wyżerał.

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Popier96 napisał:

Kurła, ale pogoda prima sort. Aż by się orać jechało kurka. No ale nic, kawa wypita, browarki się chłodzą- weekend 😇.

Od 6 do 10 kapusty pryskałem.Spokoj cisza 0 wiatru.Po południu na dni ziemniaka 

Opublikowano

Jes jes Piotruś ale mie popuściyło bo przez  momynt mi pokazało że strona nie istnieje ik pomyślał że wielko polityka go zabiła kruca noga i moik ostrewek jus nie kupi

Opublikowano
Przed chwilą, Ikarus napisał:

moik ostrewek jus nie kupi

....i tak nie kupi...

Opublikowano

No dziś nie wykręcę bo trochę jazdy jest. A może do wymiany na zimówki dotrwa

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Aaa, to jakiś motor ja słyszał.

1802.jpg

Ale se zafundowałem sprzęt do furgusona...

16949425926936245141267101141770.jpg

7 minut temu, Ikarus napisał:

A Wy gazdo nie kcecie? 

Pisałem że kce... przywieź mi że cztery.

Opublikowano

No są. Mieszkam na pięknym odludzi. Ale ktoś parę lat temu wytyczył koło mnie jakąś Europejską trasę motocyklową.

Ile tego zwłaszcza w weekendy jeździ. Rejestracje z całej Polski, europejskie też. Jak wjadą w polne drogi to świata nie widać

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Pana Słonik 😁

Kurna to co mam coś się zacina... i tak se pomyślałem że pora na zmianę... przeglądałem olx i było niedaleko... to na motór i je...jak szaleć to szaleć ..

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacek1296 napisał:

Ta, nie wpuszczą, a cały czas jedzie.

Tusk "chciał" sprzedać lotos, nie sprzedał. Obecni nie chcieli, a sprzedali.

Tusk"chciał" sprzedać lasy a nie sprzedał. Obecni nie chcieli, a tną i sprzedają.

Tusk "chciał" wpuścić imigrantów, a nie wpuścił. Obecni, nie chcieli, a wpuszczają i biorą za to kasę.

I kto tu jest d...?

To do wszystkich wyznawców pisu.

1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

Tylko telewizor włączyłem i już Lampeduza.Pier.....sie z nimi Ja bym w tydzień problem rozwiązał.No ale przecież humanitaryzm obowiązuje i litość nad uchodźcami 

1 godzinę temu, jacus napisał:

rolnik-udaru slonecznego dostales ??

Przez takie pisanie jak wyżej nie wchodzę częściej niż raz dziennie a coś czuję, że nie będę wchodził wcale. Nie po to nic nie czytam i nie oglądam żadnych wiadomości żeby tutaj się czegoś dowiadywać o bieżącej sytuacji albo czytać polityczno - zdrowotno - epidemiologiczne dywagacje.

Edytowane przez Chłoporobotnik
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Ikarus napisał:

Jes jes Piotruś ale mie popuściyło bo przez  momynt mi pokazało że strona nie istnieje ik pomyślał że wielko polityka go zabiła kruca noga i moik ostrewek jus nie kupi

Co tam łorawiaczek znowu multikonta się rodzą 🤔

Screenshot_20230917-112629.png

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
1 minutę temu, Ikarus napisał:

Piotrusiu ale rolnictwo i wielgo polityka to naczynia połączone kruca noga

Ale ja nie jestem rolnikiem ani w rozumieniu przepisów ani się nim nawet nie czuję panie łorawiok/lemik/lem/winnetou czy jak tam się jeszcze nazywałeś.

Opublikowano
14 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Przez takie pisanie jak wyżej nie wchodzę częściej niż raz dziennie a coś czuję, że nie będę wchodził wcale. Nie po to nic nie czytam i nie oglądam żadnych wiadomości żeby tutaj się czegoś dowiadywać o bieżącej sytuacji albo czytać polityczno - zdrowotno - epidemiologiczne dywagacje.

Ja też hyba nie będę tu whodził bo nie oglądam żadnych wiadomości a tu za dóżo o polityce. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v