Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

O co znów tu chodzi z Aktywnym? Chłopak inwestuje sprzęt kupuje a tu jakieś dramaty widzę się odgrywają.

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Przy wypasie lucerna się nie sprawdza

Dokładnie. Lucerna tylko pryzma lub bele. Nie ma lepszej paszy dla bydła pod warunkiem że skoszona i zebrana w odpowiednim terminie i czasie. 

Opublikowano (edytowane)

Oj proste, niech poczeka trochę ale i może kręcić na boku aby ona się nie dowiedziała.Tadz nie małżeństwo tylko kawaler panna.

Takie fochy mijaja lub nie, dlatego warto mieć coś w zanadrzu bo życie ucieka i lata.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, konteno napisał:

takie same dylematy ma jak z zakupami maszyn i inwestycjami 

Ja nie mam.Dzis grata zakupiłem i już lepszy humor mam.

Przed chwilą, Strongman napisał:

A kto niema dylematów z maszynami i inwestycjami.

Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

A kto niema dylematów z maszynami i inwestycjami.

A z kobietami?

Opublikowano

Z kobietami nie mam,ale weź wydaj 600netto na ciągnik jak by był za pól pieniędzy to bym kupił ale nie znaczy ze nie mam 600 netto zeby kupić teraz,tylko takie zdzierstwo ze trzeba na jakieś dofinansowanie brać bo tak to ja pier.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Strongman napisał:

Z kobietami nie mam,ale weź wydaj 600netto na ciągnik jak by był za pól pieniędzy to bym kupił ale nie znaczy ze nie mam 600 netto zeby kupić teraz,tylko takie zdzierstwo ze trzeba na jakieś dofinansowanie brać bo tak to ja pier.

Toć masz na dofinansowanie. Tylko z NFZ a nie ARiMR 🤭😜

Edytowane przez Agrest
Opublikowano

To ja takiego dylematu nie mam... 

Bo nie mam takiej kasy ..😄  

4 minuty temu, Strongman napisał:

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

To ja takiego dylematu nie mam... 

Bo nie mam takiej kasy ..😄  

A kobiet ile?

Opublikowano
2 minuty temu, konteno napisał:

niektórzy wolą dofinansowanie z PiSda 

To tylko przykrywka....:ph34r:

2 minuty temu, MonteChristo napisał:

A kobiet ile?

Obecnie jedną...

Opublikowano
14 minut temu, Strongman napisał:

kończą się przeinwestowane maszyny na gospodarstwa. 🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

ile realnie taki bolek wykopie na godzinę? czy tam przez dzień tak realnie

Podobno tyle co Anna, w sumie to nie wiem, Braciak kupił go jak ja już się wyprowadziłem 

1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

Darek do którego roku 1 generacja? Te nowsze to... takie zadziorne...

Czemu pytasz, myślisz nad zmianą?

Na nowszą to trzeba mieć większą kupkę pieniędzy 

1 gen. 2014-2019 chyba 

Póki co myślę, w tym roku na pewno nic, może w przyszłym 

51 minut temu, Belaruss820 napisał:

@Aktywnyrolnik7245 

Ale jeżeli Tobie na niej zależy to zaryzykuj i postaw wszystko na jedną kartę. Jedź do niej z bukietem róż, i obiecaj jej wielkie góry. 

I wtedy do końca życia będzie mu wypominać że obiecał a słowa nie dotrzymał, i całe życie trzymać pod pantoflem 

Opublikowano

Ogólnie ja widzę ze jest pokaz się dla sąsiada,ale kredyty w sumie tez nie są złe bo ktoś kupił za 300 kilka lat temu i ma teraz za połowę i już ile zapracował.w tej sytuacji wychodzi ze zanim byś nazbierał to wiencej podrozeje niz kredyt za kilka lat.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, bratrolnika napisał:

1 gen. 2014-2019 chyba 

To z 15 patrzyłem to ciekawie wygląda...nie potrafię linku wstawić ...starsze .... jakieś takie.. no to nie to...

Bo pokazują się i starsze o tym symbolu, czy tam modelu...

Edytowane przez Pafnucy12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v