Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
26 minut temu, Baks00 napisał:

Dozbieraj trochę peso i kup coś sensownego

Konkretnie rzuć jakimś modelem 

A Ty chyba masz 1012 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

To cyrk ma być czy wesele pierworodnego?! 

No gdzie. Staram się dbać o gości. Posłuchać Twojego głosu to połowa doznań wobec słuchania, z jednoczesnym patrzeniem na artystyczne wyrażanie się w tańcu🤭

Alem to ładnie napisał😎

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Czyzbyś zaczął myśleć 🤔

A na co mi , mało mam już problemów

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

No gdzie. Staram się dbać o gości. Posłuchać Twojego głosu to połowa doznań wobec słuchania, z jednoczesnym patrzeniem na artystyczne wyrażanie się w tańcu🤭

Alem to ładnie napisał😎

To i ja mogę potańcować 🤔 tylko żebyś potem mojego numeru żadnym babom nie dawał 🙄

Opublikowano
20 minut temu, stempos1980 napisał:

Tylko policzyć wszystkie przeróbki koszty innych rzeczy to wszystko trzeba rozważyć za i przeciw.

Zestaw turbo na 0.8 bar 2 tyś 

19 minut temu, szymon09875 napisał:

To z jakiegoś 2-2.5l 

Tylko pamiętaj że zwiększa się magistrala olejowa, silnik się będzie bardziej grzał, a chłodnica w siuntce zbyt wydajna to nie jest. 

A ty znowu kota d*pą do ogona przestawiasz 🤣

U mnie się właśnie dziad zagrzać nie może 60 stopni max 

17 minut temu, slawek74 napisał:

cos czuję że te Twoje modyfikacjie to jak zakupy u Marcina 🤭

Tzn.? Pokaż mi coś co planowałem a nie zrealizowałem

14 minut temu, Qwazi napisał:

Krzysiu, jak chcesz, to zrób sobie do mnie wycieczkę, przejdziemy się do mojego sąsiada i sobie zobaczysz siuntke z takim silnikiem,a do tego dostaniesz pełne informacje łącznie z kwotami. Chłopak sam robił ubiegłej zimy. I gwarantuje, że jest na co popatrzeć

Ma turbo w zwykłej siuntce? Jak to mu się sprawuje? Jest wykorzystane czy w sómie to tak dla ozdoby 

14 minut temu, szymon09875 napisał:

Ja to bym się na jego miejscu za jakimś MTZ 82 czy nawet 80 rozejrzał a to sprzedał

Coś tam patrzyłem. Za 20 trup 

6 minut temu, bratrolnika napisał:

o właśnie, @superfarmer02 na Goleńsku gość Zetora 7045 na części ma, wybadaj temat ile za silnik chce

Pewnie dużo... 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, superfarmer02 napisał:

Ma turbo w zwykłej siuntce? Jak to mu się sprawuje? Jest wykorzystane czy w sómie to tak dla ozdoby 

Pewnie dużo... 

Masz termostat ? 

Opublikowano

Kuźwa i leci z nieba to białe gie....

A by go.... rozpuściło...

Opublikowano
14 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Konkretnie rzuć jakimś modelem 

A Ty chyba masz 1012 🤔

No mam.

Masz trochę co orać, pomyśl coś z przodkiem.

Dla mnie wszystkie dobre jak się nie psują.Pewnie mnie tutaj zrównają ale mi np bardzo się podoba 9540-pewnie dlatego że kumpel ma laleczkę.-Tak wiem za tą cenę mogę mieć coś w komforcie.....

Opublikowano

Chodziło mi o silnik od 7211. Nie o turbo. Miałbyś kompleksowe koszty, do porównania. Poza tym ma jeszcze kilka ciekawych rzeczy zrobionych w tym ciagniku

• Like 1
Opublikowano
20 minut temu, Qwazi napisał:

Napsocić też

Ja solar wybilem na wysokosci 1 piętra. Kazdy sie zastanawia jak to mozliwe a jednak,kamien polecial do góry,jakby sie postarac to i na dachu tez by rozbić.

@Rolnik1973 jak masz miejsce na ziemi to stawiaj na ziemi,ja od pjludniowej strony na stodole mam bo na ziemi kolo domu ni mam warunkow a mialo byc na domie ale dach wschod zachod i tez kłopotliwe rozmieszczenie. Najwazniejsze aby uwazac przy koszeniu trawy aby kamieniem nie trafic w panel

Opublikowano
gregor1284 napisał:

4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Teraz może jaki chętny na tą panią z majątkiem się znajdzie

Szymona myślałem ozenic ald musi mi te 20 ha lasu zapewnić 

Piotra ożeń on w takich starszych gustuje...🤭

• Haha 1
Opublikowano
szymon09875 napisał:

Pewnie dużo... 

Masz termostat ? 

a na co ? by się gotowała 🤭😁

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Baks00 napisał:

No mam.

Masz trochę co orać, pomyśl coś z przodkiem.

Dla mnie wszystkie dobre jak się nie psują.Pewnie mnie tutaj zrównają ale mi np bardzo się podoba 9540-pewnie dlatego że kumpel ma laleczkę.-Tak wiem za tą cenę mogę mieć coś w komforcie.....

To nie mój przedział cenowy ,ja potrzebuję coś mocnego, pług, agregat , gruber itp. w moich osuszonych terenach przedni napęd nie jest konieczny 

A na dokładkę nie mam 

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, gregor1284 napisał:

Szymona myślałem ozenic ald musi mi te 20 ha lasu zapewnić 

A bardzo stara ta baba ? Jak tak to biere, lasu 14 ha ci odstąpię, 20 jak wcześnie się zawinie 

Edytowane przez szymon09875
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v