Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, marian7k napisał:

Mylicie się. Kobieta idzie do okna życia jak nie widzi warunków u siebie i chce dla dziecka chociaż materialnie lepiej, chociaż ja ich tak na prawdę nie rozumię.

Tak powinno być, ale czy tak jest🤔 śmiem twierdzić, że nie

Opublikowano
11 minut temu, Pafnucy12 napisał:

a z pawia byś ni miał? 🤔

Perlik ewentualnie 🤔 ale jeszcze biega. 

11 minut temu, Qwazi napisał:

To jest gościnność. Miałem na myśli to o zostaniu chrzestnym

Się przygaduje to próbuje wybadać o co kaman 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

ale jeszcze biega. 

ciekawe jaki rosół z biegającego? 🤔

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

17 minut temu, Pafnucy12 napisał:

ci powiem... no że ciekawą kobietę poznałeś...

Razem my się dobrali 🙂 

17 minut temu, Qwazi napisał:

Rada jest tylko jedna...ale nie posłuchasz 🤔

Po prostu razem mamy taki plan , potomek tak ale jak będziemy mieli własny kąt żeby dziecko miało jakieś warunki , bo my to możemy się bujać z miejsca na miejsce ale dzieciakowi nigdy tego nie zrobimy

bardzo odpowiedzialne podejście ale jak by wszyscy myśleli Twoim tokiem myślenia to większość była by starymi bezdzietnymi singlami nie wiem jakie masz warunki mieszkaniowe ale jak się Ty wychowałeś i Twoje rodzeństwo to i Twój potomek się wychowa

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ja już myślałem nad tym ,może jakiś Caritas czy coś podobnego

🙂

Jako dawnyy dziad powinieneś się solidaryzować z innymi dziadami, ja mogę przyjąć 

5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

ciekawe jaki rosół z biegającego? 🤔

Zimny 

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, witejus napisał:

Taa, w sąsiedniej wsi też jest taki ,,dla siebie" traktorów kilka, kombajny2 lub 3, kilkaset ha pola, po 70, bez dzieci ,rozwiedziony.Wygląda jak łajza czy Łazarz, uj z takim życiem ,,dla siebie" do tej pory kukurydzę młóci.

No i uj komu do tego. Jak chce to ma. Też nie mam baby, nie mam dzieci i miał nie będę, można całkowicie nic nie robić. A jednak mało bo mało ale się jeszcze dłubie. A też nie będzie komu przekazać.

może jeszcze siostra ze szwagrem się postara to siostrzeńca zapiszesz

Opublikowano
18 minut temu, marian7k napisał:

Co to się wyprawia na tym świecie.. Już dwoje nastolatów (17) odebrało sobie życie przez jakąś gra komputerowa, trzeciego policja wyśledziła i przeszkodzono w samobójstwie.

Selekcja naturalna 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

rodziny ni masz?

Żadnego chrześniaka nie mam 

Opublikowano
49 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Widocznie po tacie taki bystry

Nie o to chodzi tylko jak mu panna  po 3 latach powiedziała że nie wie czy chce rodzinę i  warunki stawiać to się nie zastanawiał 

• Like 3
Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Nie o to chodzi tylko jak mu panna  po 3 latach powiedziała że nie wie czy chce rodzinę i  warunki stawiać to się nie zastanawiał

Prawidłowo.

Nie ona jedna na świecie 

Opublikowano
19 minut temu, gregor1284 napisał:

ja mogę przyjąć

to już lepij na caritas...

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

A i tak wiem o co chodzi 

Opublikowano
53 minuty temu, szymon09875 napisał:

50% szans masz też na to że jutro przeżyjesz. Nie lepiej dziś żywot zakończyć niż się jutro męczyć i zastanawiać czy przeżyjesz ?

Szymek młody pyta czy galanta 

Możesz namiary na priv dać 😉

Opublikowano
32 minuty temu, marian7k napisał:

Co to się wyprawia na tym świecie.. Już dwoje nastolatów (17) odebrało sobie życie przez jakąś gra komputerowa, trzeciego policja wyśledziła i przeszkodzono w samobójstwie.

Co, gdzie i jak? Fakt, czy znów jakaś miejska legenda? 

55 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Kurła jego mać, tom wdupił...

Nigdy. Lepiej ziemię bambrowi nawet niż im.

Chrześniakowi z Kurpi przepiszesz ;) 

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

Taa, w sąsiedniej wsi też jest taki ,,dla siebie" traktorów kilka, kombajny2 lub 3, kilkaset ha pola, po 70, bez dzieci ,rozwiedziony.Wygląda jak łajza czy Łazarz, uj z takim życiem ,,dla siebie" do tej pory kukurydzę młóci.

To i tak ma chłop zdrowie

Opublikowano
Łolek napisał:

49 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Widocznie po tacie taki bystry

moj mlody (19l) tez twierdzi ze bedzie zyl na kocia lape ale narazie jest młody jeszcze😁😁😁😁

Opublikowano

Mój już dwa lata temu się wyniósł z domu i mieszka z narzeczoną. Niedawno mi groził, że w 2024 lub 2025 wesele. Zobaczymy, jak będzie że spełnieniem tej groźby 

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Mój już dwa lata temu się wyniósł z domu i mieszka z narzeczoną. Niedawno mi groził, że w 2024 lub 2025 wesele. Zobaczymy, jak będzie że spełnieniem tej groźby 

A to muszą już planować bo sale teraz to minimum 3 lata czekać 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v