Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś i mi przysłali kasy... tylko nie wiem czy to do zboża, czy do nawozu... same kody... temu nie wiem co...

Przed chwilą, radekz200 napisał:

to ty taki stary jak @Pafnucy12?

Dobrze że mniej łysy niż ty...

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Kurwancka, jak to jest, u każdego "się robi się" , a u mnie to choćby na huju stawał, jak sam nie zrobię to nic do przodu samo iść nie chce 

Witam w klubie 

Opublikowano
12 minut temu, PRIMO napisał:

Kutfa!🙆‍♂️ właśnie dotarło do mnie że już 21 lat po ślubie mija dzisiaj. 😱

Jak to zleciało. 🤷‍♂️

Oooo to gratulacje, i dla Anny wyrazy uznania że tyle z tobą wytrzymała 😉

Opublikowano
6 godzin temu, gregor1284 napisał:

Sznurek i się wieszać 

Zrób jak ja - mnie to jedynie stalowa linka utrzyma i to mnie jeszcze powstrzymuje...

Pierwsze 250kg pojechało, elegancko. Pod koniec przyszłego tygodnia marchewka, buraczki i kapustę ściąć. Buraki pastewne na końcu, nawet liści się nie będzie zwozić bo wszystko jakieś uschnięte. Kurła, jeszcze ze 3 lata temu tego nie było.

Opublikowano
12 minut temu, PRIMO napisał:

Kutfa!🙆‍♂️ właśnie dotarło do mnie że już 21 lat po ślubie mija dzisiaj. 😱

Jak to zleciało. 🤷‍♂️

Przemysław gratulacje dla Ciebie i Ani, żeśta z sobą tyle wytrwali...i najlepszego na kolejne długie lata💯🥂🍾...

7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Dobrze że mniej łysy niż ty...

Oooo...to jo tyż mniej...od Radzia...łysy...w takim razie🤗😉...

Opublikowano
9 minut temu, bratrolnika napisał:

Kurwancka, jak to jest, u każdego "się robi się" , a u mnie to choćby na huju stawał, jak sam nie zrobię to nic do przodu samo iść nie chce 

image.png.ea378b48c133c7b1ca38c50e6241328f.png

Opublikowano
23 minuty temu, bratrolnika napisał:

@Agrest mecz oglądasz???

Od tej chwili, bo jęczmień siałem.

23:18

Opublikowano
48 minut temu, marcin19071980 napisał:

Nawet przez myśl mi nie przyszło kogoś powstrzymywać.Widzieliscie ile gości jedzie do Europy.Na Lampeduzie oblężenie.I covid znowu atakuje.Kur.....komedia.

Wczas się uwineli, kolejna pandemia w 24 miała być 

• Sad 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nawet wyszła wam fajna nazwa partii w skrócie KiS 

😜

Tyyyy dobre 😆😂

1 godzinę temu, jacus napisał:

nie jestes na czasie- juz dawno ten kraowski portal zamkneli

sprzedaz do zabki- niedawno widzialem tam zupelnie podobne🤣

urodziles sie dzisiaj 🤣..to naoczny przyklad ze moje podejrzenia co do twoich zdolnosci umyslowych sa prawidlowe 🤣..

ile razy juz pisano o tym przekrecie a jeszcze zdarza sie ktos kto w to wierzy ..

Prędzej by ciebie w uja zrobili niż mnie 😆

Opublikowano
24 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Zrób jak ja - mnie to jedynie stalowa linka utrzyma i to mnie jeszcze powstrzymuje...

Pierwsze 250kg pojechało, elegancko. Pod koniec przyszłego tygodnia marchewka, buraczki i kapustę ściąć. Buraki pastewne na końcu, nawet liści się nie będzie zwozić bo wszystko jakieś uschnięte. Kurła, jeszcze ze 3 lata temu tego nie było.

O chlopie jakie dziś miał buraki na rynku. Jak orzechy 

Opublikowano

A no tak... bo już usługi robiłeś..tak z rozpędu zapytałem..

Opublikowano
15 minut temu, Belaruss820 napisał:

Właśnie wróciłem z pola. Jeszcze znajomy obok robił to na chwilę na pogadankę stanęliśmy. Niby światła są ale tak kurzy że nic nie widać i tak.

Jak cena dyni? Mój mąż co rozrzutnik obornika szyby latał przecierać bo nic nie widać od kurzu 

Się robilo i się zrobilo

IMG_20230914_193538.jpg

• Like 4
Opublikowano

Nic się nie stało, Słoweńcy nic się nie stało...

Jaka miła odmiana móc zmienić słowa i zaśpiewać😁😁😁

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze ktoś to ogląda? Szok...

Czy to nie w nogę?

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano

Mamy to 🇵🇱 😊.  Piłkę nożną to wypieprzyć z Polski!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v