Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

No ale rzucisz to ugorem albo sprzedaż. Więc jesteś w tej połowie która nie zadba o ojcowiznę odpowiednio

Nie on pierwszy i nie ostatni. Jeszcze 8 nie ma a wy już zaczynata 🙄

Opublikowano
13 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Aby nie drugą 60 tke

Nie 60 to już mam dosyć , 912 albo 1012 

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Niech sobie pada,

No ale ja nie kce....

2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

60 to już mam dosyć , 912 albo 1012 

Świetne masz pomysły👍

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Świetne masz pomysły👍

Tak wiem 

1 minutę temu, DANDYS napisał:

No to jeszcze bardziej będziesz miał dość 😉

Niby dlaczego ?

Opublikowano

Tam z zimą. 

Co by tu na śniadanie se zrobić?

Mata jaki pomysł?🤔

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie on pierwszy i nie ostatni. Jeszcze 8 nie ma a wy już zaczynata 🙄

Skoro czuje się lepiej, bo w koło same bambry obszarniki itp, a on na ojcowiźnie i jest jak dziadek przykazał, a inny to by zaraz sprzedał, a tego nigdy nie wolno sprzedać to jak mam nie zaczynać, gdy piszę takie kocopoły :o

Jedni mają problem z zakupami Marcina, mnie irytuje hipokryzja Piotra i się temat kręci ;)

-2 ale bez wiatru

Przed chwilą, DANDYS napisał:

no jajka a co

Blee

1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Tam z zimą. 

Mata jaki pomysł?🤔

Cieluny mleko i mąke lnianą zjadły i zadowolone ;) może spróbuj?

Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Tam z zimą. 

Mata jaki pomysł?🤔

Ja zupe mleczną robie, znaczy płatki owsiane i suszone owoce 😋

To zapraszam

Opublikowano
6 minut temu, szymon09875 napisał:

Skoro czuje się lepiej, bo w koło same bambry obszarniki itp, a on na ojcowiźnie i jest jak dziadek przykazał, a inny to by zaraz sprzedał, a tego nigdy nie wolno sprzedać to jak mam nie zaczynać, gdy piszę takie kocopoły :o

Jedni mają problem z zakupami Marcina, mnie irytuje hipokryzja Piotra i się temat kręci ;)

-2 ale bez wiatru

Blee

Dej spokój. Każdy robi jak mu wygodnie 

3 minuty temu, DANDYS napisał:

też jajek nie jem , spoko ,

naczy wogole śniadań nie jem ,bo bym się porzygal

Ja z tym walczę, dziś zjadłem 

1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ja zupe mleczną robie, znaczy płatki owsiane i suszone owoce 😋

To zapraszam

Dla cielakou? Dziwisz się później że siły nie masz? 🤔

Opublikowano
35 minut temu, szymon09875 napisał:

Noo to ja mam takiego kolege. Chłopak młody, technikum rolnicze skończone, na wszystkie możliwe kursy jeździ, a sam sobie wniosku o suszowe nawet nie wypełnił 🤣 że o obszarowych nie wspomnę :o

ja ewentualnie tylko podpis składam. 

jedna pani, wszystkie ubezpieczenia i sprawy rolnicze. tanio, szybko i solidnie, a co najważniejsze  ,bezbłędnie. 

Opublikowano
32 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nic. Ja ziemi nigdy nie kupiłem i nie mam zamiaru kupić. Jestem w tych 50% co nie roztrwonili a przynajmniej na razie.

W życiu nie chodzii to żeby nie roztrwonić tylko żeby przyspożyc majątku 

22 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Tam z zimą. 

Mata jaki pomysł?🤔

Omleta 

Opublikowano
35 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nic. Ja ziemi nigdy nie kupiłem i nie mam zamiaru kupić. Jestem w tych 50% co nie roztrwonili a przynajmniej na razie.

Właśnie że niszczysz ojcowiznę 

33 minuty temu, gregor1284 napisał:

Odpuść 

Po śniadaniu 

Opublikowano
23 minuty temu, szymon09875 napisał:

-2 ale bez wiatru

Blee

No ma chłopina te swoje poglądy i specyficzne podejście tylko na stare lata to mu się odpłaci 

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

W życiu nie chodzii to żeby nie roztrwonić tylko żeby przyspożyc majątku 

Omleta 

Ano w zeszłym tygodniu takiego chowali. Stary kawaler 60 dojnych, ziemi nie wiem ile ale na te 20ha lasu miałbym chęć. Maszyny do wszystkiego "przeziębił się" w piątek szpital a w poniedzielek po chłopie. Siostra stara panna wszystko dziedziczy tak się kurła nadorabiał 

Opublikowano
1 minutę temu, superfarmer02 napisał:

Pany jakie turbo do 60? Żeby podnieść o te 10-15 km 

Najlepiej żadne.

Opublikowano

31 minut temu, szymon09875 napisał:

Blee

Jak blee, ja codziennie minimum 3 zjadam w każdej postaci by się nie znudziło, jaja to bomba witamminowa

Opublikowano
58 minut temu, gregor1284 napisał:
1 godzinę temu, Łolek napisał:

@gregor1284a jaką grupę taneczną macie czy wy jak boysy sami ogarniacie choreografie 

Nie mamy, unikamy pokus 

Nie no jak to tak, bez grupy tanecznej...bez choreografii...to chyba zbyt skromnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v