Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał:
19 minut temu, soltys48 napisał:

Zajedź do mnie,wespre Cię solidnym wpierdolem na opamiętanie 

Kuźwa Przemek uprzedziłeś mnie ale co tam najwyżej poprawkę ode mnie dostanie dla utrwalenia.🤣

Pewno by nie zaszkodziło, ale jest też zagrożenie, że moglibyśta zrobić z niego, tym sposobem, w jego świadomości...męczennika🤦...a tego całe AF mogłoby nie zdzierżyć😱...

2 minuty temu, wojtal24 napisał:

może zrobimy mu na forum zrzutkę na jakąś kobietę z agencji podupczy od razu inny chłop bedzie

No to...dychę mom🤭...

Opublikowano
7 minut temu, marcin19071980 napisał:

85A zdobyczny A dwa tygodnie opuszcza ten kraj mleka i miodu.

Już sprzedana i przygoda z czerwonym na ten moment zakończona ale może mi jeszcze co odbije.Narazie,lecę ścinać bazie.

Wydajność  jaka? bo u mnie  niby grube ale  sztuk brakuje 

Opublikowano
54 minuty temu, radekz200 napisał:

jak sucho? wczoraj spadło zaledwie 2 mm

Talerzowką Jacusia by poszło 😆

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nic mnie nie wspieracie ...

W marudzeniu?

Ja mogę.

O jeju, jeju, jeju....jak mi Cię żal....🤣

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
23 minuty temu, soltys48 napisał:

Zajedź do mnie,wespre Cię solidnym wpierdolem na opamiętanie 

23 minuty temu, Qwazi napisał:

Jak to nie😡...pokazujemy Ci pewne proste mechanizmy...to mamy urządzić forumową żałobę i wspólne płakanie🤦... jesteś facet, to chwyć się za jaja i zachowuj jak facet🤷...

A ja dalej sądzę, że gramy w kolegi "grę" i brzuch ze śmiechu boli... ale...

Napadało całe 1,5mm😑

• Like 5
Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Pewno by nie zaszkodziło, ale jest też zagrożenie, że moglibyśta zrobić z niego, tym sposobem, w jego świadomości...męczennika🤦...a tego całe AF mogłoby nie zdzierżyć😱...

No to...dychę mom🤭...

Ta dycha to dla @Agrestmiała być 

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Ta dycha to dla @Agrestmiała być 

Może mieć takie dwie...

On krowy ma ...

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Nie meldowałeś, że jedziesz...bym się wcześniej wybrał...

Dzień dobry towarzystwu...17°, pochmurane, wieczorem trochę popadało, tak ze dwie godziny równego deszczu... czuć dym...

Co ty stary komuch? Że używasz zwrotu  towarzysz. 

Co to  się  paliło? 

Opublikowano
16 minut temu, Qwazi napisał:

Znaczy zajumali🤔...

9 minut temu, Łolek napisał:

Ło tam ważne że nom jest a wom to nie ważne 😉

Tam chyba na pasek jest wałek 

Na taśmy ale to nie to

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Rozejrzyj się, może gdzieś na miedzy leży, ktoś znalazł i położył 

Przełącznik 540-1000 wyskoczył na luz bo się śruba obrobiła i nie szło odkręcić i działał tylko 1000

Opublikowano
54 minuty temu, Łolek napisał:

Powiedz no lepiej kiedy do centrum zajedziesz 

Plan był i aby Ci d*pę zawróciłem....ale nie wyklucza to podróży do was

Resztę wytłumaczę przy okazji pogawędki 

Opublikowano
19 minut temu, wojtal24 napisał:

może zrobimy mu na forum zrzutkę na jakąś kobietę z agencji podupczy od razu inny chłop bedzie

To pierwszy  dawaj  składkę.  Tylko nie  dychę  jak tu któryś  pisał. Teraz jest  duża inflacja i  2dych warte tyle co dycha

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

A tam...opera mydlana...wystarczy uderzyć pięścią w stół...baby (sorry za to określenie, ale najlepiej pasuje) po kątach rozstawić, wyznaczyć co do której należy i wyjść...potem swoje słowa egzekwować i tyle...wilkiem kilka dni na siebie popatrzą, a potem przywykną...mają za dużo do powiedzenia i należy im to ograniczyć...a potem se można pod stół, tudzież pod spódnicę, wrócić 😉🤭

Pod stołem to zmiennik siedzi 😉

• Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Talerzowką Jacusia by poszło 😆

gdybym ciebie dolozyl do ociaznikow na ramie to pewnie i 20 cm by poszla w ziemie 🤣

7 minut temu, malaczarna napisał:

Któryś mu pokaże co i jak? Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać.

kurna najlepiej zebys ty to zrobila- chyba nikt nie ma co do tego watpliwos🤣ci 

Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

jak tu zaorać pole po kukurydzy i zasiac jęczmień i pszenzyto?

Normalnie doprawisz talerzówką 

1 godzinę temu, radekz200 napisał:

jak sucho? wczoraj spadło zaledwie 2 mm

Ten 1 mm to mój 

Oddaj 

Opublikowano
13 minut temu, superfarmer02 napisał:

Na taśmy ale to nie to

Przełącznik 540-1000 wyskoczył na luz bo się śruba obrobiła i nie szło odkręcić i działał tylko 1000

Weź no zaczep rotacyjną i dawaj ją na 1000obr, ciekawe czy talerz by do mnie doleciał 

Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał:

gdybym ciebie dolozyl do ociaznikow na ramie to pewnie i 20 cm by poszla w ziemie 🤣

Jaaasne...

Umisz tak?

IMG_20230914_102307.jpg

Opublikowano
50 minut temu, Łolek napisał:

Jak byś miał z nią trójkę małych dzieci i milion kredytu i by cię z tym wszystkim zostawiła a teraz ty potrzebujesz kopa vw doope i naprzód 

Jak dzieci zostaną to nie jest źle 

Gorzej jak kredyt 

30 minut temu, malaczarna napisał:

Któryś mu pokaże co i jak? Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać.

A dołożyła byś się? 

• Like 1
Opublikowano
41 minut temu, PAN88 napisał:

Wydajność  jaka? bo u mnie  niby grube ale  sztuk brakuje 

85ar 34tony handlowego reszta poszła w koryto.

Opublikowano
22 minuty temu, jacus napisał:

kurna najlepiej zebys ty to zrobila- chyba nikt nie ma co do tego watpliwos🤣ci 

Właśnie głowa mnie rozbolala

• Haha 3
  • Confused 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v