Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Nie uwierzę bo nie widziałem nigdy takiego systemu w okolicy przy zwierzętach większych niż kurczak... No ale co kto uważa. Trzeba się zaklepać wnet o cyklopa i rozrzutnik... Początkiem października by może wywiózł...

Owszem. Lepiej by było po trochu...no ale by trzeba przerabiać wszystko.. ja bliżej rezygnacji niż remontów...

Póki siły wystarczy, to pozostanę przy tym systemie... a później się zrobi garaż z mojej obórki...

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

Owszem. Lepiej by było po trochu...no ale by trzeba przerabiać wszystko.. ja bliżej rezygnacji niż remontów...

Póki siły wystarczy, to pozostanę przy tym systemie... a później się zrobi garaż z mojej obórki...

U nas też wielu poprzerabiało na garaże. Ojciec kiedyś też chciał. Ale to za stare żeby to już przerabiać, kiedyś nowy dach planowałem ale to nie ma sensu, jeszcze dachówka nie leci.

Opublikowano
10 minut temu, wojtal24 napisał:

bardzo zly

Dlaczego, trzeba jakoś się odstresować od kobiety

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

U nas też wielu poprzerabiało na garaże. Ojciec kiedyś też chciał. Ale to za stare żeby to już przerabiać, kiedyś nowy dach planowałem ale to nie ma sensu, jeszcze dachówka nie leci.

No co kto potrzebuje...

Opublikowano
4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No zważ na to, że jutro też wieczór przyjdzie....i następne ....

Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Teraz by się w sumie przydał większy ten budynek ale to może być potrzebne dziś a jutro już nie...

Od kiedy myślisz o jutrze?

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

Od kiedy myślisz o jutrze?

W sensie takim, że budynku nie sprzedam. Dziś mogę chować, że się nie mieści a jutro nic i sensu nie ma nic rozbudowywać ani przerabiać poza przekładaniem palet wewnątrz - zwiększaniem/ zmniejszaniem ilość zagród.

Opublikowano
23 minuty temu, Qwazi napisał:

Gdzie tam zaraz...zmądrzałem...takie poważne...zarzuty😉🤭...

Boisz się po prostu żeby Cię nie wsadzili na wiosnę... Oj poczekaj Ty 

10 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Inna kobieta by Ci pomogła się odstresować

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

No zważ na to, że jutro też wieczór przyjdzie....i następne ....

Zbychu no tak trzeba , nerwy same nie ustąpią

Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Zbychu no tak trzeba , nerwy same nie ustąpią

... jakieś tam piwko nie zaszkodzi dziś, ale to nie lekarstwo ...

Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Inna kobieta by Ci pomogła się odstresować

Nie ma innej

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie ma innej

Znajdzie się...tylko się postaraj...

Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie ma innej

To niech nie będzie żadnej, się przejmujesz... Ja jedną kopnąłem, mnie kopnęła jedna i to nie jeden raz, od tamtej pory dla mnie nie ma żadnej. Nie istnieją. Jakbym się tym przejmował to bym pewnie głupiał jeszcze bardziej.

• Like 1
Opublikowano

Chłopaki zmienię temat , blacha T8 da zamówić na wymiar kawałki poniżej 0,5 m czy muszę samemu dociąć takie krótkie ?🤔

Opublikowano
13 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie ma innej

Ile To roboty coś do pyknięcia ogarnąć, nie będziesz chyba na ręcznym jeździł jak partyzant po kamerkach 

10 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

To niech nie będzie żadnej, się przejmujesz... Ja jedną kopnąłem, mnie kopnęła jedna i to nie jeden raz, od tamtej pory dla mnie nie ma żadnej. Nie istnieją. Jakbym się tym przejmował to bym pewnie głupiał jeszcze bardziej.

Pjoter jak kto zwyczajny dupcenia to mu tego brakuje 

• Like 2
Opublikowano
15 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Hołdymas Piotrze?

Opublikowano
1 godzinę temu, PAN88 napisał:

Pierwszą  Ankę  na 20kołch za 1500 zł kupiłem  A wiesz ile ma wagi😃 kopałem 6la5 nic nie dokładając. Stała później w  krzakach i w tamtym roku na  złom poszła  po 2zł/kg

Nic tylko się cieszyć 

Opublikowano
25 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Znajdzie się...tylko się postaraj...

Łatwo powiedzieć

23 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja też kopnąłem wcześniej inną

14 minut temu, gregor1284 napisał:

Ile To roboty coś do pyknięcia ogarnąć, nie będziesz chyba na ręcznym jeździł jak partyzant po kamerkach 

Pjoter jak kto zwyczajny dupcenia to mu tego brakuje 

Weź mi jaką załatw ,może być Ukrainka , byle urodziwa 😛

Opublikowano

Pioter, patrz. Kup sobie kucyka . Zobacz ile towaru ciągnie. A po drodze górka że rowerem podjechać ciężko.

20230911_173742.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v